2021 Nisan Anneleri

Sabahtan beri hiç geçmedi ağrısı. Dün akşamdan beri çok stresliydim çok ağladım ondan mı oldu acaba diye şimdi endişelendim. Sabahtan beri hiç geçmeyince sol tarafımda.
Stresten kaynaklı da olabilir. Çok şiddetli değil ise endişelenmene gerek yok bence. Ama tabi doktorun daha iyisini bilir canım

Kızlar hepiniz evde test yapıp öyle mi kan verdiniz yoksa direk kan mı verdiniz? Ben cumartesi test yaptım negatifti adetim gecikti diye kan verdim. Birde son adeti 17 temmuz olan var mı? Ne zaman öğrendiniz ?
Regle 3 gün kala yaptım silik çıktı regl gününe kadar yaptım her gün koyulaşınca regl de üç gün geçince kan verdim 1200 küsur çıktı beta sat 11 temmuzdu.

Çok şiddetli değilse normal ayakları havaya kaldırıp biraz yatıp dinlenmek iyi geliyor

Canım çok tebrik ederim şükür sonunda herşey güzel olucak

Regle 3 gün kala yaptım silik çıktı regl gününe kadar yaptım her gün koyulaşınca regl de üç gün geçince kan verdim 1200 küsur çıktı beta sat 11 temmuzdu.
Cevap verdiğin için sağol canım Allah sağ salim kıcağında göstersin inşallah. Umarım aranıza katılabilirim

Kızlar hepiniz evde test yapıp öyle mi kan verdiniz yoksa direk kan mı verdiniz? Ben cumartesi test yaptım negatifti adetim gecikti diye kan verdim. Birde son adeti 17 temmuz olan var mı? Ne zaman öğrendiniz ?
Ben test yaptım evde 8 gün kala öyle öğrendim ama erken yumurtlamıştım
Canm benim ilk testim 11.8di 3 gün sonra 98 olmuştu ama değer düşükken daha hızlı yukselir 3 günde 3 kat civarı artar sanırım
Şuan muayene için bekliyorum inş güzel şeyler söyler. Dua eder misiniz?
Hadi hayırlı haberlerle gel insallah

8 gün mü maşallah? Kalp atışını duyuncaya zaman geçmez ki.

Gözün aydın çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin minigin

<2.0 negatif yazıyor yine olmadı ya kızlar hepiniz sağ salim bebeklerinize kavuşursunuz inşallah. Benim içinde dua edin Allah rızası için hoşçakalın

<2.0 negatif yazıyor yine olmadı ya kızlar hepiniz sağ salim bebeklerinize kavuşursunuz inşallah. Benim içinde dua edin Allah rızası için hoşçakalın
Umudunu kaybetme en kısa zamanada olucak hayırlısıyla inşallah dua edicem senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…