Önümüzdeki p.tesi git bnce çok rahat görünür bnm o gün kan tahlili yapılmadı ama 3000civari oldgunu düşünüyoruz çok küçük görünmüştü hayırlı olsunBeta hcg leriniz kaç civarındayken kese gördünüz kızlar?
Benim bugün 1619 çıktı. Ne zaman gitsem doktora?
Canım benim kese göründüğünde beta 2909 duBeta hcg leriniz kaç civarındayken kese gördünüz kızlar?
Benim bugün 1619 çıktı. Ne zaman gitsem doktora?
Sanırım lekelenme olacak bende yineKızlar çok bel ağrım var daha çok bel altı...zonk zonk...lekelenme sonrası ultrasonumda herşeyin iyi görünmesine rağmen düşük yapıyor olabilir miyim???
Haftaya perşembe gel dedi bana ama o zaman hesap yapıyorum 2 kat 2 kat artsa baya bi çoook yapıyor yani acaba kalp atışı da duymak için mi öyle dediCanım benim kese göründüğünde beta 2909 du ☺ Bence önümüzdeki hafta git kesin görünür o zaman
Önümüzdeki p.tesi git bnce çok rahat görünür bnm o gün kan tahlili yapılmadı ama 3000civari oldgunu düşünüyoruz çok küçük görünmüştü hayırlı olsun
Dinlen sürekli hiç kalkmamaya çalış bence.Düşük yapıyor olsan ultrasonda görünürdüKızlar çok bel ağrım var daha çok bel altı...zonk zonk...lekelenme sonrası ultrasonumda herşeyin iyi görünmesine rağmen düşük yapıyor olabilir miyim???
Belki ikisini de görmek için perşembe demiştir canımHaftaya perşembe gel dedi bana ama o zaman hesap yapıyorum 2 kat 2 kat artsa baya bi çoook yapıyor yani acaba kalp atışı da duymak için mi öyle dedi
Ilaç kullaniyomusun progestan flan? Yat dinlen sürekli lekelenme olsada çok ağrılı ve şakır şakır kanama olmadığı sürece düşük olmaz stres yapma imkanın varsa doktorunla konuş lekelenme olursa proluton depot vurdurSanırım lekelenme olacak bende yine
Benimde pazartesi baya kahve akıntı geldi ama sonra kesildi dinlen ve progesteron kullan ultrasonda gördüysen sıkıntı yoktur suanlık. Ama sağlıksızsa zaten düşer diyolar yapacagımız bişey olmuyo bazen melesefSanırım lekelenme olacak bende yine
Dündü muayenem.vuruldum onu.progestan da alıyorum.ultrasonum dün iyiydi ama ben bugün değişik hisler içindeyim.şu an baya bel ağrısı var.düşük için şakır şakır kanamaya gerek yok ki canım.2 düşüğüm oldu.ikisi de lekelenme ile başladı akıntı oldu.kürtaja gerek duyuldu.ben leke görürsem tekrar,düşüğe yorarım büyük ihtimal.Ilaç kullaniyomusun progestan flan? Yat dinlen sürekli lekelenme olsada çok ağrılı ve şakır şakır kanama olmadığı sürece düşük olmaz stres yapma imkanın varsa doktorunla konuş lekelenme olursa proluton depot vurdur
Sağlıksız ultrason görüntüsünü 2 kez deneyimledim.bu farklıydı doktorun da dediği gibi canım gayet güzeldi.o nedenle ağrının lekelenme korkusu getirecek kadar şiddetlenmesi tuhaf geldi açıkçası.elbette yapacak birşey yok ama iyi giden bir şeyin de tersine birden dönmesi hissi şaşırtıcı.Benimde pazartesi baya kahve akıntı geldi ama sonra kesildi dinlen ve progesteron kullan ultrasonda gördüysen sıkıntı yoktur suanlık. Ama sağlıksızsa zaten düşer diyolar yapacagımız bişey olmuyo bazen melesef
Ya hiç yerinden kalkma yada dr unu ara müsaitse git canım yoksa hic hareket etme tabi evdeysen çalışıyor musun bilmiyorum.insallah hayırla sonuçlanır canım. Bebelerimiz bizimle kalsın insallahDündü muayenem.vuruldum onu.progestan da alıyorum.ultrasonum dün iyiydi ama ben bugün değişik hisler içindeyim.şu an baya bel ağrısı var.düşük için şakır şakır kanamaya gerek yok ki canım.2 düşüğüm oldu.ikisi de lekelenme ile başladı akıntı oldu.kürtaja gerek duyuldu.ben leke görürsem tekrar,düşüğe yorarım büyük ihtimal.
İnş öyledir canım...Dinlen sürekli hiç kalkmamaya çalış bence.Düşük yapıyor olsan ultrasonda görünürdü
çok teşekkür ederim canımm inşallahGözün aydın çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin minigin
İnşallah sağolUmudunu kaybetme en kısa zamanada olucak hayırlısıyla inşallah dua edicem senin için
Önceki deneyimlerden böyle huzursuz olabiliyoruz malesef inşallah bişey olmayacak canım içini ferah tut diğer kontrole kadar malesef bilemiyoruz içimizde neler oldugunu en azından bebek nokta şeklinde görülmüş senin ne kadar güzelSağlıksız ultrason görüntüsünü 2 kez deneyimledim.bu farklıydı doktorun da dediği gibi canım gayet güzeldi.o nedenle ağrının lekelenme korkusu getirecek kadar şiddetlenmesi tuhaf geldi açıkçası.elbette yapacak birşey yok ama iyi giden bir şeyin de tersine birden dönmesi hissi şaşırtıcı.
Canım tüm gün hafiften bir huzursuz etti beni bu aslında ama şu an başka yani baya.anlamadım noldu şu an bu denli arttı.beta da ultrason da iyiydi.gün içinde bile yoktu böyle hareket halinde.inşallah kuzum...Ya hiç yerinden kalkma yada dr unu ara müsaitse git canım yoksa hic hareket etme tabi evdeysen çalışıyor musun bilmiyorum.insallah hayırla sonuçlanır canım. Bebelerimiz bizimle kalsın insallah
Ben sanırım yarim saatten fazla ayakta kalayım yemek yapayım vs hemen sızlamaya başlıyo ve uzanınca çok şükür geciyo sende dinlenCanım tüm gün hafiften bir huzursuz etti beni bu aslında ama şu an başka yani baya.anlamadım noldu şu an bu denli arttı.beta da ultrason da iyiydi.gün içinde bile yoktu böyle hareket halinde.inşallah kuzum...
Ayy çoook sevindim maşallah ya oh beAyyy huzurla döndüm doktordan artışında bi problem yok dedi çok aşırı sancin bulantın bayilma derecesinde baş dönmesi yoksa boşuna korkutuyorsun kendini dedi. Henüz kese için çok erken ama bi sorun yok Allah'a şükür