Darısı başıma16 temmuzdu benim. Geçen hafta çarşamba öğrendim.
Teşekkür ederim, hayırlısı olsun hepimiz için.Anladım canım Allah sağ salim kucağına aldığın günüde göstersin inşallah . Benim negatifti ama yinede gidip kan verdim
Dış gebelik geçirdim ben onda bhcg düzensiz artıyor bir düşüyor birde keskin ağrılar kanamalar oluyor. İkinci hamileliğimde 21 haftalık kaybettimTeşekkür ederim, hayırlısı olsun hepimiz için.
Bende tedirginim. Ocak ayında kimyasal geçirdim. Doktorum bu kimyasal değildir dedi değerlerimi söyleyince ama bu seferde boş gebelik yada dış gebelik kaygılarım var.
Zaten bu kaygılar bitmiyor doğana kadar ve hatta ömrü boyunca, annelik işte
Sat 14 temmuz benim 13 Ağustosta kahve su gibi leke gelince kesin adet olucam dedim (düzensiz adet oluyorum 29 günde 30 günde hatta 33 günde bile oluyorum) o gün camları sildim tül yıkadım astım sökülür adetim diye hamilelik şüphem yoktu 15 Ağustosta idrar testi yaptım pozitif çıktı dünde kan verdim.Kızlar hepiniz evde test yapıp öyle mi kan verdiniz yoksa direk kan mı verdiniz? Ben cumartesi test yaptım negatifti adetim gecikti diye kan verdim. Birde son adeti 17 temmuz olan var mı? Ne zaman öğrendiniz ?
Ben tahmin ettim kan verdim direk ve de tahminim doğru çıktıKızlar hepiniz evde test yapıp öyle mi kan verdiniz yoksa direk kan mı verdiniz? Ben cumartesi test yaptım negatifti adetim gecikti diye kan verdim. Birde son adeti 17 temmuz olan var mı? Ne zaman öğrendiniz ?
Hımm benimde düzensiz gibi geçen ay 35.gün adet oldum bugün 34.gün. inşallah vardır diye dua ediyorumSat 14 temmuz benim 13 Ağustosta kahve su gibi leke gelince kesin adet olucam dedim (düzensiz adet oluyorum 29 günde 30 günde hatta 33 günde bile oluyorum) o gün camları sildim tül yıkadım astım sökülür adetim diye hamilelik şüphem yoktu 15 Ağustosta idrar testi yaptım pozitif çıktı dünde kan verdim.
Sağ salim kucağına alırsın inşallah Allah bizede nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlarBen tahmin ettim kan verdim direk ve de tahminim doğru çıktı
İnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimiziSağ salim kucağına alırsın inşallah Allah bizede nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar
İnşallah onuda görürsün sağlıklı bir şekilde. İnşallah aranıza katılabilirimİnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizişuan tek keseyi gördüm kalbi sabırsızlıkla beklemekteyim
Hayırlı olsun canımSat 14 temmuz benim 13 Ağustosta kahve su gibi leke gelince kesin adet olucam dedim (düzensiz adet oluyorum 29 günde 30 günde hatta 33 günde bile oluyorum) o gün camları sildim tül yıkadım astım sökülür adetim diye hamilelik şüphem yoktu 15 Ağustosta idrar testi yaptım pozitif çıktı dünde kan verdim.
Benimde sağlık ocağındaki ebem öğrenmiş hamile olduğumu nereden öğrendiyse bugün gel illaki diyor :) Yahu daha akrabalarım bilmiyor bu nereden öğrendi
Canım sorunu doğru anladıysam eğer şöyle söyliyim benim ilk 205 2 gün Sonra 485 Cıktı. 3 gün sonra 1167 cıktıHey eski tayfa nerdesiniz?? Hiç ses yok eskilerden...kızlar betaya 3.gün baktıran var mı ? Değer 2,5 katlıyor diyebilir miyiz o gün için...sürekli 2 veya katı günlerde baktırıyoruz biliyorsunuz gerek duyunca.o nedenle sordum.nasış bir katlama oluştu baktıran varsA?
Ben neredeyse 1 yıl olacak korunmuyordum ama günlere dikkat etmiyordum..Ama iki üç aydır ciddi istiyordum ve her ay hamilelik belirtisi gibi oldu tam test yapıyorum evde negatif çıkıyor akşamına regl geliyor.. Temmuz 27 regl günümdü yine belirtiler çok 29 temmuzda sabah test yapayım dedim elimdeki son testti yoktur ama en azından biter de içim rahatlar diye düşündüm.. Damlattım yere koydum wc de otururken öylesine teste ümitsizce bakıyordum.. Bir de ne göreyim ikinci çizgi anında belirginleşiverdi.. O anki sevincimi anlatamam rüya ,hayal diye diye baktım sevinçten ağladım.Aynı gün de hastanede kan verdim ve çıktı.Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı nasip etsin..ikincide aynı heyecan olmaz diyordum ama fazlasıyla oldu..Bu günümüze şükür..Kızlar hepiniz evde test yapıp öyle mi kan verdiniz yoksa direk kan mı verdiniz? Ben cumartesi test yaptım negatifti adetim gecikti diye kan verdim. Birde son adeti 17 temmuz olan var mı? Ne zaman öğrendiniz ?
3. Gün pek anlaşılmıyor o zaman çünkü basit düşününce 2. Gün 2 katı ertesi gün iki katı değil de kendi kadar üstüne koyarsın ama tam anlaşılamıyor sanırım.mesela senin 485 2.gün 970 3. Gün 1455 kadar olmalıydı.demek ki olmuyor bu hesap.2nin katlarında baktırmalı.Canım sorunu doğru anladıysam eğer şöyle söyliyim benim ilk 205 2 gün Sonra 485 Cıktı. 3 gün sonra 1167 cıktı
Maşallah Allah sağ salim kucağına aldığın günüde göstersin inşallah bizede nasip etsinBen neredeyse 1 yıl olacak korunmuyordum ama günlere dikkat etmiyordum..Ama iki üç aydır ciddi istiyordum ve her ay hamilelik belirtisi gibi oldu tam test yapıyorum evde negatif çıkıyor akşamına regl geliyor.. Temmuz 27 regl günümdü yine belirtiler çok 29 temmuzda sabah test yapayım dedim elimdeki son testti yoktur ama en azından biter de içim rahatlar diye düşündüm.. Damlattım yere koydum wc de otururken öylesine teste ümitsizce bakıyordum.. Bir de ne göreyim ikinci çizgi anında belirginleşiverdi.. O anki sevincimi anlatamam rüya ,hayal diye diye baktım sevinçten ağladım.Aynı gün de hastanede kan verdim ve çıktı.Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı nasip etsin..ikincide aynı heyecan olmaz diyordum ama fazlasıyla oldu..Bu günümüze şükür..
Aynen canım doktor bana iyi demişti ama en mantıklısı 2 günde bir baktırmak yada 4 6 gün sonra baktırmak benim güzel artmıstı3. Gün pek anlaşılmıyor o zaman çünkü basit düşününce 2. Gün 2 katı ertesi gün iki katı değil de kendi kadar üstüne koyarsın ama tam anlaşılamıyor sanırım.mesela senin 485 2.gün 970 3. Gün 1455 kadar olmalıydı.demek ki olmuyor bu hesap.2nin katlarında baktırmalı.
Evet biliyorum canım Seninkinin katına uygun arttığını söylemiştin ondan dedim benim hesap uygun çıkmıyor.Aynen canım doktor bana iyi demişti ama en mantıklısı 2 günde bir baktırmak yada 4 6 gün sonra baktırmak benim güzel artmıstı