2021 Nisan Anneleri

Hımm benimde düzensiz gibi geçen ay 35.gün adet oldum bugün 34.gün. inşallah vardır diye dua ediyorum
Düzensiz olunca insan olucam diye bekliyor ama belli olmuyormuş işte örnek ben 😌 inşallah seninde pozitif çıkar Allah gönlüne göre versin bu benim 6 sene sonraki ilk normal yolla gebeliğim olacak 13 haftalık düşük, ardından çikolata kisti hikayesi korunmamama rağmen hamile kalamamak aşılamaydi tüp bebekti derken tedaviyle 2018 de kızımı kucağıma aldım. Şimdi yeniden nasip oldu. Darısı başına :dua:

Düzensiz olunca insan olucam diye bekliyor ama belli olmuyormuş işte örnek ben 😌 inşallah seninde pozitif çıkar Allah gönlüne göre versin bu benim 6 sene sonraki ilk normal yolla gebeliğim olacak 13 haftalık düşük, ardından çikolata kisti hikayesi korunmamama rağmen hamile kalamamak aşılamaydi tüp bebekti derken tedaviyle 2018 de kızımı kucağıma aldım. Şimdi yeniden nasip oldu. Darısı başına :dua:
Maşallah benimde evleneli 6 yıl olacak nerdeyse. 2 defa hamile kaldım ikiside tedaviyle olmuştu ama malesef 🙁 21 haftalık bebeğimi 25 aralık 2018 de kaybettim ondan sonrada hamile kalamadım. Benimde eğerki varsa tedavisiz kalmış olucam. Anne olabilmek için mide küçültme ameliyatı oldum. Umuyorum ki işe yaramıştır bunca emeğim.

Kızlar çok şükür doktor ilaç yazdııı. Nodül baslangıcı varmıs sanırım ama ne bebege nede sana zararı yok dedi. İlac yazdı ömür boyu kullancan dedi. Her ay kontrolunu yapcaz dedi bu sekilde 😍 çok şükür rahatlayabilirim artıkkk. 2 gündür sinir stres o kadar gerildim ki. Bebegimin kalp atısını duyduguma sevinemedim.

Maşallah benimde evleneli 6 yıl olacak nerdeyse. 2 defa hamile kaldım ikiside tedaviyle olmuştu ama malesef 🙁 21 haftalık bebeğimi 25 aralık 2018 de kaybettim ondan sonrada hamile kalamadım. Benimde eğerki varsa tedavisiz kalmış olucam. Anne olabilmek için mide küçültme ameliyatı oldum. Umuyorum ki işe yaramıştır bunca emeğim.
Başın sağolsun canım çok üzüldüm çok iyi anlıyorum seni bende uzun süre kendime gelememistim. Tedavide doğru merkez ve doktor çok önemli Allah tekrar nasip etsin sana en kısa zamanda hayırlısıyla inşallah
Kızlar çok şükür doktor ilaç yazdııı. Nodül baslangıcı varmıs sanırım ama ne bebege nede sana zararı yok dedi. İlac yazdı ömür boyu kullancan dedi. Her ay kontrolunu yapcaz dedi bu sekilde 😍 çok şükür rahatlayabilirim artıkkk. 2 gündür sinir stres o kadar gerildim ki. Bebegimin kalp atısını duyduguma sevinemedim.
Hadi gözünaydın canım stres yok bebeğini düşün herşey güzel olacak inşallah 😍

Gözün aydın çok sevindim zararı olmamasına .. Rahatla artık,sonraki kontrolde sadece bebeğine odaklanırsın.

Gözün aydın canım ☺️ Bebeğin de senin de sağlıklı olmana çok sevindim 🥰

image.jpg

Kızlar Bugün doktor kontrolüm vardı yine kalp atışını duymak için ☺️ Çift rahimli olduğum için bebek sırta doğru duruyormuş o yüzden karından duyamadık. Alttan ultrasonda kalp atışını duyduk çok şükür. Dakikada 108 atıyor bebeğin boyu 4,5 mm dedi😍 Allah henüz duymayan bütün hamişlere bir an önce kalp atışını duymayı nasip eder inşallah❤️

Eki Görüntüle 2677493
Kızlar Bugün doktor kontrolüm vardı yine kalp atışını duymak için ☺ Çift rahimli olduğum için bebek sırta doğru duruyormuş o yüzden karından duyamadık. Alttan ultrasonda kalp atışını duyduk çok şükür. Dakikada 108 atıyor bebeğin boyu 4,5 mm dedi😍 Allah henüz duymayan bütün hamişlere bir an önce kalp atışını duymayı nasip eder inşallah❤
gözün aydın canım sağlıklı ilerlesin inşallah 🤗

Kızlar bebeğin kalp atışı dakika 140 yada üzeri olunca ne oluyordu unuttum hatırlayan yazabilir mi ?🥰

Ben neredeyse 1 yıl olacak korunmuyordum ama günlere dikkat etmiyordum..Ama iki üç aydır ciddi istiyordum ve her ay hamilelik belirtisi gibi oldu tam test yapıyorum evde negatif çıkıyor akşamına regl geliyor.. Temmuz 27 regl günümdü yine belirtiler çok 29 temmuzda sabah test yapayım dedim elimdeki son testti yoktur ama en azından biter de içim rahatlar diye düşündüm.. Damlattım yere koydum wc de otururken öylesine teste ümitsizce bakıyordum.. Bir de ne göreyim ikinci çizgi anında belirginleşiverdi.. O anki sevincimi anlatamam rüya ,hayal diye diye baktım sevinçten ağladım.Aynı gün de hastanede kan verdim ve çıktı.Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı nasip etsin..ikincide aynı heyecan olmaz diyordum ama fazlasıyla oldu..Bu günümüze şükür..
Çok benzettim kendime😍

Kızlar bir şey sorcam bugün çok kasık ağrım var. Doktora normalde cumartesi gitmeyi düşünüyordum ama meme sızlaması geçti ve kasıklarım çok ağrıyor. Lütfen yardım eder misiniz? Ağrı bacaklarıma vuruyor bu arada adet sancısı gibi. Ama o kadar şiddetli de değil.

Kızlar bir şey sorcam bugün çok kasık ağrım var. Doktora normalde cumartesi gitmeyi düşünüyordum ama meme sızlaması geçti ve kasıklarım çok ağrıyor. Lütfen yardım eder misiniz? Ağrı bacaklarıma vuruyor bu arada adet sancısı gibi. Ama o kadar şiddetli de değil.
Canım benim de oluyordu ara sıra kasık ağrılarım hafif adet sancısı gibiydi hatta ama şimdi geçti çok şükür. Doktorum normal şu zamanlarda dedi ☺️

Canım benim de oluyordu ara sıra kasık ağrılarım hafif adet sancısı gibiydi hatta ama şimdi geçti çok şükür. Doktorum normal şu zamanlarda dedi ☺️

Sabahtan beri hiç geçmedi ağrısı. Dün akşamdan beri çok stresliydim çok ağladım ondan mı oldu acaba diye şimdi endişelendim. Sabahtan beri hiç geçmeyince sol tarafımda.

X