- 25 Şubat 2020
- 796
- 567
Evet o bende de var bu biraz daha aşağıda belin altında.leğen kemiği bölgesi...yattım canım dinleniyorum bakalımBen sanırım yarim saatten fazla ayakta kalayım yemek yapayım vs hemen sızlamaya başlıyo ve uzanınca çok şükür geciyo sende dinlen
Bugun doktora gittim,kendi doktorum degil calistigim icin baska bir doktora aldim.Kimyasalda da yükselme oluyor ama az seviyede.2 gün kala her gün yapıyorsanız koyulaşır ama siz bir verin bakalım ne olacak...isterseniz adet gününizde verin
İnşallah :) hepimiz sağlıkla kavuşalımCevap verdiğin için sağol canım Allah sağ salim kıcağında göstersin inşallah. Umarım aranıza katılabilirim
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşursunuz minik mucizenize duam her daim isteyenlerle<2.0 negatif yazıyor yine olmadı ya kızlar hepiniz sağ salim bebeklerinize kavuşursunuz inşallah. Benim içinde dua edin Allah rızası için hoşçakalın
1200 küsurdü benim göründü sizin de görünürBeta hcg leriniz kaç civarındayken kese gördünüz kızlar?
Benim bugün 1619 çıktı. Ne zaman gitsem doktora?
İçinizi rahat tutun inşallah güzel sonuçlarla kese de kısa sürede görünürBugun doktora gittim,kendi doktorum degil calistigim icin baska bir doktora aldim.
Kese namina bisi yok dedi ki zaten cok erken.
Neyse hcg 144 cikti bat a daha 3 gun var deger ii sanirim.
10 gun sonra gel dedi bende hcg ye bakmayackmsn dedim istiyorsan bakariz dedil
Ama ben maaelsef cumaya randevu saatini uyduramadim simdi cumartesi baktiricam.3 gun olcak ins beynimi ordada karistirmaz.
Cok stresli bir gundu kasik agrim ve alt agrim var biraz tedirgin oldum.
3 değilde 4 gün 6 gün o şekilde baktırsan daha mantıklı canımBugun doktora gittim,kendi doktorum degil calistigim icin baska bir doktora aldim.
Kese namina bisi yok dedi ki zaten cok erken.
Neyse hcg 144 cikti bat a daha 3 gun var deger ii sanirim.
10 gun sonra gel dedi bende hcg ye bakmayackmsn dedim istiyorsan bakariz dedil
Ama ben maaelsef cumaya randevu saatini uyduramadim simdi cumartesi baktiricam.3 gun olcak ins beynimi ordada karistirmaz.
Cok stresli bir gundu kasik agrim ve alt agrim var biraz tedirgin oldum.
ilk gebeliğimde ben de bir ay yattım lekelenmem oldu progestan hem ağız hem vajinal aldım kızım 4,5 yaşında şimdi çok şükür iyi düşünün hepSanırım lekelenme olacak bende yine
Evet ama maalesef o vakit disinda izin almam mumkun degil3 değilde 4 gün 6 gün o şekilde baktırsan daha mantıklı canım
Sen böyle deyince aklıma geldi ben de geçen ay bi gece baya sıcaklayıp uyandım ateşim çıkıyor gibi hissettim ölçtüm 37,0 36,7 falan çıktı birkaç ölçümüm eyvah dedm korona oldum galiba...Vücut ısım nasıl arttı o gece 2 kez üst üste duş aldım yinede banamisin demedi ev serin ama ben cayır cayırdim. Sabahında rüyamda pozitif gördüm kalktım yaptım ve silik çizgi. Birde 2 gün öncesi akıntımda çok ince bir kan gördüm dedim tahriş falan oldu yol yürüdüm diye ama yerleşmeymiş
İnşallah canım5 yıllık dr serüvenim var adını duysam içim kalkıyor artık. 2 aşılama denemem var. Bir dış gebelik ve 21 haftalık kaybım var.
Hamile kalıncaya kadar gitmicem bende.
Hsg çekildim 3 defa,perde vardı rahmimde histeroskopi oldum.
böyle yani. Birde nerdeyse hergünü değerlendirdik. Yumurtlama olduysa tutmuştur inşallah
Malesef negatif çıktı kanİnşallah canım
Dinlenince geçen ağrılar normal ama geçmeyenlere dikkat edinGebelikte bel ağrısı normal özelikle ilk dört ay..ben ve etrafımdaki gebelerde de aynı şekilde dinlenince geçiyor şükür ..Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ben bulantı kusmadan hiç bişey yapamıyorum canım burayıda okuyamıyom artık tek tek. Okadar kötüyüm ki Rabbimin gücüne gitmesin şimdiden bunaldım sürekli öğürüyorum bişey yiyemiyorum birde ikiz olunca daha fazla oluyormuş berbatım yaniHey eski tayfa nerdesiniz?? Hiç ses yok eskilerden...kızlar betaya 3.gün baktıran var mı ? Değer 2,5 katlıyor diyebilir miyiz o gün için...sürekli 2 veya katı günlerde baktırıyoruz biliyorsunuz gerek duyunca.o nedenle sordum.nasış bir katlama oluştu baktıran varsA?
Aynisini yasadim kesin corona oldum dedim.yaniorm kesin 39 40 atesim dedim bir baktim 36.Sen böyle deyince aklıma geldi ben de geçen ay bi gece baya sıcaklayıp uyandım ateşim çıkıyor gibi hissettim ölçtüm 37,0 36,7 falan çıktı birkaç ölçümüm eyvah dedm korona oldum galiba...
Demekki yeni oluşurken olmuş o sıcaklamam :)
Canım 2 gün sonra falan bir daha yap bari adetin gelmezse belki erkendir bugünMalesef negatif çıktı kan
İnşallah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla siz de kavuşursunuz.<2.0 negatif yazıyor yine olmadı ya kızlar hepiniz sağ salim bebeklerinize kavuşursunuz inşallah. Benim içinde dua edin Allah rızası için hoşçakalın