2021 Nisan Anneleri

Kimyasalda da yükselme oluyor ama az seviyede.2 gün kala her gün yapıyorsanız koyulaşır ama siz bir verin bakalım ne olacak...isterseniz adet gününizde verin
Bugun doktora gittim,kendi doktorum degil calistigim icin baska bir doktora aldim.
Kese namina bisi yok dedi ki zaten cok erken.
Neyse hcg 144 cikti bat a daha 3 gun var deger ii sanirim.
10 gun sonra gel dedi bende hcg ye bakmayackmsn dedim istiyorsan bakariz dedil
Ama ben maaelsef cumaya randevu saatini uyduramadim simdi cumartesi baktiricam.3 gun olcak ins beynimi ordada karistirmaz.
Cok stresli bir gundu kasik agrim ve alt agrim var biraz tedirgin oldum.

İçinizi rahat tutun inşallah güzel sonuçlarla kese de kısa sürede görünür

3 değilde 4 gün 6 gün o şekilde baktırsan daha mantıklı canım

Sen böyle deyince aklıma geldi ben de geçen ay bi gece baya sıcaklayıp uyandım ateşim çıkıyor gibi hissettim ölçtüm 37,0 36,7 falan çıktı birkaç ölçümüm eyvah dedm korona oldum galiba...
Demekki yeni oluşurken olmuş o sıcaklamam :)

İnşallah canım

Gebelikte bel ağrısı normal özelikle ilk dört ay..ben ve etrafımdaki gebelerde de aynı şekilde dinlenince geçiyor şükür ..Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Ben bulantı kusmadan hiç bişey yapamıyorum canım burayıda okuyamıyom artık tek tek. Okadar kötüyüm ki Rabbimin gücüne gitmesin şimdiden bunaldım sürekli öğürüyorum bişey yiyemiyorum birde ikiz olunca daha fazla oluyormuş berbatım yani buarada benim doktorum iki gün arayla istemişti. Kıyaslama yapacaksan. Şöyle söliyim birincisi çarşamba 43 ikincisi cumartesi 293 üçüncüsü salı 1006 cıkmıstı. Ama ikiz cıktı onuda göz önünde bulundurmak gerek sanırım

Aynisini yasadim kesin corona oldum dedim.yaniorm kesin 39 40 atesim dedim bir baktim 36.

Beta hcg icin yayinlarda 2 3 gunde yapilabilir denmis.Değerin 48-72 saat arasında yaklaşık iki katına çıkarak artması beklenir yaziyor.Yani direk net bir artis yok demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…