- 4 Ağustos 2020
- 29
- 19
- 29
Akşama çıkarsa iyi. Bizim bir sonraki gün çıkıyor maalesef. İnşallah hayırlı haberlerini alırız :)Sağol canım, bakalım geldim kan vermeye sağlıkocağı olduğuiçin akşama anca öğrenirim hayırlısıyla inşallah vardır.
Ben sağlıkciyim canm çok yakın bi arkadaşımda var birlikte yapıyoruz o yüzden skinti çekmiyorumAmin canım. Kendimiz vuruyoruz dedin ben kendim vuramıyordum prolutonu . Sağlık ocağındaki hemşireninde eli çok fenaydı.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Sonucunu merakla bekliyorum canım
Çok çok tesekkur ediyorum kızlar allah razı olsun insallah sağ salim hep birlikteİnşallah emeklerinin karşılığını sağlıkla minnoşunu kucağına alarak taçlandırırsın kuzum
İnşaallahAkşama çıkarsa iyi. Bizim bir sonraki gün çıkıyor maalesef. İnşallah hayırlı haberlerini alırız :)
İyi maşallah Allah yardımcın olsun inşallahBen sağlıkciyim canm çok yakın bi arkadaşımda var birlikte yapıyoruz o yüzden skinti çekmiyorum
Takibe aldım bizde doğumdaş olalım1 gün var aramızda ne güzel takip edelim birbirimizicuma randevum var benmde bakalm ne dicek doktor çok merak ediorum çok sabirsizim
Hayırlı olsun sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahGünaydın kızlar bende kan sonucumu aldım 835 çıkmış beta hcg ilk defa verdim
Bende bugün 4+5im4+5 benimde bugun. Perşembe günü için randevu aldım. Kese görünür mü diye sabırsızlanıyorum :)
Merhaba bende nisan annesi olacağım inşallahMrb kızlar benim gibi Nisan anneleri gelin beraber toplanalım hâlâ inanamıyorum tuhaff geliyor 2. Çocuk bu arada daha hastaneye gitmedim önümüzdeki haftaiçi gitmeyi düşünüyorum rabbim nasip ederse
AMin, hepimiz için hayırlı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBende bugün 4+5imhayırlı olsun size de
Canım TSH değelerimin hepsi normal çıkmış vitamin ve kan değerleri de normal aralıklarda benim halsizlik ve uyku minik mercimekten sanırım bu da böyle geçecekBendede aşırı halsizlik vardı herkes normal diyordu tsh cok yüksek cıktı benim.
9. Gebelik benm cnmTakibe aldım bizde doğumdaş olalımİlk hamilelik mi sizinki?
Gözün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba bende nisan annesi olacağım inşallahhayırlı olsun.ilk gebeliğimde zatürre geçirdim 18. Haftada erken doğumla sonuçlandı. Bunu sabırla bekliyorum doktora şimdilik gitmiyorum
Evde 2 kez test yaptım canım. Regle 5 gün vardı. Sonra da gidil kan verdimKızlar hepiniz evde test yapıp öyle mi kan verdiniz yoksa direk kan mı verdiniz? Ben cumartesi test yaptım negatifti adetim gecikti diye kan verdim. Birde son adeti 17 temmuz olan var mı? Ne zaman öğrendiniz ?
Anladım canım Allah sağ salim kucağına aldığın günüde göstersin inşallah . Benim negatifti ama yinede gidip kan verdimEvde 2 kez test yaptım canım. Regle 5 gün vardı. Sonra da gidil kan verdim
Erken yumurtlama oldu bu ay benim. O sebeple direk idrar testinde çıktı.
16 temmuzdu benim. Geçen hafta çarşamba öğrendim.Kızlar hepiniz evde test yapıp öyle mi kan verdiniz yoksa direk kan mı verdiniz? Ben cumartesi test yaptım negatifti adetim gecikti diye kan verdim. Birde son adeti 17 temmuz olan var mı? Ne zaman öğrendiniz ?