2021 Nisan Anneleri

Mrb kızlar benim gibi Nisan anneleri gelin beraber toplanalım hâlâ inanamıyorum tuhaff geliyor 2. Çocuk bu arada daha hastaneye gitmedim önümüzdeki haftaiçi gitmeyi düşünüyorum rabbim nasip ederse
Merhaba bende nisan annesi olacağım inşallah hayırlı olsun.ilk gebeliğimde zatürre geçirdim 18. Haftada erken doğumla sonuçlandı. Bunu sabırla bekliyorum doktora şimdilik gitmiyorum

Merhaba bende nisan annesi olacağım inşallah hayırlı olsun.ilk gebeliğimde zatürre geçirdim 18. Haftada erken doğumla sonuçlandı. Bunu sabırla bekliyorum doktora şimdilik gitmiyorum
Gözün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar hepiniz evde test yapıp öyle mi kan verdiniz yoksa direk kan mı verdiniz? Ben cumartesi test yaptım negatifti adetim gecikti diye kan verdim. Birde son adeti 17 temmuz olan var mı? Ne zaman öğrendiniz ?

Selam kızlar,
3.kez kan testi verdim bakalım. Sanırım doktora gidene kadar gebeliği kan testleriyle takip edeceğim
Daha bat bugün benim.. bata 5 gün kala öğrendim, vakit geçmiyor

Kızlar hepiniz evde test yapıp öyle mi kan verdiniz yoksa direk kan mı verdiniz? Ben cumartesi test yaptım negatifti adetim gecikti diye kan verdim. Birde son adeti 17 temmuz olan var mı? Ne zaman öğrendiniz ?
Evde 2 kez test yaptım canım. Regle 5 gün vardı. Sonra da gidil kan verdim
Erken yumurtlama oldu bu ay benim. O sebeple direk idrar testinde çıktı.

Evde 2 kez test yaptım canım. Regle 5 gün vardı. Sonra da gidil kan verdim
Erken yumurtlama oldu bu ay benim. O sebeple direk idrar testinde çıktı.
Anladım canım Allah sağ salim kucağına aldığın günüde göstersin inşallah . Benim negatifti ama yinede gidip kan verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…