Kimyasal mı boş gebelik falan mı? Araştırmışsındır sebebini değil mi? Bende kan pıhtılaşması var ,birde rahimağzı yetmezliği hamile kalabilirsem serklaj olmam gerekicek.Evet cnm 8 kayıp malesefinşallah bu sefer yaşamam aynı şeyleri sag salim dogar yoksa ben benden geçicem artık gbi
Boş gebelik hiç olmadı genelde tutunma problemi oldu yada kalbi durduKimyasal mı boş gebelik falan mı? Araştırmışsındır sebebini değil mi? Bende kan pıhtılaşması var ,birde rahimağzı yetmezliği hamile kalabilirsem serklaj olmam gerekicek.
İnşallah kazanırsın canım. Allah kimseye evlat acısı vermesin. İğneler ilaçlar bir şey değil vücut alışıyor ama kaybetmeyi hazmetmek çok zor oluyor. Ben bebeğimi kaybedeli 20 ay oldu bak hala ne yapsam aklımda. Gitmese şimdi 16 aylık olacaktı kim bilir neler yapacaktık.Boş gebelik hiç olmadı genelde tutunma problemi oldu yada kalbi durduevet araştırdık genetik vücudum reddedip savasiyomus kanım koyulasiyomus direk çok şükür bu kez çok erken farkettimde erken önlem aldik avuc avuç ilaçlar iğnelerle savaşıyoruz bakalm allh nasip ederse kazaniriz
Evet pruloton çok fena ama Allahtan kendimiz vuruyoruzda yavaş yavaş sakınca ilacı çok felç etmiyoİnşallah kazanırsın canım. Allah kimseye evlat acısı vermesin. İğneler ilaçlar bir şey değil vücut alışıyor ama kaybetmeyi hazmetmek çok zor oluyor. Ben bebeğimi kaybedeli 20 ay oldu bak hala ne yapsam aklımda. Gitmese şimdi 16 aylık olacaktı kim bilir neler yapacaktık.
Allah yardımcın olsun inşallah, proluton ve kan sulandırıcı kullanıyorsun galiba.
Proluton çok ağrı yapıyordu bende. Vurduktan sonra dağılması için 5 10 dk ovalaman lazım.
Allah sağ salim kucağına aldığın günüde göstersin inşallah dualarımdasın sende
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBoş gebelik hiç olmadı genelde tutunma problemi oldu yada kalbi durduevet araştırdık genetik vücudum reddedip savasiyomus kanım koyulasiyomus direk çok şükür bu kez çok erken farkettimde erken önlem aldik avuc avuç ilaçlar iğnelerle savaşıyoruz bakalm allh nasip ederse kazaniriz
Amin canım. Kendimiz vuruyoruz dedin ben kendim vuramıyordum prolutonu . Sağlık ocağındaki hemşireninde eli çok fenaydı.Evet pruloton çok fena ama Allahtan kendimiz vuruyoruzda yavaş yavaş sakınca ilacı çok felç etmiyoyeterki dursun da ben raziyim o acılara bedensel acılar geçici de ruhun acısı gecmiyo benmde oğlum doğsaydı 23 aylık olcakti smdi demekki sefaatciye ihtiyacımız varmış ki orda beklemeye gittiler bizi napalm ☺ hepimiz sag salim alalım kucağımiza evlat acısı kimseye gostermesin rabbim
2. Resimde nokta var sanki canım inşallah her şey yolunda gider sağlıkla kavuşursun bebişine5+6 dan merhaba teyzeleri kese göründü ama bebek ve Kalp atışı duyulmadı 3 hafta sonraya gün verdi
Sonucunu merakla bekliyorum canımAyni gundeymisiz supergörünebilir perşembe benm p.tesi göründü 6.5 mmdi cuma randevum var
Benim adet öncesi çok gazım vardı, karnım sürekli gurluyordu, gögüslerim şişti dokunmak bile acıtıyordu. Adet sonrası ise gögüslerimdeki hassasiyet geçti ama yine şişler, adet öncesi kadar olmasa da halen çok gazım var, bir kaç gündür de midem boş ama iştahım yok, karnımın altı ağrıyor-hapşıramıyorum bile- mide bulantısınhafiften hissettirmeye başladı, akşam erkenden uykum geliyor, gündüz uyuyakalabiliyorum...Kızlar iyi akşamlar belirtilerinizi sormuştum ama pek yazan olmadı.Adetten önce sonra belirti yaşayanlar yazabilir mi? En ince ayrıntısına kadar yazabilirsiniz. Akıntı göğüsler vücut ısısı farketmez hepsini yazınyarın adet olmazsam kan vericem ama cumartesi adete birgün kala yağtığım idrar testi negatifti. 2 gün geciktim ama geçen ay 3 gün gecikmeyle olmuştum güvenemiyorum bu yüzden.
Eşimin iş yerinde 4 kişi çalışıyorlar ve korona olmus arkadaşı Allahım nolur bizdahil.kimseye bulaşmasın
[/QUOTEs
Amin canım sizde dikkat edin kendinize
İnşallah emeklerinin karşılığını sağlıkla minnoşunu kucağına alarak taçlandırırsın kuzumBoş gebelik hiç olmadı genelde tutunma problemi oldu yada kalbi durduevet araştırdık genetik vücudum reddedip savasiyomus kanım koyulasiyomus direk çok şükür bu kez çok erken farkettimde erken önlem aldik avuc avuç ilaçlar iğnelerle savaşıyoruz bakalm allh nasip ederse kazaniriz
Canım sorma lavaboya kalkarken ah uh ,taa ayak bileğime kadar.sanırsın şimdi oldum.ki ben olduktan sonra dışarda dolaştım bir müddet.diğer ağrımın varlığını yoklayamıyorum...ne cins şehmiş o öyle.Allah sabah öğle akşam olanlara sabır versin.sağol kuzum crvap içinÖnceki hamileliğimde çok oldum o ignelerden sorunlu bi hamilelikteli benimki aşırı derece de yanma ve beze oluyordu resmen dağılmıyordu ilaç buz koyardık masaj yapardık günler sonra dağıldıkca ağrısı hafiflerdi. Adını hatırlamıyorum iğnenin ama.
Sağol canım, bakalım geldim kan vermeye sağlıkocağı olduğuiçin akşama anca öğrenirim hayırlısıyla inşallah vardır.Benim adet öncesi çok gazım vardı, karnım sürekli gurluyordu, gögüslerim şişti dokunmak bile acıtıyordu. Adet sonrası ise gögüslerimdeki hassasiyet geçti ama yine şişler, adet öncesi kadar olmasa da halen çok gazım var, bir kaç gündür de midem boş ama iştahım yok, karnımın altı ağrıyor-hapşıramıyorum bile- mide bulantısınhafiften hissettirmeye başladı, akşam erkenden uykum geliyor, gündüz uyuyakalabiliyorum...
Benim belirtiler böyle canım
Sisteme düşüyor canım direk...Benimde sağlık ocağındaki ebem öğrenmiş hamile olduğumu nereden öğrendiyse bugün gel illaki diyor :) Yahu daha akrabalarım bilmiyor bu nereden öğrendi
Üzülme canım bu hepimizin başına geldi en az bir kere.kanaman başlayacaktır korkma,adet gibi oluyor.ya sen atarsın ya da doktor müdehale eder ona.geçmiş olsun kuzum.ağlama.sağlıksız olacağına ,öyle üzüleceğine böyle üzül.insanlar bak büyütüyor yetiştiriyor da hiç yoluna kaybediyor evlatlarını.gelişmelerle ilgili yaz buraya.Beta hcg Çarşamba günü 66ydı 6 gün sonra 291 çıktı. Çok yavaş ilerlemiş katlanmamış sanki napcagimi bilmiyorumSadece dua edip ağlıyorum
Kimyasalda da yükselme oluyor ama az seviyede.2 gün kala her gün yapıyorsanız koyulaşır ama siz bir verin bakalım ne olacak...isterseniz adet gününizde verinKızlar bugun hcg baktirmaya gidicem ama 3 gun once idrarla ogrendim her gun idrar yapiyorum ama asirida bir koyulasma yok acikcasi daha adet gunume 2 gun var acaba hcg yukselmediginden midir az bir fark var aralarinda koyuluk olarak.Zaman mi erken.Belirtilerim devam ediyor ve artiyor ama kimyasal vs de de belirtiler oluyor mu bilen var mi?