2021 Nisan Anneleri

Bana özellikle kontrol et hareketlerini dedi sol tarafına yatıp.Öyle canım şimdi sona doğru insan da ister istemez bi stres oluyor hayırlısıyla bi kucaklarımıza alsaydık :)
Sizi okuyuncs evham yaptım. Benimde bebeğin hareketlerinde azalma var gibi. Yani öncden saha sert vuruyordu ama bir haftadır sanki daha yavaş vuruyor. Gece yatırmazdı şimdi gece bazen duymuyorum bile normal mi acaba

Sizi okuyuncs evham yaptım. Benimde bebeğin hareketlerinde azalma var gibi. Yani öncden saha sert vuruyordu ama bir haftadır sanki daha yavaş vuruyor. Gece yatırmazdı şimdi gece bazen duymuyorum bile normal mi acaba
Bana tansiyondan dolayı öyle dedi ama. Korkutmim şimdi kimseyi. Benim de geçenler de bi iki gün daha az hareket etti diğer günlere göre.

Tansiyonum 153/100 çıktı hastanede doktor yatış verelim dedi kan idrar aldı ekg çektirdim öğleden sonra belli olcak
Geçmiş olsun hayırlısı ne ise o olsun hakkınızda

Bacim benim yengem 4.5 kilo dogurdu normal dogum arkadasimda 4 kilo ustu dogurdu normaldogurabilen doguruyo doktorlarin bazilari ugrasmamak icin hop sezeryan diobana sorsan ben doguramazdim o ayri
Doktorlar korkuyor öyle olunca zaten bizi de dinlemezler diye düşünüyorum yapmıyorum diyorlar ve yapmıyorlar malesef ki sonuçta annelerimiz evlerde doğum yapmış 4 kilodan fazla bebekleri şimdi biz hamileler değil doktorlar zora gelemiyor malesef ki

Ahhh eskiler annem 9 ay agri cekerek yapmis her isini dogum yaptigim gun ev misafir doluydu dio kalkdm cay servisi yaptim dio camasir makinasi yok evde 10 kisi yasiyoduk kazanla su kaynatip camasir yikadim dio ve o bunlari anlatirken asla aklim almiyor nasil yapabilmis bide kendime bakiorm su almaya üsenir haldeyim

Doğum zamanı misafir kabul edip etmemeyi konuşmuşsunuz. Çoğunuz gibi ben de sadece anneleri eve alıcam, hem yardım için hem torunlarını görsünler diye. İkisi de çok dikkat ediyor ama yine de doğumdan önceki günlerde ekstra dikkat edin dicem. Diğer aile üyeleri kalabalık ortamlarda çalışıyorlar, onları eve almaya cesaret edemiyorum, biraz toparlayınca açık havada göstericem,şimdiden de söylüyorum hazırlamak için. Akrabaları arkadaşları kesinlikle kabul etmeyi düşünmüyorum. Bebeğimin sağlığı başkasının kırılmasından önemli benim için.

Dimi ya ben bugün sadece bir odanın camını sildim ödüm kopa kopa birşey olur mu düşüncesi eskiden kadınlar köylerde çuvallar taşıyorlarmış 9 aya kadar şimdi en ufak şeyde zarar görüyor bebekler de bizlerde nesiller gittikçe bozuluyor artık sağlık olarak

Kuzum ben hiç çıkarıp açmadım zaten 9 tane var içinde paketi koydum bavula direk kalanı getiririz zaten
Oda mantıklı.. valizim zaten büyük. Yer var içinde.. hatta emzirme yastığımı da götürsem mi yoksa orda normal yastık isteyip onunla mi idare etsem diye düşünüyorum

Dün geceden beri ben de spinal ve epidurali araştırıyorum. Sonrasında çok fazla bel ve baş ağrısı yaşayan var hem de aylarca yıllarca zaten migrenim ve bel fıtığım var, ekstra ağrıdan korkuyorum. Ne zormuş doğum şekline karar vermek..

Bende oldum canim ama asiri dercede bel ve bas agrisi yasadim resmen migren hastasi oldum. Belimdede bel fitigi var suan bile cok asiri zorlaniyorum

Çok haklı valla kayınvaliden şimdi doktorlar sıfır risk alıyorlar malesef ki
Benimde gözümde büyüyo açıkcası teyzem 4 kilo doğurmuş bir de ikinci çocuk ben öldüm sandım diyodu eski insanlar çok hareketliymiş maalesef bizde de hareket yok. Ama Allah yardım eder tabi

Bende çanta hazırlayacağım ama ay sonuna... şimdi bakayım bi pijama takımım depend kaldı listeler3 bir gör atıp kendimce aza indirgeyeceğim yada yararlı hale

Bende oldum canim ama asiri dercede bel ve bas agrisi yasadim resmen migren hastasi oldum. Belimdede bel fitigi var suan bile cok asiri zorlaniyorum
Epidural miydi spinal mi? Doğum şekline karar verebildin mi peki? Benim de yorulunca bel ağrılarım oluyor. Doğumla daha da ilerlemesinden çekiniyorum.

Epidural miydi spinal mi? Doğum şekline karar verebildin mi peki? Benim de yorulunca bel ağrılarım oluyor. Doğumla daha da ilerlemesinden çekiniyorum.
Spinal di canim simdi komple uyutulucam. Ilk hamileligimde bel agrilarm yokdu dogumdan sonra basladi mesela suan uzansam cok zor kalkiyorum 10 daikada ayakda dursam belim kopuyo. Ama kisiden kisiye degisir.

Kizlar acaba bel fitigi spinal olmaya engel mibendede 2 tane bel fitigi var bunu hic soylemedim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…