2021 Nisan Anneleri

Arkadaşlar doktorunuzla doğum şartlarınızı konuştunuz mu? Doğuma eşleriniz de gelebiliyor mu? Leyla ben geçen gün sormayı unutmuşum.
isvicrede yasiyorum. Doktorum esin doguma girebilir dedi. Burda refakatci yok zaten günlük ziyaretci sayisi 1 ve sadece 2 saat durabileceklermis. 2,5 yasiindaki oglumu gün boyu görebilsem yeter bana, cok zor gececek, aile odasi alabilirsem sorun kalmayacak.

Kızlar ben de 32+5im kontrolüm vardı. 2080gr 44cm olmuş çok şükür ikiyi geçtik. Doktor 14-15i gibi alırız 39dolsun dedi. Ben de şimdiden ağırlaştım kızımla tam ilgilenemiyorum tekrar gittiğimde 38de alın diyeceğim sorun olmaz herhalde di mi? Kurutma ben de kullanıyorum bugün hepsini attım valla sonradan da bi panik geldi çektiler mi acaba diye:)) Allahım inşallah çekmemişlerdir yarın yerleştirme yapacağım.
sling de kanguru da kullandım kızımda çok memnundum tüm işlerimi o sayede yapabildim yoksa hayatta durmazdı. Kanguruda yenidoğan aparatım yok sling kullanırım o yüzden ilk. 1000tl falan ne demek ya her şey uçmuş :KK43:
Sorun olmaz canim. Benim oglum 38. haftada sezeryanla dogdu 2. bebegimde dr. 38. haftada alalim dedi ben istemedim 39. haftayi bekleyelim dedim bebek beklerse.

Tabi nasıl götürülecek bı de ilk zamanlar benim arkadaşım sling ile ten tene temas yaptı hep bebeğini öyle dolastirdi ben de öyle istiyorum o yüzden her riske girerek alicam sanırım.

Ben konuştum kesinlikle almiyolarmis 😭
Oyy oyyy 🤦‍♀️ Hangi hastane doktor peki? Hastaneye göre değişiyor mu acaba? Bir de sizden öncesinde covid testi isteyecekler mi? Bana geçen randevuda doktorum ortslama bir tarih verince bu soruların hiç birini sormamışım

Oyy oyyy 🤦‍♀️ Hangi hastane doktor peki? Hastaneye göre değişiyor mu acaba? Bir de sizden öncesinde covid testi isteyecekler mi? Bana geçen randevuda doktorum ortslama bir tarih verince bu soruların hiç birini sormamışım
Ankara medikal Park hastanesi, işin ilginç yanı covid testi istemiyorlar ama doğuma da kimse giremiyo 😤

Selam kızlar ben geldim doktordan, ay benim minik tırtılım atılım yapmış öne geçmiş 🙈🙈 2165 gr 44 cm boyu olmuş. Nst de iyi cıktı şükür. Kaburgalarımın orda ayakları amanın nasil şişiriyor orayı oturamıyorum artık batıyor resmen 🙈🙈 Bizden haberler böyle... Darısı doktora gideceklere olsun 🤰🏼🤰🏼

Ankara medikal Park hastanesi, işin ilginç yanı covid testi istemiyorlar ama doğuma da kimse giremiyo 😤
Benim doğumum nerde olacak belli değil henüz, doktorum haftasına göre karar vereceğiz demişti. Yenidoğan yoğun bakımına göre sanırım.
Peki sizin hastanede kalışınız tek gece mi olacak 2 gece mi? Bu süreçte başınızda kim olacak? Refakatçi almama durumu oluyor mu?

Kızlar park yatak almaya karar verdim siparişini verdim demiştim en son içine ekstra yatak almalı mi? Daha once kullanmadım ya da kullanan bir tanıdığın olmadi. Tecrübeli anneler, ya da çiçeği burnunda olup almış anneler yardim edin bana 🙈🙈🙈 ne önerirsiniz???

Kızlar park yatak almaya karar verdim siparişini verdim demiştim en son içine ekstra yatak almalı mi? Daha once kullanmadım ya da kullanan bir tanıdığın olmadi. Tecrübeli anneler, ya da çiçeği burnunda olup almış anneler yardim edin bana 🙈🙈🙈 ne önerirsiniz???
Ben yoykonun park yatağını aldım içine de ayriyetten yatak aldım 😊

Biz yoykonun park yatağını aldık canım boyutu 70x110. Yataştan baktık önce bebek yataklarına o ölçü seçeneği yoktu özel ölçü de yapmıyorlarmış. Sonra wellmatt aldık biraz tuzlu fiyatı ama eşim yatak mevzusunda takıntılı biraz 🤷🏻‍♀️

Yok canım saçmalama bizim kiler normal.maadallah forum kızları vitamin mineralleri tam :spor::KK73::KK73:

Benim suyum fazla mesela şekerden şüphelendiler 3 kere ayrıntılı ultrason ,2 kere ayrıntılı kan testi cikmadi sağlık gelsin miniklerimiz:KK60:
Benim kiz kardesimin 2 kizi var. ilki 4300 dogdu ikincisi 4200 dogdu, öyle istemiyorum ama burdaki kilo boy artislarini görünce masallah benimki prematüremi diye düsündüm. Herseyin basi saglik, insallah saglikla gelirler. 🥰

Arkadaşlar doktorunuzla doğum şartlarınızı konuştunuz mu? Doğuma eşleriniz de gelebiliyor mu? Leyla ben geçen gün sormayı unutmuşum.
Bizim doktorumuz kendisi istiyor eşin girmesini, göbek kordonunu babaya kestiriyor çünkü hatta eşim ben bayılırım demişti hiçte bişi olmaz kadının eşinin çabasını göreceksin doğum mahremdir eşinin elini tutacaksın demişti o sebeple daha heyecanlıyım☺️ Ailelere doğumdan sonra haber verin doğum sonrası gelsinler geleceklerse diye konuştu, 5cm açılma olmadan ve sancılar 10dk düşmeden yatış yapmayacağını, dikişsiz ve dayanabilirsem epiduralsiz yapacağız dedik, bebek doğduktan sonra anne göğsüne konulup kordon kan akımı durduktan sonra babaya kestirilecek ve gurur yürüyüşüyle çıkacağız doğumhaneden diye anlaştık Allah nasip ederse 🙏🏻

Canım ben orta boy bavula koydum ve tam sığdı bavulun bir tarafını kendime hazırladım bir tarafını bebeğe başka birşey götürmeyeceğim daha sadece bavulu alıp gideceğim inşallah
Ben de öyle yapacağım ama ileride bebek çantası lazım olur mu acaba ay herşeyi unutmuşum.valla 🙈
Biz yoykonun park yatağını aldık canım boyutu 70x110. Yataştan baktık önce bebek yataklarına o ölçü seçeneği yoktu özel ölçü de yapmıyorlarmış. Sonra wellmatt aldık biraz tuzlu fiyatı ama eşim yatak mevzusunda takıntılı biraz 🤷🏻‍♀️
Hmm iyi ki dedim ben de eşime yataşa falan bakarız demiştim hic boşuna bakmayım. Peki aldiginiz yatagin linki falan var mi canim zagmet olmazsa bir incelesem 😊🙏🏻
Ben yoykonun park yatağını aldım içine de ayriyetten yatak aldım 😊
Nasıl bir yatak aldınız neye dikkat ettiniz canım yüksekliği çok değil di mi yatağın allahım sanırsın acemi anneyim 😂🤭

İçine ayrıca yatak alınıyor. Park yataklar için özel oluyor zaten yatakları

Kızlar buarada geçen gün konuşmuştuk penti lotus sutyenleri dün indirime girmiş alacak olan varsa.Emzirirken de kullandığını söylemişti arkadaşlar.Ben normlade 80 B kullanıyodum şimdi 85B aldım bir beden büyük sırt ölçüm de genişledi aslında ama sırt genişliği için ayrıca pentiden agraf alıyorum onunla uzatıyorum.Askısız olarak da çok iyi kullanılıyor, düşmüyor.

Canım gayet iyi değil mi hem boy hem kilo? Bana normal geldi kıyaslamalarıma göre. Maşallah bebişine.Allah dahada sağlık güç versin. Hiç kafaya takcak bişey yok millet 2500ü geçsin diye dua ediyor.Bebişin şimdiden o kiloda. 🥰
Canim benim oglum 2665 gram dogdu 38. haftasinda ve dogumdan 2 gün sonra 2400 e düstü ama onun pozisyondan dolayi gelisemiyordu ama bunun pozisyonu düzgün olmasina ragmen böyle olunca korktum bian ters bir durum varda doktorummu söylemiyo diye bide dün kontrolüm vardi bugün kan tahliline cagirdilar endiselendim biraz. Herseyin basi saglik, saglikli olsunda takmam biseyi. Saglikla gelsin tüm bebislerimiz 🥰

Hmm iyi ki dedim ben de eşime yataşa falan bakarız demiştim hic boşuna bakmayım. Peki aldiginiz yatagin linki falan var mi canim zagmet olmazsa bir incelesem 😊🙏🏻
Sen yine de bak yataşa canım yanlış yönlendirmek istemem şimdi onun da bebek yatakları güzeldi çünkü birsürü çeşit vardı. Bizim aldığımız bu
Cocolat XS

Genelde sezaryen doğuma izin vermiyorlar diye biliyorum. Önceki gebeliğimde öyle demişti. Bu doktoruma sormadım sezaryen olacağı için. Eşimin de pek isteği var gibi götünmüyor🙈 refakatçi durumunu sordum. Doktorum refakatçi alıyoruz sorun olmaz demişti. Bir gece yatıtıyoruz dedi bir de

Canim benim oglum 2665 gram dogdu 38. haftasinda ve dogumdan 2 gün sonra 2400 e düstü ama onun pozisyondan dolayi gelisemiyordu ama bunun pozisyonu düzgün olmasina ragmen böyle olunca korktum bian ters bir durum varda doktorummu söylemiyo diye bide dün kontrolüm vardi bugün kan tahliline cagirdilar endiselendim biraz. Herseyin basi saglik, saglikli olsunda takmam biseyi. Saglikla gelsin tüm bebislerimiz 🥰
Ben seni anlayabiliyorum iki hafta önceki kontrolde benim de 1800 gr idi buradakilere göre az gelmişti kilosu endişe etmek istemesem de doktora sormayı planlamıştım minyon mu olacak diye. Dün kontrolde 2300 gr dedi mesela 2 haftada yarım kilo almış olduğunu sanmıyorum ya geçen sefer az söyledi ya bu sefer çok söyledi 🤷🏻‍♀️ demem o ki artı eksi 200 ortalama bir değerdeyse kafama takmayacağım sen de öyle yap bence 🤗

X