2021 Nisan Anneleri

Gözün aydın canım, inşallh sonuçlarında güzel olur

Gözün aydın canım inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah değerin düşük çıkar bir ilaç alır düşürürsün
Merhaba kızlar
Beta ölçtürmeyi kaç kez yaptınız ve ne zaman bıraktınız
Canım ben 2 günde bir ölçtürmedim bat tarihimden bir gün sonra ölçtürdüm 90 çıkmıştı. Doktorum tekrar gerek duymadı. Tam bir hafta sonra tekrar baktı

Gözün aydın canım inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤ İnşallah değerin düşük çıkar bir ilaç alır düşürürsün
teşekkür ederim canım kalp atısını duyduguma bebegimi gördüğüme sevinemiyoru suan

Kızlar ben iyi değilim.galiba kontrole gideceğim mecburen.ağrım var düşüklerde yaşadığım aynı hafif tatlı ağrı....vücudum çözülüyor gibi ...anlatamıyorum...

Günaydın kızlar bende bugün kan verdim sağlık ocağına gittim evime çok yakın olduğu için. Yarın sonuçlar çıkar dedi diğer vitamin değerlerine de bakılacak. Ben çok halsizim ve yorgunum sürekli uyku modundayım gözüm açılmıyor kızıma hamileyken hiç böyle değildim 4-5 ay mide bulantısı çekmiştim lekelenme yaşamıştım. Folik asit olarak ne kullanıyorsunuz ?

Bendede aşırı halsizlik vardı herkes normal diyordu tsh cok yüksek cıktı benim.

canım neyin var git bi kontrol ol için rahat eder en azından
Hiç iyi hissetmiyorum .çok stresli 2 gün geçirdim.dün akşam bacağımla beraber bıçak sağlanır gibi sancım oldu ama önemsemedim.bugün şu an o daha ağır hani bağırsaktaki ishal değil de yumurtalıktaki salıvermişlik hissi...nasıl desem...birileri veda ediyor olabilir.

Alttan bakti. Bu durumda ne yapmam gerek

Canım kötü düşünme Allah’ın izniyle herşey güzel olur miniğin hayırlı ise bırakmaz seni Sen hemen git eğer birler varsa da erkenden önlem almış olursun

Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah Yorgunluktan sadece ağrı olmuştur belki de. İnşallah bebeğin seninledir canım dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…