- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
Gözün aydın canım, inşallh sonuçlarında güzel olurKızlar kontrol oldum bebişim sağlıklı kalp atısını da duydum❤ doktor tekrar kan istedi sağlık ocağında ki değerlere güvenmiyorum orda yüksek cıkıp burda az cıktıgı oluyo dedi. Sonuc cıkınca ara endokrin doktoruyla görüşürüm dedi. 15 cıkıp gebeliğini sonlandırmak zorunda oldugumuzda oldu dedi
Çok teşekkür ediyorum inşallah kuzum❤Gözün aydın canım, inşallh sonuçlarında güzel olur
Gözün aydın canım inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar kontrol oldum bebişim sağlıklı kalp atısını da duydum❤ doktor tekrar kan istedi sağlık ocağında ki değerlere güvenmiyorum orda yüksek cıkıp burda az cıktıgı oluyo dedi. Sonuc cıkınca ara endokrin doktoruyla görüşürüm dedi. 15 cıkıp gebeliğini sonlandırmak zorunda oldugumuzda oldu dedi
Canım ben 2 günde bir ölçtürmedim bat tarihimden bir gün sonra ölçtürdüm 90 çıkmıştı. Doktorum tekrar gerek duymadı. Tam bir hafta sonra tekrar baktıMerhaba kızlar
Beta ölçtürmeyi kaç kez yaptınız ve ne zaman bıraktınız
teşekkür ederim canım kalp atısını duyduguma bebegimi gördüğüme sevinemiyoru suanGözün aydın canım inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤ İnşallah değerin düşük çıkar bir ilaç alır düşürürsün
canım neyin varKızlar ben iyi değilim.galiba kontrole gideceğim mecburen.ağrım var düşüklerde yaşadığım aynı hafif tatlı ağrı....vücudum çözülüyor gibi ...anlatamıyorum...
Allah korusun canım kötü düşünme hemen git bakalım ne diyecek doktorKızlar ben iyi değilim.galiba kontrole gideceğim mecburen.ağrım var düşüklerde yaşadığım aynı hafif tatlı ağrı....vücudum çözülüyor gibi ...anlatamıyorum...
Bendede aşırı halsizlik vardı herkes normal diyordu tsh cok yüksek cıktı benim.Günaydın kızlar bende bugün kan verdim sağlık ocağına gittim evime çok yakın olduğu için. Yarın sonuçlar çıkar dedi diğer vitamin değerlerine de bakılacak. Ben çok halsizim ve yorgunum sürekli uyku modundayım gözüm açılmıyor kızıma hamileyken hiç böyle değildim 4-5 ay mide bulantısı çekmiştim lekelenme yaşamıştım. Folik asit olarak ne kullanıyorsunuz ?
Hiç iyi hissetmiyorum .çok stresli 2 gün geçirdim.dün akşam bacağımla beraber bıçak sağlanır gibi sancım oldu ama önemsemedim.bugün şu an o daha ağır hani bağırsaktaki ishal değil de yumurtalıktaki salıvermişlik hissi...nasıl desem...birileri veda ediyor olabilir.canım neyin vargit bi kontrol ol için rahat eder en azından
Canım inşallah doktorun aldığı ölçümde değerlerin çok güzel çıkarBendede aşırı halsizlik vardı herkes normal diyordu tsh cok yüksek cıktı benim.
Alttan bakti. Bu durumda ne yapmam gerekAciklaman icin çok teşekkür ederimben 30 yaşındayım doktor sadece iyotlu follik asit al dedi başkada bisey demedi
Bende 13 temmuz ve hiç belirtim yok doktora dün dedim güldü . Diğer 2 hamileliğinde kokuyla bilmiştim herşey kokuyordu bunda sadece midem yanmaya başladı oda grip gibiyim yemek yemiyorum ondan
Alttan baktı mi yada karından kanama nerde oda önemli belkide kanama kesenin içinde ondan iç dedi yoksa devamını bekle. Zaten hamilelikte hemen herseyde koşmak iyi değil doktora
Canım kötü düşünme Allah’ın izniyle herşey güzel olur miniğin hayırlı ise bırakmaz seniHiç iyi hissetmiyorum .çok stresli 2 gün geçirdim.dün akşam bacağımla beraber bıçak sağlanır gibi sancım oldu ama önemsemedim.bugün şu an o daha ağır hani bağırsaktaki ishal değil de yumurtalıktaki salıvermişlik hissi...nasıl desem...birileri veda ediyor olabilir.
öğleden sonraya canım inşallah❤Yeni sonuçların ne zaman çıkacak canım? Allah’ın izniyle bir sorun olmaz inşallah
Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallahHiç iyi hissetmiyorum .çok stresli 2 gün geçirdim.dün akşam bacağımla beraber bıçak sağlanır gibi sancım oldu ama önemsemedim.bugün şu an o daha ağır hani bağırsaktaki ishal değil de yumurtalıktaki salıvermişlik hissi...nasıl desem...birileri veda ediyor olabilir.
İnşallah canımmm ilaç tedavisiyle hallolur❤Canım inşallah doktorun aldığı ölçümde değerlerin çok güzel çıkar
Yarın belli olur benimde sonuçlarda canımBendede aşırı halsizlik vardı herkes normal diyordu tsh cok yüksek cıktı benim.