2021 Nisan Anneleri

Amiiiiinnnn yesil pasaport cikartcaz bizde esimin meslekde 10 yili gectigi icjn hakki var bende gezmek istiorm almanyada kuzenlerim flan var
Öyle bir imkanin varsa yaptir bence canim hic kacirma isvicredede bir tanidigin var unutma Keske bu kv kp den alsalar yesil pasaportu ya. Dün gidip ikiside korona asisi olmus, esim diyoki ne aceleniz vardi az bekleseydiniz bakalim yan etkileri neler bi görseydik. Gülerek mikroba bisey olmaz bizi etkilemez demezlermi

Ya benim ki allah affetsin cahil, sabit fikirli, karşısındakini dinlemez saygısız birisi. Ya benim spiralle hamileligim oldu geçmiş senelerde, doktora gittim hamileyim eğer doğurmak istiyorsan spirali cikaralim dedi cikaralim dogurcam dedim. O bebeğim düşük oldu tutunamadı rahme. Neymiş ben diş gebelik geçirmişim tüm eşe dosta böyle anlatmış. Ben 9 kilo aldim doğumda 7 si gitti, 34 bedendim zaten, sütüme laf etti birgün göğüslerin ne dolu patlicaklar dedi, ertesi günü göğüsler dolmadı sütüm kesilmişti. Elalemezayıflamak için sütten kesti çocuğu dedi. Ay içim şişti hatırladıkca... 13 senelik evliliğe neler neler yaşattı bana... Ama ben eşimi seviyorum eşim yanımda çocuklarıma iyi aile olmak için didiniyorum. Artık o umrumda değil. Ama çok geç kaldim bu mantığa ulaşabilmek için.
Benim 4. Gebelikte 6 haftalikti heyecanla aradım söyledim bebek geliyor diye gene aldır dedi, o bebeği 9 haftada düşük yaptım. Öyle içime dert oldu ki bu bebeği 12 haftadan sonra söyledim. Korkudan. Çok olumsuz konuşan birisi. Insanı yaralıyor dedikleri... Dediği şeyler içime oturdu hep rabbim ona yaptıklarını inşallah gösterir anlar halimi diyorum.
Ah ah o saygıdan kadir kıymet bilisimizi öyle kullanıyorlar ki ama artık yaş ilerledikçe akıllandım. Anladım artık... Esin yanında olması büyük bir şans gerçekten...
Benim kızım 12 yaşında büyük olan artık herşeyin farkında... Yani artık yalnız değilim kızlarım var bu bebeği de rabbim izin verirse ruh sağlığım bozulmadan sağlıkla büyütmek istiyorum.

Sen lütfen polis çağırıp sınır dışı et.Hatta karşı gelirse aynısını eşine de yap.Resmen insanın psikolojisiyle oynuyorlar
Bu seferde ters davranip oglumu benden kacirmaya calisirsa kötü kötü konusup oglunu doldurup dikisli halimle üstüme yollarsa öyle yapacam acimicam hicbirine valla bende insanim.

Dedim canim esimle kavga ettim ama dinlemiyolar kimseyede sormuyolar cikip geliyolar cok yüzsüz enteresan insanlar..

Ahh cok tesekkur ederim ne cok isterim tanismayiKaynananlar dogru soylemis hakkini yeme mikrop diyerek kendilerine Eskiden gercekten yanlizdik simdi bende kizima cok guveniorm elim ayagim oldu evlatlarimiz icin yapicaz artik napicaksak kapini kapa kimseyi duyma
Dedim canim esimle kavga ettim ama dinlemiyolar kimseyede sormuyolar cikip geliyolar cok yüzsüz enteresan insanlar..
Bacim sizin orda sokaga cikma yasagi vardi sankigelemezler insallah

Malesef canim market harici heryer kapali ama sokaga cikma yasagi yok ucuslar serbest korona testi yaptirdinmi. evlerde 5 kisi disarda 10 kisi toplanma ve mesafe kurali var. insallah Türkiye isvicre ucuslari iptal edilir yada onlarda bisey cikarda gelemezler. Ya bide bukadar korudum kendimi eve korona getirirlerse sezeryan ertelenip hastanede 10 gün karantinaya girmem gerekir hicbiseyi takmiyolar rezillik cikarmak icin herseyi yapiyorlar dünya yansa umurlarindda degil.

iyi kaynana görmedigim icin bisey diyemicem canim. iyi olmak zor geliyo bizimkine..

Vallahi kendi kayınvalidemin hakkını yedirmem numunelik resmen Melek gibi kadın o kadar çok seviyorum ki oda beni çok sever kendi kızı yok sanırım onunda etkisi var. Mumla arasam böylesini bulamazdım gerçekten her anlamda çok iyi. Çevremde herkes çok şanslı olduğumu söylüyor bu konuda. Gerçekten bi çok insan kayınvalide terörüne maruz kalıyor. Keşke öyle davranmasalarda hep güzel anlaşılsa tatsızlık olmasa ‍♀

Çok şanslısın canım benim annem de öyle kendi gelinine öyle bir kayınvalide. Bana karışır laf eder geline melek gibi Güzel şey ben de çok isterdim aramız iyi olsun zaten bu sebeple düzelir diye diye senelerce sustum susmanın çözüm olmadığını acı şekilde tecrübe ettim.

Türkiye normallesmeye basliyor 1 marttan itibaren sanirim ucuslarda kisitlama olmaz ama insallah bi mucize olurda gelmezler sende rahat edersn

Ne yazık ki bazı insanlar anlaşmak çok zor. Nede yapsanız olmuyor. Eşime bile diyorum şakayla karışık senin gibisini bulurdum ama annen gibi kayınvalide bulamazdım diye Benim annem çok fenadır ilerde kayınvalide olduğunda nasıl olucak bilmem hep uyarıyorum iyi anlaş gelininle anne kız olun en güzeli bu diye umarım öyle olabilir. Annem gibi kayınvalidem olsa hayatta anlaşamazdım bende.

Çok güzel yazmışsın sendeki iç kolay bulunur türden değil. Maşallah diyelim
Benim annem damatci gelinci sanırsın onları doğurdu hep eşimin tarafını tutar, kardeşimin durumunda da hep gelinden yanadır.
Güzel şeyler ya çocukların sağlıklı bir duygusal zekası ruhsal gelişimi için anneanne babanne dede çok önemli birsey keşke bunun farkında olup gelecek nesillere bilinçaltı kirlilikleri bırakmasalar.
Benim.kizom 12 yaşında ben asla evlenmicem diyor, böyle koca kocanın ailesi bir sürü dert diyor bir de hamileligim çok zor geçiyor çocuğun gözü iyice korktu evlilikten annelikten.

Allah ilerde umarım iyi insanlarla karşılaştırsın kızını korktuğu gibi olmasın. Çocuklar etkileniyor maalesef aile içindeki uyum anlaşma çok önemli. Güzel geçinmeyi çok severim, hep hayalimdir ilerde kardeşimin eşiyle, eltimle umarım abla kardeş gibi olabiliriz.

Allah gönlüne versin inşallah canım.

Ayy ne güzel yaa Allah bozmasin Benim esim tek cocuk. Keske benimkide beni olmayan kiz evladinin yerine koysaydi ama cok kötü davraniyo, esimin akrabalari bile piskopat ondan oglunu aldin diye iyice kudurdu oglunu paylasamiyor diyorlar.

ay yazik yaa. kötü kalpleri yüzünden cocuklar nasil etkileniyor kiyamam yaa

ay yazik yaa. kötü kalpleri yüzünden cocuklar nasil etkileniyor kiyamam yaa
Üzücü bir durum ama ben her zaman orta yollu olmaya çalışıyorum ölümlü dünya, allah korusun öfkeli olmasın büyüğünü saysın diye uğraşıyorum.ama büyüdükçe gizlemek mümkün olamıyor bir de hep evde çocuklar neyi nereye kadar saklayabilirim. Ister istemez hissediyor anlıyor sorunları.
Hayırlısı artık herşey daha güzel olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…