2021 Nisan Anneleri

Ya bende de var ve işin kötüsü ben normal doğumdan da korkuyorum hepsinden korkuyorum strese girdim valla doktora giderken elim ayağım titriyor sürekli endişe halindeydim acaba başka doktora mı gitsem benim doktorun görmediği bir şey olabilir mi diye kafamda gün boyu kuruyorum illet bir şey şu kaygı bozukluğu
Normal doğumda motivasyon kaynağım var tarlada bile doğurmuş insanlar diyorum doğurulur diyorum onda da epizyotomi korkutuyor aslında çünkü mesela anneannem falan hiç kesik görmemişler. Şu sıralar direkt atıyorlar. Sezaryen doğum yapanların hikayelerini falan dinleyip okuyorum ve o da kolay gözüküyor aslında bu çocuğu içimde tutamam elbet bi yerde çıkacak 😃

Ilaç yapıyordur.ozman sanada.cnm markasını degistirttir doktora o zman düzelir bu ilaçlar ya ishal ya kabız yapabiliyo kişiye göre :KK51:
Normalde hep kabız olan ben alışık değilim ondna çok tuhaf hergun mutlkaa 2 3 kere buyuk tuvalete gidiyorum mesela gece kan ilacını içtim tuvalete zor yetistim🙄

Bacim anksiyeten tutmasi normal dolunay var 🙈derin derin duzenli nefes al ama rahatlayacaksan nst ye gir kendini nasil rahat hissedeceksen ole yap
Haaaah bi aylar yıldızlar eksikti etkilemeyen vay anasni ya zaten gözüm segirse tutar benmki :KK34::KK70:o alette çok sıkıcı ya bi ara bağlamışlardı fenalık.coktu içime yarınki durumuma göre bakayım ben en iyisi:KK70::KK6:

Sabah eşime kahvaltı hazırladım kendim yemeyim, uyurum dedim ama koktu bu sefer yiyim bari dedim sonra yedim ve şimdi uyku bastırdı ama yararsam reflü bütün günümü mahveder en az bi saat daha dayanmam lazım. 😔😔
Canım reflü sende de mi var saat 2 3 gibi başlıyor uyuyana kadar bırakmıyor peşimi boğazım resmen cayır cayır yanıyor zehir gibi oluyor anlamıyorum midem de ağrı sızı yok ama boğazım ölüm gibi yok mu bunun bi çözümü ilacı falan 😞😞

Canım reflü sende de mi var saat 2 3 gibi başlıyor uyuyana kadar bırakmıyor peşimi boğazım resmen cayır cayır yanıyor zehir gibi oluyor anlamıyorum midem de ağrı sızı yok ama boğazım ölüm gibi yok mu bunun bi çözümü ilacı falan 😞😞
Evet ya maalesef ağlayacaktım geçen gece mesela yastığı falan yükseltiyorum işte bi de yatmadan çok önce yemek yemeyi bırakmam gerekiyor bana süt iyi geliyor geçen gece uyanıp bi bardak süt içtim uyuyabildim sonra

Normal doğumda motivasyon kaynağım var tarlada bile doğurmuş insanlar diyorum doğurulur diyorum onda da epizyotomi korkutuyor aslında çünkü mesela anneannem falan hiç kesik görmemişler. Şu sıralar direkt atıyorlar. Sezaryen doğum yapanların hikayelerini falan dinleyip okuyorum ve o da kolay gözüküyor aslında bu çocuğu içimde tutamam elbet bi yerde çıkacak 😃
Ya canım hepsini okudum hepsinin riskleri var kızımda çok rahattım kontrole gittim acil sezeryana alındım oldu bittiye geldi ama bunda normal olsun istiyorum bir yandan diğer yandan yaşım var sıkıntı mı olur bebeği riske mi atarım diye korkuyorum doktorum nasıl bakacak olaya hiç konuşmadım Allahım sağlıkla kucağımıza alalım da bu endişeler bitmeyecek gibi

Bendede var o illet mahvediyodu haram oldu geceler gündüzler en son doktor bunu yazdı hiç zararı yok bunun günde 4 kere.icebilirsin dedi hayatını kurtardı resmen tavsiye ederm canimcim:KK28:net cekmiyo galiba resim yüklenirmi bilmem rennie duo diye bi şurup

Son düzenleme:
Ya bende de var ve işin kötüsü ben normal doğumdan da korkuyorum hepsinden korkuyorum strese girdim valla doktora giderken elim ayağım titriyor sürekli endişe halindeydim acaba başka doktora mı gitsem benim doktorun görmediği bir şey olabilir mi diye kafamda gün boyu kuruyorum illet bir şey şu kaygı bozukluğu
Valla Mart annelerinden bikaç arkadaş çatır çatır doğurdu, hepside korktuğumuz gibi olmadı dedi, rahat geçmiş. Zaten bebeğini Kucağına alınca doğum felan düşünmüyormuşsun ki sen daha deneyimli sin. Bişey cik olmaz girip çıkcaz. Ama artık günler durdu sanki ilerlemiyor.

Ben de Rennie duo kullanıyorum, iki ölçek diyor doktorum, istersen şurubu kafana dik korkma diyor. Ben tek ölçek içiyorum 1 2 dk bekleyip su içiyorum peşine, sonrası ferahlık 🤭 Benim için hamilelik eşittir Rennie 😂 Hamileliklerimde en çok kullandığım muhtaç olduğum şey kesinlikle Rennie şurup...

Ben de Rennie duo kullanıyorum, iki ölçek diyor doktorum, istersen şurubu kafana dik korkma diyor. Ben tek ölçek içiyorum 1 2 dk bekleyip su içiyorum peşine, sonrası ferahlık 🤭 Benim için hamilelik eşittir Rennie 😂 Hamileliklerimde en çok kullandığım muhtaç olduğum şey kesinlikle Rennie şurup...
Bnde korkmuştum kullanmamaya çalışıyodum artık alevler çıkana.kadar ağzımdan bekliyorum doktoruma.dedim kınadı beni niye eziyet çekiyosun iç gitsin delimisin dedi :KK70: smdi hiç affetmiyom açıkçası şarapçı gbi çantamda elimde şurup şişesiyle geziyom:KK50:

Doğum korkum yok benim de doğumda kızlarımı emanet edecek kimsem yok, eşim refakatçi benimle gelecek ama çocuklar ne olacak, koronadan hastaneye de alamıyoruz.
Eşim çocuklarla kalsa bana kim destek olacak o gece... 😭😭😭😭 bazen evde doğurayım diyorum 🥺 Hayat işte bakalım neler yaşayacağım... Güçlü durmak için çaba sarfediyorum ama kalbim çok kırık çok zor bir doğum kapıda...

Bnde korkmuştum kullanmamaya çalışıyodum artık alevler çıkana.kadar ağzımdan bekliyorum doktoruma.dedim kınadı beni niye eziyet çekiyosun iç gitsin delimisin dedi :KK70: smdi hiç affetmiyom açıkçası şarapçı gbi çantamda elimde şurup şişesiyle geziyom:KK50:
Ahahahahahah yemin ederim şarapçı gibi surupcu oldum yazdım geri sildim, ayıp olmasın dedim hamile hamile 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 şişeyle içiyorum gidip ne kaşık alacak halim var, ne içindeki kaşığı kullanıp yıkayacak gucum.var 😂😂😂😂😂😂😂😂
Surubummmmm diye geziyorum evde 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Ahahahahahah yemin ederim şarapçı gibi surupcu oldum yazdım geri sildim, ayıp olmasın dedim hamile hamile 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 şişeyle içiyorum gidip ne kaşık alacak halim var, ne içindeki kaşığı kullanıp yıkayacak gucum.var 😂😂😂😂😂😂😂😂
Surubummmmm diye geziyorum evde 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ben aklıma.gelince dan dan soyluyom ya tutamam hiç kendimi :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: ama aynen dediğin gbi valla kafaya dikiyom:KK70::KK70::KK70:

Bendede var o illet mahvediyodu haram oldu geceler gündüzler en son doktor bunu yazdı hiç zararı yok bunun günde 4 kere.icebilirsin dedi hayatını kurtardı resmen tavsiye ederm canimcim:KK28:net cekmiyo galiba resim yüklenirmi bilmem rennie duo diye bi şurup
T Tugba4444 bende de çok fena reflü midemden boğazıma doğru aşırı bir yanma oluyor önceden soğuk süt içiyordum şimdi o da midemi bulandırıyor.Benim doktorum da rennie duo verdi ama bana çok etki etmedi gibi bide naneli bir tadı var daha çok yaktı boğazımı.Birde beyaz kireç gibi birşey bir gün iki kaşık içtim o gün böbreğim ağrıdı zaten böbreğimde taş var korktum birdaha içmedim.

Evet ya bende de var panik atak valla dün gece ben nasıl doğurcam diye kafama taktım. Sezaryenden çok korkuyorum spinal anestezi omurgadan falan ya birşey olursa diye. Saçmasapan ameliyat korkum varmış meğer. İnşallah normal olur diyorum ama bebiş bi tık tosuncuk gibiydi en son. Artarsa sezaryen demişti doktor.
Hiç korkma canım ya. Ben de öyleydim hatta ameliyat sırasında stresten kendimi kasmışım onuzlarıma öküz bastırdı sanki ahanda dedim felç oluyorum galiba.. Anestezi uzmanına sordum neden oluyor diye burası soğuk ondan demişti şükür çok kolay bir ameliyattı.. Şöyle düşün artık sezeryanların %90 spinal ya da epidural ve bu işi yapanlar artık uzmanlaşmış oluyorlar .. Allahın izni ile onlar için çocuk oyuncağı.. Sağlıkla geçecek sonra iyi ki dersin.. Beni doktorum zor ikna etmişti spinale. Ama iyi ki de etmiş dedim sonra.. O an bebeği görünce dünya durdu sanki...

X