2021 Nisan Anneleri

B
Bnmkide aşağı çok bastırıyor bugün gidip söyleyeceğim doktora
Benim de aynı soiıkıntım var. Ayağa kalkınca doğuracakmılım gibi oluyor. Alt bölgem çok ağrıyor. Hareketleirni atmasını ta aşağıda hissediyorum. Hiç böyle hamilelik yaşamadım

Kizlar cok afedersiniz ben çok Ishalim bu hamilelikte hiç kabızlık çekmesem desem yeri ama korkutuyor artık ceviz sevmezdim yemezdim acaba ondan mi

Ishalin şiddeti nasl kuzum ? Kabız olmamak daha iyi bnde hiç olmadım arada senin gbi oluyo bendede
Normalde hep kabız olan ben alışık değilim ondna çok tuhaf hergun mutlkaa 2 3 kere buyuk tuvalete gidiyorum mesela gece kan ilacını içtim tuvalete zor yetistim

Kız inanmayacaksın ama muz beji ishal yapyor dün 3 4 tane muz yedim kcuuktu normalde benim hci olmamam lazım valla büyük tuvaletimi yaparken altım agriyro
Aaa muz kabız yapar derler bacım sende ters etki mi yapıyor anlamadım ben çok rahatsız san doktoruna git sor kuzum ya

Bacim anksiyeten tutmasi normal dolunay var derin derin duzenli nefes al ama rahatlayacaksan nst ye gir kendini nasil rahat hissedeceksen ole yap

Ben de kiz8mda hatırlıyorum nst 1 yada 2 kere gitmiştim bir doğururken diğerlerini hatırlamıyorum bile valla nst girmedim mi ben acaba

Sabah eşime kahvaltı hazırladım kendim yemeyim, uyurum dedim ama koktu bu sefer yiyim bari dedim sonra yedim ve şimdi uyku bastırdı ama yararsam reflü bütün günümü mahveder en az bi saat daha dayanmam lazım.

Kendisi saolsun kabusum oluranksiyete panik atak olanlarin sevmedigi bi zman dilimidir
Evet ya bende de var panik atak valla dün gece ben nasıl doğurcam diye kafama taktım. Sezaryenden çok korkuyorum spinal anestezi omurgadan falan ya birşey olursa diye. Saçmasapan ameliyat korkum varmış meğer. İnşallah normal olur diyorum ama bebiş bi tık tosuncuk gibiydi en son. Artarsa sezaryen demişti doktor.

Günaydın herkese bir sorum olacak ben şimdi uzaktan eğitim olduğu için 32’de çalışabilir raporu almayı düşünüyorum sonraki iki haftada benim sınıfların durumu belli olacak diyelim ki 34 de yüzyüze eğitime geçtiğimiz için izne ayrıldım sadece iki hafta mı atabiliyorum doğum sonrasına yoksa hiç mi atamayacağım 8 hafta mı olacak doğum sonrası iznim

Ya bende de var ve işin kötüsü ben normal doğumdan da korkuyorum hepsinden korkuyorum strese girdim valla doktora giderken elim ayağım titriyor sürekli endişe halindeydim acaba başka doktora mı gitsem benim doktorun görmediği bir şey olabilir mi diye kafamda gün boyu kuruyorum illet bir şey şu kaygı bozukluğu

İki hafta doğum sonrasına atılır. Toplam 16 hafta olacak şekilde planlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…