Benim de aynı soiıkıntım var. Ayağa kalkınca doğuracakmılım gibi oluyor. Alt bölgem çok ağrıyor. Hareketleirni atmasını ta aşağıda hissediyorum. Hiç böyle hamilelik yaşamadımBnmkide aşağı çok bastırıyor bugün gidip söyleyeceğim doktora
Ishalin şiddeti nasl kuzum ? Kabız olmamak daha iyi bnde hiç olmadım arada senin gbi oluyo bendedeKizlar cok afedersiniz ben çok Ishalim bu hamilelikte hiç kabızlık çekmesem desem yeri ama korkutuyor artıkceviz sevmezdim yemezdim acaba ondan mi
Leblebi ve muz ye canım bastırın. Bir de patates haşlat bolca onu yeKizlar cok afedersiniz ben çok Ishalim bu hamilelikte hiç kabızlık çekmesem desem yeri ama korkutuyor artıkceviz sevmezdim yemezdim acaba ondan mi
Normalde hep kabız olan ben alışık değilim ondna çok tuhaf hergun mutlkaa 2 3 kere buyuk tuvalete gidiyorum mesela gece kan ilacını içtim tuvalete zor yetistimIshalin şiddeti nasl kuzum ? Kabız olmamak daha iyi bnde hiç olmadım arada senin gbi oluyo bendede
Kız inanmayacaksın ama muz beji ishal yapyor dün 3 4 tane muz yedim kcuuktu normalde benim hci olmamam lazım valla büyük tuvaletimi yaparken altım agriyroLeblebi ve muz ye canım bastırın. Bir de patates haşlat bolca onu ye
Aaa muz kabız yapar derler bacım sende ters etki mi yapıyor anlamadım benKız inanmayacaksın ama muz beji ishal yapyor dün 3 4 tane muz yedim kcuuktu normalde benim hci olmamam lazım valla büyük tuvaletimi yaparken altım agriyro
Aynen canım insallah 24une doktor kontrolüm sorcam ozaman 32+3 oluyorumAaa muz kabız yapar derler bacım sende ters etki mi yapıyor anlamadım bençok rahatsız san doktoruna git sor kuzum ya
Bacim anksiyeten tutmasi normal dolunay varHareketler baya iyi çok sukur kuzum aşağı tarafları çok bastiriyo benmki kasılmalar flanda oluyo haftası büyük cikiyo ya ondan bi emin olamadım napsam diye anksiyetem tuttu yine bu ara sanki anlamadan doguruvercekmisim gbi hissediom
Sağ Salim kucağımıza alalım bebelerimizi inşallahAynen canım insallah 24une doktor kontrolüm sorcam ozaman 32+3 oluyorum
Ay dolunay mı var ya ben de diyorum niye uyuyamıyorumBacim anksiyeten tutmasi normal dolunay varderin derin duzenli nefes al ama rahatlayacaksan nst ye gir kendini nasil rahat hissedeceksen ole yap
Kendisi saolsun kabusum olurAy dolunay mı var ya ben de diyorum niye uyuyamıyorum
Bende kizimda cok girmedim kiz en faz 3 kez belki girmisimdirBen de kiz8mda hatırlıyorum nst 1 yada 2 kere gitmiştim bir doğururken diğerlerini hatırlamıyorum bile valla nst girmedim mi ben acaba
Aynen canım bu haftalarda kasılma ağrı normalBende kizimda cok girmedim kiz en faz 3 kez belki girmisimdir
Evet ya bende de var panik atak valla dün gece ben nasıl doğurcam diye kafama taktım. Sezaryenden çok korkuyorum spinal anestezi omurgadan falan ya birşey olursa diye. Saçmasapan ameliyat korkum varmış meğer. İnşallah normal olur diyorum ama bebiş bi tık tosuncuk gibiydi en son. Artarsa sezaryen demişti doktor.Kendisi saolsun kabusum oluranksiyete panik atak olanlarin sevmedigi bi zman dilimidir
Ya bende de var ve işin kötüsü ben normal doğumdan da korkuyorum hepsinden korkuyorum strese girdim valla doktora giderken elim ayağım titriyor sürekli endişe halindeydim acaba başka doktora mı gitsem benim doktorun görmediği bir şey olabilir mi diye kafamda gün boyu kuruyorum illet bir şey şu kaygı bozukluğuEvet ya bende de var panik atak valla dün gece ben nasıl doğurcam diye kafama taktım. Sezaryenden çok korkuyorum spinal anestezi omurgadan falan ya birşey olursa diye. Saçmasapan ameliyat korkum varmış meğer. İnşallah normal olur diyorum ama bebiş bi tık tosuncuk gibiydi en son. Artarsa sezaryen demişti doktor.
İki hafta doğum sonrasına atılır. Toplam 16 hafta olacak şekilde planlanır.Günaydın herkese bir sorum olacak ben şimdi uzaktan eğitim olduğu için 32’de çalışabilir raporu almayı düşünüyorum sonraki iki haftada benim sınıfların durumu belli olacak diyelim ki 34 de yüzyüze eğitime geçtiğimiz için izne ayrıldım sadece iki hafta mı atabiliyorum doğum sonrasına yoksa hiç mi atamayacağım 8 hafta mı olacak doğum sonrası iznim