2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hayırlısıyla güzel haberlerle gel canım❤
Belinide sormayı unutma
Amin canım inşallah Canım doktorlar kalp atışını duyana kadar bizi gebe olarak görmüyorlar pek bilgi vermiyorlar geçen sefer sordum bol bol istirahat et dedi

Kızlar kalp atışını duyduk bugün haftası ile uyumlu herşey normal dedi çok mutlu oldum darısı hepinizin başına inşallah
Hayırlı olsun. Çok sevindim.Sizinle aynı görünüyor tahmini doğum tarihi. Ben biraz daha geçsin öyle düşünüyorum doktora gitmeyi

0,4 lukle basladim ama kalp atisini duyarsam bu hafta bir de perinatolog randevusu alacagim bakalim o ne diyecek?
Kuzum sen ankaradaydın dimi? Ben de ankaradayım da ben de bi perinatoloğa gideyim diyorum, benim de kötü hikayelerim ve pıhtılaşma problemim var, önereceğin birileri vae mı?dün bayağı araştırdım ama emin de olamadım.

Hayırlı olsun. Çok sevindim.Sizinle aynı görünüyor tahmini doğum tarihi. Ben biraz daha geçsin öyle düşünüyorum doktora gitmeyi

Teşekkür ederim canım ben 15 gün önce keseyi gördüğümde 15 gün sonra gel demişti ondna bugün gittim canım . Doktor Bi ay sonra dedi şimdi bekleyeceğiz heyecanla

Çok güzel duygular, doktora giderken çok stresliydik kese gorebilicekmiyiz diye süpriz bir şekilde kalbinide duyduk yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım
Canım hayırlı uğurlu olsun, özellikle böyle sıkıntılı süreçlerden geçip sonra hamile kalınca biri kendimmişim gibi seviniyorum kese büyüklüğü ne kadarmış peki? Onu söyledi mi?bir de vajinal mi baktı?

Kızlar kalp atışını duyduk bugün haftası ile uyumlu herşey normal dedi çok mutlu oldum darısı hepinizin başına inşallah
Maşallah günün ilk güzel haberini aldık Allah tamamına erdirsin canım inşallah

Günaydın kızlar benim mide bulantılarım şiddetle devam ediyor hiçbir şey yiyip içemiyorum 10 aylık bebek te emziriyorum napmalıyım nasıl bir yol izleyim ya

Ya üzüldüm Benimde ara ara bulantılarım oluyor ben yağlı hiçbişey tüketemiyorum. Bulantım çoğalınca yağsız tost bastırıyor sonra çubuk kraker doldurdum evi sık sık yiyorum kusmaktan iyidir neticede

Ben surecime kendi doktorum + perinatolog olarak da ozgur deren le devam etmeyi planladim. Tabi once ciddi gebe oldugumu ogrenmem lazim. Sen kimleri arastirdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…