• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar kalp atışını duyduk bugün 🥰🥰🥰🥰 haftası ile uyumlu herşey normal dedi çok mutlu oldum 😍😍😍😍 darısı hepinizin başına inşallah 🤲🤲
Canım tebrik ederim, hepimizin tüm aşaması keyifle, sağlıkla ilerlesin inşallah 😊
Bu arada sen keseyi gördüğünde kaç artı kaçtı?bugün kaç artı kaçtı, ben de ona göre gideyim, beni cumaya çağırdı ama bana erken geldi cuma günü

Ben surecime kendi doktorum + perinatolog olarak da ozgur deren le devam etmeyi planladim. Tabi once ciddi gebe oldugumu ogrenmem lazim. Sen kimleri arastirdin?
Acıbademde lütfü önderoğlu varmış, sonra burcu saygan karamürsel var, bir de deniz esinler var, tabii bir de özgür deren, bir de yeşim gürel, araştırıyorum hala

Kızlar kalp atışını duyduk bugün 🥰🥰🥰🥰 haftası ile uyumlu herşey normal dedi çok mutlu oldum 😍😍😍😍 darısı hepinizin başına inşallah 🤲🤲
Yaa çok güzel maşallah 🧿 darısı başımıza.
Günün ikinci güzel haberini K kurklukadin dan alacağız inşallah. ☺️

ahh canım çok zor. allah kolaylık versin inşallah. buzluktan meyve cok iyi geliyordu arkadasıma ayran bir de beyaz peynirli tost. ben çok yaşamadoğım için bişey diyemiyorum. ama emziriyorsun da. sen bitkinleşeceksin. ilaç kullanamıyorsun di mi emzirdiğin için?
Henüz doktora gitmedim canım inşallah ilaç felan kullanabilirim yoksa işim çok zor

Canım tebrik ederim, hepimizin tüm aşaması keyifle, sağlıkla ilerlesin inşallah 😊
Bu arada sen keseyi gördüğünde kaç artı kaçtı?bugün kaç artı kaçtı, ben de ona göre gideyim, beni cumaya çağırdı ama bana erken geldi cuma günü

Canım ben çok erken öğrendim 3 hafta 5 gün iken beta 772 gelmişti tam 4 haftalıkken keseyi gördüm her gebelik biraz farklı ilerliyor sanırım erken döllenme oldu bende büyük ihtimalle bugün 6w+3d oluyo çok şükür kalbini duydum 😍

Canım ben çok erken öğrendim 3 hafta 5 gün iken beta 772 gelmişti tam 4 haftalıkken keseyi gördüm her gebelik biraz farklı ilerliyor sanırım erken döllenme oldu bende büyük ihtimalle bugün 6w+3d oluyo çok şükür kalbini duydum 😍
Evet canım maşallah erken döllenme olmuş gibi 😍 Rabbim kalan sürecini de sağlıkla sorunsuz şekilde ilerlemeni nasip etsin 🥰

Acıbademde lütfü önderoğlu varmış, sonra burcu saygan karamürsel var, bir de deniz esinler var, tabii bir de özgür deren, bir de yeşim gürel, araştırıyorum hala
Umarim kafana gore bir doktor bulursun. Burcu ile ayni binada bir de acar koc var. onu da arastir istersen. Ben ona da gitmistim.

Ya üzüldüm Benimde ara ara bulantılarım oluyor ben yağlı hiçbişey tüketemiyorum. Bulantım çoğalınca yağsız tost bastırıyor sonra çubuk kraker doldurdum evi sık sık yiyorum kusmaktan iyidir neticede
Şimdi bende biraz çubuk kraker yiyebildim çok şükür ya ona bile razıyım akşamdan beri içtiğim su bile geri çıktı

Bugün benim de 6+2, 6+5 e çağırdı ama bence erken, gidip de üzülmek istemiyorum, bir de ters rahim benimki, sanırsam her şey daha geç duyulup görülüyormuş, gelecek hafta gideyim ben en iyisi, sağol kuzum, inşallah sağlıkla alalım hepimiz yavrularımızı kucağımıza 🤗

Surecin sadece tek bir doktorla mi devam edecek? Oyleyse bastan paket olayina girmezsin zaten bir iki gorusmede anlarsin.
Sigortam var, acıbadem sigorta, birçoğuyla anlaşmalı zaten, hastanelerle de öyle, anlaşmalı, lösante, acıbadem, koru, medicana, liv falan filan hep anlaşmalı, ama tek doktor değil de iki doktorla devam edeyim diyorum, sen nasıl planlıyorsun?

Sigortam var, acıbadem sigorta, birçoğuyla anlaşmalı zaten, hastanelerle de öyle, anlaşmalı, lösante, acıbadem, koru, medicana, liv falan filan hep anlaşmalı, ama tek doktor değil de iki doktorla devam edeyim diyorum, sen nasıl planlıyorsun?
Benim kendi doktorum var zaten hikayemi biliyor yillardir o cepte onda kredim de cok. Bir de paralel olarak rutinde perinatolog olacak. Benim sikintim daha farkli oldugu icin kaygilandigimda hemen gidip gorebilmeliyim bebegi.

Back