2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
[
5 haftalık canım öyle çok keskin ağrı değil ama ayakta kalırsam hemen belim ağrıyor uzanıp dinlenince geçiyor ama biraz iş yaparsam telrar ağrıyor

Aynisi bende de oluyor, belim degilde daha cok kasiklarim gibi oturup dinlenince geciyor. Ama yavas yavas azaldi gibi gecen hafta daha fenaydi. Adetlerim normalde cok agrili gecerdi bu da cok daha hafif bir sanci gibi gelip dinlendigimde geciyor

Aynisi bende de oluyor, belim degilde daha cok kasiklarim gibi oturup dinlenince geciyor. Ama yavas yavas azaldi gibi gecen hafta daha fenaydi. Adetlerim normalde cok agrili gecerdi bu da cok daha hafif bir sanci gibi gelip dinlendigimde geciyor
Evet canım dinlenince geçiyor adet dönemlerim benim de çok ağrılı geçerdi annem şu an bel ağrısı yaşamamamın normal olduğunu söyledi

Evet canım dinlenince geçiyor adet dönemlerim benim de çok ağrılı geçerdi annem şu an bel ağrısı yaşamamamın normal olduğunu söyledi

Normal normal zaten doktor sorucaktir yarin agrin var mi filan diye benim ilk muayenede sormustu kese gorulmemisti tabi o zaman daha beta yuzlerdeyken gitmistim. Cok agrin varsa ilac yaziyim demisti ben istememistim tatli agrilar bunlar dayaniriz Insallah yarin cok guzel haberler alirsin, bende persembe gidicem umarim bende alirim

İnşallah kuzum duanı eksik etme

Rabb'im Sağlıkla sıhhatle hayırla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah bazen zor bazen yorucu bazen bol ağlamaklı bazen bol sebepsiz nedennler olacak aliscaz cennet anaların ayakları altına boşuna serilmemis guzzel annelerim.....her güzel şey için sabredicez dua edicez ... birbirimizede kendimize de ...herkese de ... hayırlı geceler dilerim duanizdan eksik etmeyin

Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsun Herkese günaydın çok güzel bir gün geçirelim

Günaydın kızlar benim mide bulantılarım şiddetle devam ediyor hiçbir şey yiyip içemiyorum 10 aylık bebek te emziriyorum napmalıyım nasıl bir yol izleyim ya

5 haftalık canım öyle çok keskin ağrı değil ama ayakta kalırsam hemen belim ağrıyor uzanıp dinlenince geçiyor ama biraz iş yaparsam telrar ağrıyor
Günaydınlar
Benim daha hamilelik belli olmadan bel ağrım başlamıştı hala öyle beni kilitliyor normal mi değil mi hiç bilmiorum sırtüstü uzanınca iyi ama yan yatınca yada eğilip kalkınca fena

Günaydın kızlar benim mide bulantılarım şiddetle devam ediyor hiçbir şey yiyip içemiyorum 10 aylık bebek te emziriyorum napmalıyım nasıl bir yol izleyim ya
ahh canım çok zor. allah kolaylık versin inşallah. buzluktan meyve cok iyi geliyordu arkadasıma ayran bir de beyaz peynirli tost. ben çok yaşamadoğım için bişey diyemiyorum. ama emziriyorsun da. sen bitkinleşeceksin. ilaç kullanamıyorsun di mi emzirdiğin için?

Günaydınlar
Benim daha hamilelik belli olmadan bel ağrım başlamıştı hala öyle beni kilitliyor normal mi değil mi hiç bilmiorum sırtüstü uzanınca iyi ama yan yatınca yada eğilip kalkınca fena
Günaydın canım aynı şeyleri yaşadım hamileliğim belli olmadan belim ağrımaya başladı hatta ben geç yumurtlama oldu falan sandım o yüzden belim ağrıyor diye düşündüm hala da ağrıyor dinlenince geçiyor ama ayağa kalkınca tekrar başlıyor normaldir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…