2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar benim mide bulantılarım şiddetle devam ediyor hiçbir şey yiyip içemiyorum 10 aylık bebek te emziriyorum napmalıyım nasıl bir yol izleyim ya
Kesinlikle kaliteli bir multivitamin al ve ne yiyebiliyorsan onu ye şu ara. Ben 3 ay portakal suyu, tost, kraker, makarna ağırlıklı beslenmiştim. Bi de naneli şeker az rahatlatıyor

normal canım degerin. zate. önemli olan artış. ben yaptırmadım ama.
İnternette 4-5 hafta arası için alt sınır olarak 1000 gösteriyordu. O yüzden tedirgin oldum teşekkür ederim. Yani aslında yaptırmak iyi de şu dönemde cidden zor. Ordan oraya ordan oraya gidip durduk. Devlette yaptıramadık özelde de 95 tl verdik bir teste. Yani Çok da gerekli değil bence. İlk gebelik acemiliğimize geldi bilemedik. 6. hafta başında ultrasona girmek en mantıklısı gibi.

Karından baktı canım haftasıyla çok uyumlu olduğunu herşeyin yolunda olduğunu söyledi kesin büyüklüğünüde söylemiştir ama kalp sesini duyunca aglamaktan bir hal oldumkisoylediklerinin yarısını hatirlamiyorum

Kesinlikle kaliteli bir multivitamin al ve ne yiyebiliyorsan onu ye şu ara. Ben 3 ay portakal suyu, tost, kraker, makarna ağırlıklı beslenmiştim. Bi de naneli şeker az rahatlatıyor
multiviramin ilk bebeğimde de kullandım aşırı derecede kilo aldırdı bana kiloyu umursamayıp yinede kullansam mı sizce

başka yerden bak canım yanlıs gördüpün deger. benim 4 artı 2de 215 cıktı. artıs oldy mu diyr baktırmadım sadece degerim dusuk diye 7 artı 1e randevu aldım anca görünür diyr senin degerin çok iyi canım

Ay sağolasın canım içim rahatladı gerçekten

Kızlar merhaba doktorum sağlık ocağından bazı testler istedi betada var sonucu ekledim 15000 mi çıkmış çok değil mi sizce normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…