- Konu Sahibi KirazHanim
- #1.961
Hayırlısıyla güzel haberlerle gel canım❤Kuzum benim 14.30 nasip olursa keseyi görmeye gidicem inşallah duanızı eksik etmeyin ♥
Belinide sormayı unutma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısıyla güzel haberlerle gel canım❤Kuzum benim 14.30 nasip olursa keseyi görmeye gidicem inşallah duanızı eksik etmeyin ♥
Amin canım inşallahHayırlısıyla güzel haberlerle gel canım❤
Belinide sormayı unutma![]()
Amin canım inşallah ♥Canım doktorlar kalp atışını duyana kadar bizi gebe olarak görmüyorlar pek bilgi vermiyorlargeçen sefer sordum bol bol istirahat et dedi
![]()
İnşallah güzel haberler alırsınız hayırlısıyla kesmeyi görmek nasip olur kaç haftalık hamilesinzKuzum benim 14.30 nasip olursa keseyi görmeye gidicem inşallah duanızı eksik etmeyin ♥
Kızlar kalp atışını duyduk bugünhaftası ile uyumlu herşey normal dedi çok mutlu oldum
darısı hepinizin başına inşallah
Çok sevindim darısı başımıza![]()
Hayırlı olsun. Çok sevindim.Sizinle aynı görünüyor tahmini doğum tarihi. Ben biraz daha geçsin öyle düşünüyorum doktora gitmeyiKızlar kalp atışını duyduk bugünhaftası ile uyumlu herşey normal dedi çok mutlu oldum
![]()
Kuzum sen ankaradaydın dimi? Ben de ankaradayım da ben de bi perinatoloğa gideyim diyorum, benim de kötü hikayelerim ve pıhtılaşma problemim var, önereceğin birileri vae mı?dün bayağı araştırdım ama emin de olamadım.0,4 lukle basladim ama kalp atisini duyarsam bu hafta bir de perinatolog randevusu alacagim bakalim o ne diyecek?
Hayırlı olsun. Çok sevindim.Sizinle aynı görünüyor tahmini doğum tarihi. Ben biraz daha geçsin öyle düşünüyorum doktora gitmeyi
Canım hayırlı uğurlu olsun, özellikle böyle sıkıntılı süreçlerden geçip sonra hamile kalınca biri kendimmişim gibi seviniyorumÇok güzel duygular, doktora giderken çok stresliydik kese gorebilicekmiyiz diye süpriz bir şekilde kalbinide duydukyarın güzel haberlerini bekliyoruz canım
![]()
Amin canım Allah razı olsun
Amin canım inşallah,5+2İnşallah güzel haberler alırsınız hayırlısıyla kesmeyi görmek nasip olur kaç haftalık hamilesinz
Maşallah günün ilk güzel haberini aldık Allah tamamına erdirsin canım inşallahKızlar kalp atışını duyduk bugünhaftası ile uyumlu herşey normal dedi çok mutlu oldum
![]()
Günaydın kızlar benim mide bulantılarım şiddetle devam ediyor hiçbir şey yiyip içemiyorum 10 aylık bebek te emziriyorum napmalıyım nasıl bir yol izleyim ya![]()
İnşallah kuzum sende keseyi görürsün sağlıkla gelsin inşallah yavrularımızMaşallah günün ilk güzel haberini aldık Allah tamamına erdirsin canım inşallah![]()
Ben surecime kendi doktorum + perinatolog olarak da ozgur deren le devam etmeyi planladim. Tabi once ciddi gebe oldugumu ogrenmem lazim. Sen kimleri arastirdin?Kuzum sen ankaradaydın dimi? Ben de ankaradayım da ben de bi perinatoloğa gideyim diyorum, benim de kötü hikayelerim ve pıhtılaşma problemim var, önereceğin birileri vae mı?dün bayağı araştırdım ama emin de olamadım.