• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Çok güzel duygular, doktora giderken çok stresliydik kese gorebilicekmiyiz diye süpriz bir şekilde kalbinide duyduk🧿 yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım 🥰🥰
Daim olsun canım 🧿 Duanı eksik etme lütfen ben de çok stresliyim keseyi görebilecek miyim diye düşünüyorum sürekli 🙄 inşallah görürüm 🥰

K kurklukadin simirnamom simirnamom kızlar vajinal usg de mini minnacık kese göründü, daha çok küçük dedi doktor. Geç döllenme büyük ihtimalle. Çok şükür 🤲🏻
[/QUOTE
Merhaba uzaktan takipteydim sizi. Buraya gelir miyim acaba diyordum ki idrar testim pozitif. Kan sonucumu bekliyorum. İnşallah aranızda olurum🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Merhaba , hoş geldin. Inşallah kanda da pozitifi görürsün, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin inşallah.Son adet tarihi ne zaman

Kızlar benimde bugün ilk doktor randevum vardı mucize bebegimle tanıştık kesesini gördük kalp atışını duyduk🧿🥰🥰 Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu tartırsın, gebeliklerimiz sağlıkla ilerlesin inşallah :anneadayı::emir_bebek::nazar::KK200:
ayy grubumuzuun ilk kalp atışı.. saglıkla grlsin gerçekten bir mucizeymiş🥰

İyi akşamlar kızlar benim ilk günden beri belim çok ağrıyor ve dinlenince geçiyor bu normal mi ya korkmaya başladım artık

Kızlar göğüslerim çok ağrıyor sizde de böyle oluyor mu adet olacağım zaman bile böyle ağrısı olmazdı 🤷🏻‍♀️ dokununca acıyo resmen bi de kalp atışını duyan arkadaşlar kaçıncı haftanızda duydunuz 💓

Kızlar göğüslerim çok ağrıyor sizde de böyle oluyor mu adet olacağım zaman bile böyle ağrısı olmazdı 🤷🏻‍♀️ dokununca acıyo resmen bi de kalp atışını duyan arkadaşlar kaçıncı haftanızda duydunuz 💓
Benim de aynı öyle. Hamilelik hormonlarından sanırım. Bugün doktora gittim 2 hafta sonraya geL dedi kalp atışı için. 7. Hafta oluyor.

Merhabalr. Hamile kalmadan önce acaba hamile mıyım diye kafaya takıyordum. Şimdi de acaba kalp atışı duyacak mıyım her şey normal mi? Bi 12. Hafta sonrasına gitsem keşke ilk aylar düşük riski vs zihnimde bunlar var. Hcg 3000 cıktı normal mi diye ona bakıyorum. Zihnim meşgul. Hiç düşünmeyeyim unutayım diyorum ama olmuyor.

Merhabalr. Hamile kalmadan önce acaba hamile mıyım diye kafaya takıyordum. Şimdi de acaba kalp atışı duyacak mıyım her şey normal mi? Bi 12. Hafta sonrasına gitsem keşke ilk aylar düşük riski vs zihnimde bunlar var. Hcg 3000 cıktı normal mi diye ona bakıyorum. Zihnim meşgul. Hiç düşünmeyeyim unutayım diyorum ama olmuyor.
Canım hepimiz aynı durumdayız Allah yardımcımız olsun 🤷🏼‍♀️

Back