Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok güzel duygular, doktora giderken çok stresliydik kese gorebilicekmiyiz diye süpriz bir şekilde kalbinide duyduk yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım
Kızlar benimde bugün ilk doktor randevum vardı mucize bebegimle tanıştık kesesini gördük kalp atışını duyduk Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu tartırsın, gebeliklerimiz sağlıkla ilerlesin inşallah
Kızlar göğüslerim çok ağrıyor sizde de böyle oluyor mu adet olacağım zaman bile böyle ağrısı olmazdı dokununca acıyo resmen bi de kalp atışını duyan arkadaşlar kaçıncı haftanızda duydunuz
Kızlar göğüslerim çok ağrıyor sizde de böyle oluyor mu adet olacağım zaman bile böyle ağrısı olmazdı dokununca acıyo resmen bi de kalp atışını duyan arkadaşlar kaçıncı haftanızda duydunuz
Merhabalr. Hamile kalmadan önce acaba hamile mıyım diye kafaya takıyordum. Şimdi de acaba kalp atışı duyacak mıyım her şey normal mi? Bi 12. Hafta sonrasına gitsem keşke ilk aylar düşük riski vs zihnimde bunlar var. Hcg 3000 cıktı normal mi diye ona bakıyorum. Zihnim meşgul. Hiç düşünmeyeyim unutayım diyorum ama olmuyor.
Merhabalr. Hamile kalmadan önce acaba hamile mıyım diye kafaya takıyordum. Şimdi de acaba kalp atışı duyacak mıyım her şey normal mi? Bi 12. Hafta sonrasına gitsem keşke ilk aylar düşük riski vs zihnimde bunlar var. Hcg 3000 cıktı normal mi diye ona bakıyorum. Zihnim meşgul. Hiç düşünmeyeyim unutayım diyorum ama olmuyor.