2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım İnan hiç farketmiyor bi arkadaşıma söyledim aynı şeyi bulaşırsa senden bulaşsın dedi ve dün evime geldi

Dogrudan soyleyeceksin. Inan seni senden baska dusunen olmaz buna esin de dahil.

Dogrudan soyleyeceksin. Inan seni senden baska dusunen olmaz buna esin de dahil.
Kesinlikle öyle eşim daha hassas davranır dedim ama maalesef virüs bulaşacaksa benden de bulaşır çalışırken hep dışarıdayım diyor bumı söyleyen kişi elim ve polis

Canım İnan hiç farketmiyor bi arkadaşıma söyledim aynı şeyi bulaşırsa senden bulaşsın dedi ve dün evime geldi
Yazdim yazdim sildim. Ben burdan cok sinirlendim seni dusunemiyorum bile. Ne cahil insanlar var cevrende oyle. Alma kabul etme iyi degilim yatiyorum dinleniyorim de gec fazla aciklama yapmak zorunda degilsin.

hamileliğini biliyorsa sana yardın etmeye geldiğini düşünmek isriyorum.

ben eşimin kardeşinin nikahona gitmedim canım. eşim de haklı bukdu sonucta 65 yas ustuyle ayrnı riski taşıyoruz. kimse kırılmasın. risk durumunu anlat eşine de. 2 hamilr vaefat etti canım hiçbir kronik rqhatsızlıgı yokken

K kurklukadin simirnamom kızlar vajinal usg de mini minnacık kese göründü, daha çok küçük dedi doktor. Geç döllenme büyük ihtimalle. Çok şükür
Size bakmak için gelmiştim çok sevindim çok şükür dış gebelik değilmiş.progestan sayısını arttırdı mı doktorunuz.

Aaa siz tekrar hamile misiniz?size de çok sevindim.İnşallah bu kez kucağınıza alırsınız.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…