• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aaa siz tekrar hamile misiniz?size de çok sevindim.İnşallah bu kez kucağınıza alırsınız.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler versin.
Evet tam tekrar mi tedavi olacak yumurta var mi yok mu yorulmaya basladim artik derken gebe oldugumu ogrendim. Henuz kalp atisi duymadigimiz icin ciddi gebe degilim.

Evet tam tekrar mi tedavi olacak yumurta var mi yok mu yorulmaya basladim artik derken gebe oldugumu ogrendim. Henuz kalp atisi duymadigimiz icin ciddi gebe degilim.
Sen pıhtılaşma için iğne kullanıyordun değil mi?ben mi yanlış hatırlıyorum

Yapmaman gereken şeyler neymiş peki? Ah yaa, sağlıkla alırız inşallah bebişlerimizi kucağımıza
Canım mesela cok ayakta durmamak ağır şeyler taşımamak ağır ev işleri yapmamak atıyorum bişe alcaksın uzanıp Alman gerekiyor ama bunu yapma dedi bol bol su iç folik asite devam et,perde asma işi filan yok ama ilk 10 haftadan sonra düşük riski çok çok az alıyormuş bi kaç hafta daha sabret dedi işte uzan dinlen kendini yorma ve üşütmemeye dikkat et enfeksiyon olmasın bu tarz şeyler söyledi 😍insallah canım benim sağlık sıhhatli şekilde kucağımıza alırız rabbim hayırlı olanı nasip etsin 🤲🏻

Canım mesela cok ayakta durmamak ağır şeyler taşımamak ağır ev işleri yapmamak atıyorum bişe alcaksın uzanıp Alman gerekiyor ama bunu yapma dedi bol bol su iç folik asite devam et,perde asma işi filan yok ama ilk 10 haftadan sonra düşük riski çok çok az alıyormuş bi kaç hafta daha sabret dedi işte uzan dinlen kendini yorma ve üşütmemeye dikkat et enfeksiyon olmasın bu tarz şeyler söyledi 😍insallah canım benim sağlık sıhhatli şekilde kucağımıza alırız rabbim hayırlı olanı nasip etsin 🤲🏻
Çok sağol kuzum, bilgiler için 😊🤗

Kızlar benimde bugün ilk doktor randevum vardı mucize bebegimle tanıştık kesesini gördük kalp atışını duyduk🧿🥰🥰 Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu tartırsın, gebeliklerimiz sağlıkla ilerlesin inşallah :anneadayı::emir_bebek::nazar::KK200:
Maşallah Rabbim tamamına erdirsin 😍 gebeliğin kaçıncı haftasındasınız?

Back