- 4 Ocak 2012
- 234
- 35
- 318
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #1.841
Öyle şey olur mu ya resmen saçmalık.bende ilk gebeligimde vajınalden baktirmistim. Hiç de bir sorun olmadi çok şükür.ama size tavsiyem en az 6. Haftaya kadar beklemeniz öyle olunca rahat bir şekilde karından görünüyor.ay iş yerindeyim sinir oldum vajinal baktırmayın benim çevremde arkadaşlarım vajinalden düşük yaptı cart curt hep olumsuz şeyler sizinde var mı böyle negatif insanlarınız
Testtin görselini paylaş canım bakalımKızlar bu arada ben de yarın kan vermeye gidicem adetim 2 gün geçti.testlerim silik çıkıyor.bakalım hayırlısı.
Ilk tup bebek tedavimde kendim igneleerimi yapamiyordum kar da cok yagdigi ici her zamanki yaptirdigim hastanede degil de yol ustu olarak eskisehir yolu ustundeki bayindira gitmistik. Ben boyle beceriksiz hemsireler gormemistim cok tiynetsizlerdi. Hala aklima geldikce sinirlenirim. Yapacaz yaapcaz diye beni yarim saat oyalamislardi. Saati kritik olan bir igne oldugunu en bastan uayarmama ragmen. Sonra ilaci zerk edecegi zaman kontrol ettim 150 cekmesi gerekirken 125 yapacakti. Bir daha da onunden gecmedim.Kizlar herkese guzel haberlerle dolu bir gun dilerim..ankara bayindir hastanesi ve dr lari ile ilgili bilgisi olan var mi? Malum birde dr sureci var önümüzde.Ankara medicana mi bayindir mi kararsiz kaldim
Testtin görselini paylaş canım bakalım ☺
Böyle canım inşallah ben de mayis annesi olurum
Gebelik görünüyor hayırlı olsun
Ayy inşallah ağzından bal damlıyorGebelik görünüyor hayırlı olsun
Canımm çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Üzüntünü anlayabiliyorum benim de 12 haftalık kaybım var ama kürtaj olmadım. Suni sancıyla düşürdüm. Sonrasında doktorum kontrol etti rahimde parça kalmışım diye çok şükür kürtaja gerek kalmadı. Sağlıklı bir gebelik değilmiş diye düşünmelisin. Kendini çok yıpratma. Ben kürtaj olmadığım için tekrar hamilelik için beklemedim. 2 buçuk ay sonra oğluma hamile kaldım.Kızlar bebeğim düştü nasıl oldu anlamadm
Kendiliğinden temizlenmez dedi dr kürtaj da oldu 04 mayıs idi muhtemel doğm yani daha 5+4 filandı
Başına böyle bişi gelen vrs. Yardmcı olabilir mi bundan sonrası için naapmalıyım
Hepinize sağlıklı süreçler diliyorm
Amiiiin Rabbim sizlere yaşatmsn canmGeçmiş olsunAllahım en doğru zamanda tekrar nasip etsin sağlıkla inşallah.
Zaten kürtaj a zor karar verdim olmak zorunda dedi drCanımm çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Üzüntünü anlayabiliyorum benim de 12 haftalık kaybım var ama kürtaj olmadım. Suni sancıyla düşürdüm. Sonrasında doktorum kontrol etti rahimde parça kalmışım diye çok şükür kürtaja gerek kalmadı. Sağlıklı bir gebelik değilmiş diye düşünmelisin. Kendini çok yıpratma. Ben kürtaj olmadığım için tekrar hamilelik için beklemedim. 2 buçuk ay sonra oğluma hamile kaldım.
Canım sen de vajinal progesteron kullanmıştın değil mi? Benimki olduğu gibi dışarı akıyor, yanlış bi şey mi yapıyorum acaba?Ilk tup bebek tedavimde kendim igneleerimi yapamiyordum kar da cok yagdigi ici her zamanki yaptirdigim hastanede degil de yol ustu olarak eskisehir yolu ustundeki bayindira gitmistik. Ben boyle beceriksiz hemsireler gormemistim cok tiynetsizlerdi. Hala aklima geldikce sinirlenirim. Yapacaz yaapcaz diye beni yarim saat oyalamislardi. Saati kritik olan bir igne oldugunu en bastan uayarmama ragmen. Sonra ilaci zerk edecegi zaman kontrol ettim 150 cekmesi gerekirken 125 yapacakti. Bir daha da onunden gecmedim.
Aksin cok takma. Ben sabah iki kapsul aksam iki kapsul aliyorum bir deCanım sen de vajinal progesteron kullanmıştın değil mi? Benimki olduğu gibi dışarı akıyor, yanlış bi şey mi yapıyorum acaba?
vajinal ultrason gayet güvenli. İnsanlara çok kulak asmamak lazım. Kişisel tercihin tabiki sen rahatsızlık duyuyorsan yaptırmayabilirsin ama düşüğe fln neden olmaz. İncecik bir çubuk bu. Bizim insanımız abartmayı ve bazı olayları birbirine bağlamayı karşı tarafa korku vermeyi çok sever. Ben hep vajinal muayene oldum ilk dönemlerde hiç problem olmadı aksine her şey daha net görünüyor.ay iş yerindeyim sinir oldum vajinal baktırmayın benim çevremde arkadaşlarım vajinalden düşük yaptı cart curt hep olumsuz şeyler sizinde var mı böyle negatif insanlarınız
Bana birer kapsül verdi az mı acaba ya, mümkün olsa aktıkça yenisi tıkıştırasım geliyorAksin cok takma. Ben sabah iki kapsul aksam iki kapsul aliyorum bir degunluk ped kullaniyorum ona akiyor ve cok sik degistiriyorum. Cozumu anca boyle bulabilmistim doktorum da tamam kullan sorun olmaz demisti
Tebrikler
Gecen sene ben de sabah aksam bir kullanirdim ama benim progesteron bu sene daha dusuk olunca boyle dedi hatta keswyi gorunce bire inecek miyiz dedim hayir boyle devam dedi bana. Benim de tekrar olculmedi gerek duymuyorlar tekrar olcume.Bana birer kapsül verdi az mı acaba ya, mümkün olsa aktıkça yenisi tıkıştırasım geliyorkaç oldu acaba progesteron faydası oldu mu ki hiç bilmiyorum.
Yok yaaa alakası bile yok bakma sen onlara. Benim kızım 5.tüp bebek tedavisi ile oldu, resmen üstüne titrenilen bir bebekti doktorum her türlü tedbiri alan biriydi ilk muaynem vajinal oldu. En ufak risk olsa vajinal bakmazdı asla. Ama vajinal muayne sonrası hafif lekelenme olabiliyor o da korkulacak bişey olmuyor. Benim bir damla kan gelmişti sadece devamı filan da gelmedi.ay iş yerindeyim sinir oldum vajinal baktırmayın benim çevremde arkadaşlarım vajinalden düşük yaptı cart curt hep olumsuz şeyler sizinde var mı böyle negatif insanlarınız
ay iş yerindeyim sinir oldum vajinal baktırmayın benim çevremde arkadaşlarım vajinalden düşük yaptı cart curt hep olumsuz şeyler sizinde var mı böyle negatif insanlarınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?