2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kizlar herkese guzel haberlerle dolu bir gun dilerim..ankara bayindir hastanesi ve dr lari ile ilgili bilgisi olan var mi? Malum birde dr sureci var önümüzde.Ankara medicana mi bayindir mi kararsiz kaldim

ay iş yerindeyim sinir oldum vajinal baktırmayın benim çevremde arkadaşlarım vajinalden düşük yaptı cart curt hep olumsuz şeyler sizinde var mı böyle negatif insanlarınız
Öyle şey olur mu ya resmen saçmalık.bende ilk gebeligimde vajınalden baktirmistim. Hiç de bir sorun olmadi çok şükür.ama size tavsiyem en az 6. Haftaya kadar beklemeniz öyle olunca rahat bir şekilde karından görünüyor.

Kizlar herkese guzel haberlerle dolu bir gun dilerim..ankara bayindir hastanesi ve dr lari ile ilgili bilgisi olan var mi? Malum birde dr sureci var önümüzde.Ankara medicana mi bayindir mi kararsiz kaldim
Ilk tup bebek tedavimde kendim igneleerimi yapamiyordum kar da cok yagdigi ici her zamanki yaptirdigim hastanede degil de yol ustu olarak eskisehir yolu ustundeki bayindira gitmistik. Ben boyle beceriksiz hemsireler gormemistim cok tiynetsizlerdi. Hala aklima geldikce sinirlenirim. Yapacaz yaapcaz diye beni yarim saat oyalamislardi. Saati kritik olan bir igne oldugunu en bastan uayarmama ragmen. Sonra ilaci zerk edecegi zaman kontrol ettim 150 cekmesi gerekirken 125 yapacakti. Bir daha da onunden gecmedim.

Canımm çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Üzüntünü anlayabiliyorum benim de 12 haftalık kaybım var ama kürtaj olmadım. Suni sancıyla düşürdüm. Sonrasında doktorum kontrol etti rahimde parça kalmışım diye çok şükür kürtaja gerek kalmadı. Sağlıklı bir gebelik değilmiş diye düşünmelisin. Kendini çok yıpratma. Ben kürtaj olmadığım için tekrar hamilelik için beklemedim. 2 buçuk ay sonra oğluma hamile kaldım.

Zaten kürtaj a zor karar verdim olmak zorunda dedi dr
Korka korka onay verdm Rabbim ne derse o

Canım sen de vajinal progesteron kullanmıştın değil mi? Benimki olduğu gibi dışarı akıyor, yanlış bi şey mi yapıyorum acaba?

Canım sen de vajinal progesteron kullanmıştın değil mi? Benimki olduğu gibi dışarı akıyor, yanlış bi şey mi yapıyorum acaba?
Aksin cok takma. Ben sabah iki kapsul aksam iki kapsul aliyorum bir de gunluk ped kullaniyorum ona akiyor ve cok sik degistiriyorum. Cozumu anca boyle bulabilmistim doktorum da tamam kullan sorun olmaz demisti

ay iş yerindeyim sinir oldum vajinal baktırmayın benim çevremde arkadaşlarım vajinalden düşük yaptı cart curt hep olumsuz şeyler sizinde var mı böyle negatif insanlarınız
vajinal ultrason gayet güvenli. İnsanlara çok kulak asmamak lazım. Kişisel tercihin tabiki sen rahatsızlık duyuyorsan yaptırmayabilirsin ama düşüğe fln neden olmaz. İncecik bir çubuk bu. Bizim insanımız abartmayı ve bazı olayları birbirine bağlamayı karşı tarafa korku vermeyi çok sever. Ben hep vajinal muayene oldum ilk dönemlerde hiç problem olmadı aksine her şey daha net görünüyor.

Aksin cok takma. Ben sabah iki kapsul aksam iki kapsul aliyorum bir de gunluk ped kullaniyorum ona akiyor ve cok sik degistiriyorum. Cozumu anca boyle bulabilmistim doktorum da tamam kullan sorun olmaz demisti
Bana birer kapsül verdi az mı acaba ya, mümkün olsa aktıkça yenisi tıkıştırasım geliyor kaç oldu acaba progesteron faydası oldu mu ki hiç bilmiyorum.

Bana birer kapsül verdi az mı acaba ya, mümkün olsa aktıkça yenisi tıkıştırasım geliyor kaç oldu acaba progesteron faydası oldu mu ki hiç bilmiyorum.
Gecen sene ben de sabah aksam bir kullanirdim ama benim progesteron bu sene daha dusuk olunca boyle dedi hatta keswyi gorunce bire inecek miyiz dedim hayir boyle devam dedi bana. Benim de tekrar olculmedi gerek duymuyorlar tekrar olcume.

Yok yaaa alakası bile yok bakma sen onlara. Benim kızım 5.tüp bebek tedavisi ile oldu, resmen üstüne titrenilen bir bebekti doktorum her türlü tedbiri alan biriydi ilk muaynem vajinal oldu. En ufak risk olsa vajinal bakmazdı asla. Ama vajinal muayne sonrası hafif lekelenme olabiliyor o da korkulacak bişey olmuyor. Benim bir damla kan gelmişti sadece devamı filan da gelmedi.

Merhaba,

Benim doktorum vajinal bakıyor. Önümüzdeki cumartesi yine kontrol var o zaman da muhtemelen vajinal bakacaktır. Zararı olsa hiçbir doktor böyle bir riski göze alamaz. İçin rahat olsun sen öyle konuşanlara bakma hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…