2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım sen de vajinal progesteron kullanmıştın değil mi? Benimki olduğu gibi dışarı akıyor, yanlış bi şey mi yapıyorum acaba?
Onu itebildiğin kadar derine it, bir süre de uzan hemen geri çıkmasın diye. O içerde eriyor sonra yine beyaz beyaz geliyor ama kalan parçaları

Bana birer kapsül verdi az mı acaba ya, mümkün olsa aktıkça yenisi tıkıştırasım geliyor kaç oldu acaba progesteron faydası oldu mu ki hiç bilmiyorum.
Ben de sabah akşam 1 kullanıyorum tamamen tedbir amaçlı, aslında düşük riski yoksa çok da gerekli bişey değil

Ben de sabah akşam 1 kullanıyorum tamamen tedbir amaçlı, aslında düşük riski yoksa çok da gerekli bişey değil
Benim çok çok düşük çıktı canım, normal seviyede değil. İnşallah yükseltmiştir.

Bilgi icin sagol canim

inşallah görürsün canım iyi haberlerini bekliyoruz

İnşallah Siz de hayırlısıyla sağlıkla görün inşallah.
kızlar nasıl geçti doktordan cıktınız mı

K kurklukadin simirnamom kızlarr çıktım doktordan göbekten baktı gördük keseyi çok şükür çok sağlıklı bi kese gözüküyor tam 5 haftalık dedi
E hadi gözün aydın seninle sat tarihlerimiz aynı benimde çarşamba günü inş bende görürüm ya darısı başıma kalp atışı için ne zaman çağırdı

E hadi gözün aydın seninle sat tarihlerimiz aynı benimde çarşamba günü inş bende görürüm ya darısı başıma kalp atışı için ne zaman çağırdı
Benim de 2 Ağustos sat tarihim yarın kese görmeye gidicem dua edin kızlar göreyim

K kurklukadin simirnamom kızlarr çıktım doktordan göbekten baktı gördük keseyi çok şükür çok sağlıklı bi kese gözüküyor tam 5 haftalık dedi
yaşasınnn
2 gğn kalmıs canım inşallah görürsün sen de
Benim de 2 Ağustos sat tarihim yarın kese görmeye gidicem dua edin kızlar göreyim
dualarım seninle canım

Kızlar biraz farklı bi konu açıcam bu dönemde stresle nasıl başa çıkabiliriz?Bizim eve çok misafir geliyor gebe olduğumu henüz bilmiyor eşimin ailesi ve benim ailem dışında kimse ama insanlarda hiç düşünce yok hiç bir şey olmasa bile virüs var az önce eşimin ablası aradı cuma bize gelip 2 gün kalacaklarmış hamile olduğumu ve belimin çok ağrıdığını biliyor sürekli dinleniyorum zaten doktorumda bol bol istirahat et dedi gelme desem yanlış anlayacak eşime zaten Anlatamıyorum gelmek isteyene nasıl gelme diyeyim diyor bir de biz yeni evliyiz çok stres yapıyorum kafayı yicem

Bence bunun ayıbı olmaz kuzum ya, ben biraz hastayım, covid kapmış olabilirim, sizi riske atmayayım de bence hatta, ondan sonra istesen de gelmezler, ben biriyle gmrüşmek istemediğimde ya bu aralar semptom gösteriyorum, seni hiç riske atmayayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…