• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bence bunun ayıbı olmaz kuzum ya, ben biraz hastayım, covid kapmış olabilirim, sizi riske atmayayım de bence hatta, ondan sonra istesen de gelmezler, ben biriyle gmrüşmek istemediğimde ya bu aralar semptom gösteriyorum, seni hiç riske atmayayım diyorum 😂
Canım İnan hiç farketmiyor bi arkadaşıma söyledim aynı şeyi bulaşırsa senden bulaşsın dedi ve dün evime geldi 🤦🏻‍♀️

Kızlar biraz farklı bi konu açıcam bu dönemde stresle nasıl başa çıkabiliriz?Bizim eve çok misafir geliyor gebe olduğumu henüz bilmiyor eşimin ailesi ve benim ailem dışında kimse ama insanlarda hiç düşünce yok hiç bir şey olmasa bile virüs var az önce eşimin ablası aradı cuma bize gelip 2 gün kalacaklarmış hamile olduğumu ve belimin çok ağrıdığını biliyor sürekli dinleniyorum zaten doktorumda bol bol istirahat et dedi gelme desem yanlış anlayacak eşime zaten Anlatamıyorum gelmek isteyene nasıl gelme diyeyim diyor bir de biz yeni evliyiz çok stres yapıyorum kafayı yicem :110:
Dogrudan soyleyeceksin. Inan seni senden baska dusunen olmaz buna esin de dahil.

Dogrudan soyleyeceksin. Inan seni senden baska dusunen olmaz buna esin de dahil.
Kesinlikle öyle eşim daha hassas davranır dedim ama maalesef virüs bulaşacaksa benden de bulaşır çalışırken hep dışarıdayım diyor bumı söyleyen kişi elim ve polis 🤦🏻‍♀️

Canım İnan hiç farketmiyor bi arkadaşıma söyledim aynı şeyi bulaşırsa senden bulaşsın dedi ve dün evime geldi 🤦🏻‍♀️
Yazdim yazdim sildim. Ben burdan cok sinirlendim seni dusunemiyorum bile. Ne cahil insanlar var cevrende oyle. Alma kabul etme iyi degilim yatiyorum dinleniyorim de gec fazla aciklama yapmak zorunda degilsin.

Kızlar biraz farklı bi konu açıcam bu dönemde stresle nasıl başa çıkabiliriz?Bizim eve çok misafir geliyor gebe olduğumu henüz bilmiyor eşimin ailesi ve benim ailem dışında kimse ama insanlarda hiç düşünce yok hiç bir şey olmasa bile virüs var az önce eşimin ablası aradı cuma bize gelip 2 gün kalacaklarmış hamile olduğumu ve belimin çok ağrıdığını biliyor sürekli dinleniyorum zaten doktorumda bol bol istirahat et dedi gelme desem yanlış anlayacak eşime zaten Anlatamıyorum gelmek isteyene nasıl gelme diyeyim diyor bir de biz yeni evliyiz çok stres yapıyorum kafayı yicem :110:
hamileliğini biliyorsa sana yardın etmeye geldiğini düşünmek isriyorum.

ben eşimin kardeşinin nikahona gitmedim canım. eşim de haklı bukdu sonucta 65 yas ustuyle ayrnı riski taşıyoruz. kimse kırılmasın. risk durumunu anlat eşine de. 2 hamilr vaefat etti canım hiçbir kronik rqhatsızlıgı yokken

K kurklukadin simirnamom simirnamom kızlar vajinal usg de mini minnacık kese göründü, daha çok küçük dedi doktor. Geç döllenme büyük ihtimalle. Çok şükür 🤲🏻
Size bakmak için gelmiştim çok sevindim çok şükür dış gebelik değilmiş.progestan sayısını arttırdı mı doktorunuz.

Geçen hafta benim de tek taraflı sabit ağrım vardı doktorum takip et devam ederse gel bakalım bi dedi. Gittim keseyi gördük. Görünürde bir sıkıntı yok yapısal olabilir dedi. Eğer devamlı oluyorsa lütfen doktorunuzla iletişime geçin
Aaa siz tekrar hamile misiniz?size de çok sevindim.İnşallah bu kez kucağınıza alırsınız.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler versin.

Back