• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evde çocuk filan yoksa bol bol yat dinlen, naz yap, keyfini çıkar :KK66: ben ilk gebelikte prensesler gibiydim 😅
Hayırlısıyla ilk gebeliğim 🙈 stres yapmaktan odaklanamıyorum ki önce kan değerlerim yükselecek mi diye düşündüm şimdi yarın keseyi görebilecek miyim diye düşünüyorum sonrasında kalp atışı var 🙈🙈

Geçmiş olsun çok, muhtemelen sağlıksız bir gebelikmiş öyle olunca vücut atıyor :KK43: bir süre dinlen hem kafanı hem vücudunu toparla sonra yine denersin inşallah
Bazısı sonrası çok iyi değerlendirilmeli diyor baızıdı
Bekle 3 ay dio
Dr 1 ay korun dedi ama şu an yeni oşdgu için çnce ağrılarımjn geçmesini bekicm

kızlarr günaydınnn benimde sat 3 ağustostu bugün 5 haftalık gözüküyor tam saat 13.30da doktor randevum var okadar heyecanlıyım ki şimdiden gitmek istiyorum inşallah görürüz keseyi bana dualarınızı eksik etmeyin benimde dualarım sizinlee :):)
Günaydın canım kese için erken değil mi?Kan değerin kaç çıktı?

Kızlar bebeğim düştü nasıl oldu anlamadm :KK43:
Kendiliğinden temizlenmez dedi dr kürtaj da oldu 04 mayıs idi muhtemel doğm yani daha 5+4 filandı
Başına böyle bişi gelen vrs. Yardmcı olabilir mi bundan sonrası için naapmalıyım
Hepinize sağlıklı süreçler diliyorm
Çok geçmiş olsun, Rabbim hayırlı zamanda sağlık li bir gebelik nasip etsin inşallah

kızlarr günaydınnn benimde sat 3 ağustostu bugün 5 haftalık gözüküyor tam saat 13.30da doktor randevum var okadar heyecanlıyım ki şimdiden gitmek istiyorum inşallah görürüz keseyi bana dualarınızı eksik etmeyin benimde dualarım sizinlee :):)
Benimde sat 3 Ağustos bende Çarşamba keseyi görmeye gidecem inş senin güzel haberlerini alırız Bugün 🙏😊

Inşallah görürsünüz, kizimda ilk ultrason 5+3 de bakılmış, kese görünmüş . dün kizimdaki sonuclara baktım da😊 görünebilir inşallah

ay iş yerindeyim sinir oldum vajinal baktırmayın benim çevremde arkadaşlarım vajinalden düşük yaptı cart curt hep olumsuz şeyler sizinde var mı böyle negatif insanlarınız :sinirli:

Kızlar bebeğim düştü nasıl oldu anlamadm :(
Kendiliğinden temizlenmez dedi dr kürtaj da oldu 04 mayıs idi muhtemel doğm yani daha 5+4 filandı
Başına böyle bişi gelen vrs. Yardmcı olabilir mi bundan sonrası için naapmalıyım
Gecmis olsun benim de ilk gebeligimde kahverengi lekelenme olmusti doktora gitmistim kese yapisi bozulmustu kurtaj olmamin daha uygun oldugunu soylemisti kurtaj olmustum. Erken donem kayiplar genelde sagliksiz gebeliklerden oluyor sistem onu en bastan eliyor. Insallah en kisa surede tekrar mutlu haberi verirsiniz.

ay iş yerindeyim sinir oldum vajinal baktırmayın benim çevremde arkadaşlarım vajinalden düşük yaptı cart curt hep olumsuz şeyler sizinde var mı böyle negatif insanlarınız :sinirli:
Dr düşüğe sebep vermez canım negatif insanları dinleme lütfen 🤦🏻‍♀️ Ben vajinal çekindiğim için baktırmadım dr buz gibiydi çünkü 😄

Etraf cahil dolu. Kulak asmayin lutfen. Hihievet diyip gecin. Tartismayin ama oyle degil yanlis biliyorsunuz diye aciklama yapmaya calismayin. Hic kimse sizin anneliginizi sorgulayamaz

yani zaten ondan düşük yaparsam parçalarım o doktoru ben :işsiz:
Allah korusun iyi düşün iyi şeyler olsun insanlar çok biliyor maalesef boş boş konuşmaya bayılıyorlar ben çekinmeseydim ctesi günü dr bakmak istedi izin vermedim ama azıcık cesaretli olsaydım baktırırdım yani

Kızlar bebeğim düştü nasıl oldu anlamadm :KK43:
Geçmiş olsun 😔 Allahım en doğru zamanda tekrar nasip etsin sağlıkla inşallah.

Back