2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım değerin kaç çıktı ki?

Ben de yarın gideceğim kese için, bebek kaç haftalık bi tahmin yürütelim artık kese boyuna göre yav belirsizlik kötüymüş
Merhaba ben de yarın kese görmeye gidicem inşallah görürüz bu stres beni mahvetti

Kızlar bebeğim düştü nasıl oldu anlamadm
Kendiliğinden temizlenmez dedi dr kürtaj da oldu 04 mayıs idi muhtemel doğm yani daha 5+4 filandı
Başına böyle bişi gelen vrs. Yardmcı olabilir mi bundan sonrası için naapmalıyım
Hepinize sağlıklı süreçler diliyorm

Çok geçmiş olsun canım kanama mı yaşadın ne oldu?

Çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik yaşatsın size

Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlıkla yeniden güzel haberler alırsınız inşallah

Ya ilk gebeliğimde ben de çok stresliyim de şuan stres yapmaya zamanım yok sürekli ilgi bekleyen 12 aylık bebekle
Maşallah oyalanıyorsunuz Rabbim size bağışlasın evlatlarınızı ben bütün gün evdeyim randevu günümün gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla inşallah sorunsuz atlatırız

Geçmiş olsun çok, muhtemelen sağlıksız bir gebelikmiş öyle olunca vücut atıyor bir süre dinlen hem kafanı hem vücudunu toparla sonra yine denersin inşallah

Maşallah oyalanıyorsunuz Rabbim size bağışlasın evlatlarınızı ben bütün gün evdeyim randevu günümün gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla inşallah sorunsuz atlatırız
Evde çocuk filan yoksa bol bol yat dinlen, naz yap, keyfini çıkar ben ilk gebelikte prensesler gibiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…