2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
hoşgeldin canım. ne zman verceksin kan

bu arada saglık ocagı genelde ertesi gun cıkartıtıyo sonuçları. yani epğer bekleyemem dersen hastabede yaptır canım 2 saate cıkar.

Bir buçuk saat içinde çıkıyor diye biliyorum canım(hastanede yaptırdığımda öyleydi) e nabızdan da takip edebiliyorsun sonucu ☺ Haber ver mutlaka dualarım seninle
Allah razı olsun canım. İnşallah sağlık ocağında da öyle hızlı olurlar. Bir de sonuç çıkmadan doktora folik asit yazdırayım tekrardan. Elimdekiler bitmişti.

Allah razı olsun canım. İnşallah sağlık ocağında da öyle hızlı olurlar. Bir de sonuç çıkmadan doktora folik asit yazdırayım tekrardan. Elimdekiler bitmişti.
Yazdır canım onun bi zararı yok ben öğrendiğim gün başlattı dr bana folik asidi yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz

İnş hepimiz için güzel bir hafta olur geçen hafta çoğu arkadaşımız keseyi gördü sıra bu hafta bekleyenlerde bende carsamba günü randevum var bakalım görecek miyim bende

Yapmaman gereken şeyler neymiş peki? Ah yaa, sağlıkla alırız inşallah bebişlerimizi kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…