2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Merhaba kızlar , ben 7+5 haftalik hamileyim ama 10 gündür kanamam ve lekelenmem oldu.sizde olan var mı kaç gün sürdü acaba yada gün içinde kaç kere karşılaştınız herkese hayırlı sağlıklı evlatlar ve doğumlar olsun insallah

bugün 5+5teyim. bu cumaya kontrol için randevu aldım kızlar (6+2 olacak) kalp atışını duyarım diye hesap ediyorum ben henüz kusmadım ama ara ara mide boşken olduğu gibi mide bulantılarım olmaya başladı, oysaki ara öğünler dahil midemi boş bırakmıyorum. ekstra uyku hali gün içinde farklı zamanlarda geliyor bana da, dün akşam beş dk uyuyup içim geçmiş sandığım bir saat oluvermiş

Değerin gerçekten çok iyi canım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Artış miktarın da sağlıklı olacaktır inanıyorum hiç stres yapmaaa

Merhaba, doktorunuz ne diyor? Değerleriniz nasılsı?

Geçen çarşamba gittim kirmizi kan gorunce saglikli dedi cok sükûr ultrasonda kanama gormedi nerden geliyor bilmiyorum 5gun geçti hala kahveler geliyo
Adet görüyor olabilir misiniz acaba? Kimi hamileliklerde adet görülüyormuş ya. Doktorunuz sağlıklı dediyse sıkıntı yoktur diye düşünüyorum. Ağrınız var mı?

Adet görüyor olabilir misiniz acaba? Kimi hamileliklerde adet görülüyormuş ya. Doktorunuz sağlıklı dediyse sıkıntı yoktur diye düşünüyorum. Ağrınız var mı?
Agrım yok aslında bugün regli günüm geçtiğimiz hafta değildi. Benim 0embe akinti vardi ama vajinal ultrasondan sonra eve gelince kırmızı oldu tesadüf mü ondan mi bilemedim ama 5 gündür kahveler var

Agrım yok aslında bugün regli günüm geçtiğimiz hafta değildi. Benim 0embe akinti vardi ama vajinal ultrasondan sonra eve gelince kırmızı oldu tesadüf mü ondan mi bilemedim ama 5 gündür kahveler var
Bir şey yoktur inşallah korkmayın. Her kadının vücudu, gebeliği farklı. Başkalarıyla kıyasladıkça insan korkuyor ama fazla da araştırmamak gerek sanırım. İçinizi ferah tutun.

Günaydın. Ben bugün 3. Ve son kez kese görmeye gideceğim. Allahım hayırlısı versin artık ne olacaksa olsun.
ben ilk hamilelipimde 6 artı 1de görfüm canım keseyi. ben de üzüldüm falan ama sonunda göründü inşallah senin de öyle olur. kaçta randevun. dua edicrm sana

İnş gönlünü ferah tut canım bu sefer göreceksin bebişin
ben ilk hamilelipimde 6 artı 1de görfüm canım keseyi. ben de üzüldüm falan ama sonunda göründü inşallah senin de öyle olur. kaçta randevun. dua edicrm sana
İnşallah kızlar, 2de randevum dua edin ne olur.
Kan değerlerim güzel olsa görünür nasılsa diyeceğim de onlar da pek iç açıcı değildi o sebepten korkuyorum şu an ama her şeye hazırladım kendimi artık. Ne yapalım, nasip.

Güzel olacak herşey inşallah güzel haberlerle geleceksin bizleri de habersiz bırakma olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…