- 5 Nisan 2020
- 3.445
- 7.972
- 78
- Konu Sahibi KirazHanim
- #1.741
Slm kızlar. Allah’ın izniyle eğer bir terslik olmazsa ben bir Mayıs annesi olacağımgözün aydın. Aramıza hoşgeldin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlar. Allah’ın izniyle eğer bir terslik olmazsa ben bir Mayıs annesi olacağımgözün aydın. Aramıza hoşgeldin
![]()
Hoş geldin canım inşallah hepimiz için sonu güzel olacak içinizi ferah tutunSlm kızlar. Allah’ın izniyle eğer bir terslik olmazsa ben bir Mayıs annesi olacağımbugün öğrendim o yüzden yerlere göklere sığamıyorum. Henüz kimseye söylemediğim için de forumda yazıyorum ki en azından heyecanımı paylaşayım. Yoksa biliyorum henüz sevinmek için erken çünkü sadece idrar testi yaptım, ne kan verdim ne de ultrasona gittim. Allah korusun her şey olabilir ama o ihtimalleri düşünmek istemiyorum. Tahmini doğum tarihi 16 Mayıs. Beni de listeye ekler misiniz
![]()
KirazHanim
Gözün aydın, hoş geldin.Slm kızlar. Allah’ın izniyle eğer bir terslik olmazsa ben bir Mayıs annesi olacağımbugün öğrendim o yüzden yerlere göklere sığamıyorum. Henüz kimseye söylemediğim için de forumda yazıyorum ki en azından heyecanımı paylaşayım. Yoksa biliyorum henüz sevinmek için erken çünkü sadece idrar testi yaptım, ne kan verdim ne de ultrasona gittim. Allah korusun her şey olabilir ama o ihtimalleri düşünmek istemiyorum. Tahmini doğum tarihi 16 Mayıs. Beni de listeye ekler misiniz
![]()
KirazHanim
İnşallah canım. En büyük duam buHoş geldin canım inşallah hepimiz için sonu güzel olacak içinizi ferah tutun ☺
Aminnn inşallah canım. Hepimiz sağlıkla kavuşalım meleklerimize inşallahGözün aydın, hoş geldin.Sağlıkla gelir inşallah.
İlk gebelik miİnşallah canım. En büyük duam bu❤
Aminnn inşallah canım. Hepimiz sağlıkla kavuşalım meleklerimize inşallah
Evettt inşallah ilk bebeğim olacakİlk gebelik mi![]()
Maşallah benim de ilk gebeliğim nasipse salı günü kese görmeye gidicemEvettt inşallah ilk bebeğim olacak![]()
Ayy nasıl heyecanlııııMaşallah benim de ilk gebeliğim nasipse salı günü kese görmeye gidicem![]()
Siz de kan vereceksiniz sonra tekrar edilecek kan değerinizin artışına bakılacak sonra kese sonra kalp atışı ay çok heyecanlı ve stresliAyy nasıl heyecanlıııı![]()
Aynen canım. Yarın kan vericem inşallah. Sağlık ocağına vermeyi düşünüyorum acaba sabah versem akşama çıkar mı?Siz de kan vereceksiniz sonra tekrar edilecek kan değerinizin artışına bakılacak sonra kese sonra kalp atışı ay çok heyecanlı ve stresli![]()
Bir buçuk saat içinde çıkıyor diye biliyorum canım(hastanede yaptırdığımda öyleydi) e nabızdan da takip edebiliyorsun sonucuAynen canım. Yarın kan vericem inşallah. Sağlık ocağına vermeyi düşünüyorum acaba sabah versem akşama çıkar mı?
Yok canim daha kan vermedim , iki gün ard arda kaset testlerden yaptım onlarda çıktıHeb
Gebeliğini kan ile öğrendin mi
Teşekkür ederim, inşallah canım. Bugün sağlık ocağından aradilar, gebelik cıktı testte, kan vermek için dr a gidilebiliyo mu diye sordum, 15. inde karantinanız bitiyor, o günden sonra gidin dedi . Bebiş de birazcık büyümüş olur inşallah o zamana kadar
Evet rahat rahat görürsün bebişiTeşekkür ederim, inşallah canım. Bugün sağlık ocağından aradilar, gebelik cıktı testte, kan vermek için dr a gidilebiliyo mu diye sordum, 15. inde karantinanız bitiyor, o günden sonra gidin dedi . Bebiş de birazcık büyümüş olur inşallah o zamana kadar
Hosgeldin. Hayırlı olsun. Insallah hepimiz sağlıcakla kucağımiza alırızSlm kızlar. Allah’ın izniyle eğer bir terslik olmazsa ben bir Mayıs annesi olacağımbugün öğrendim o yüzden yerlere göklere sığamıyorum. Henüz kimseye söylemediğim için de forumda yazıyorum ki en azından heyecanımı paylaşayım. Yoksa biliyorum henüz sevinmek için erken çünkü sadece idrar testi yaptım, ne kan verdim ne de ultrasona gittim. Allah korusun her şey olabilir ama o ihtimalleri düşünmek istemiyorum. Tahmini doğum tarihi 16 Mayıs. Beni de listeye ekler misiniz
![]()
KirazHanim
Bende ikisi de oluyor. Öğlenleri oğlumu uyuturken yanında kestiriyorum 1 saat kadar. Hatta gebeliğimi uykulu halimden anladım. Oğlumda da kahvaltı masasında uyuyakalmıştım gidip test yapmıştımHanımlar sizde de uyku hali var mı birde halsizlik bazen ateşim çıkıyor
Ya beniö 5.haftadayken değerim 1300dü doktor o tahlilde 10 gün sonra çağırmıştı kese, bebek, kalp atışı hepsi görülmüştü değer kaçtı bilmiyorum bakılmadıKızlar bişeyi merak ediyorum kalp atışının hcg ile bağlantısı var mı yani mesela kaç hcg ile kalp atışı duyulur ortalama daha önce gebelik yaşayanlar biliyordur
Ben bugün azıcık gözlerimi dinlendireyim diye uzandım 3 saat uyumuşumHanımlar sizde de uyku hali var mı birde halsizlik bazen ateşim çıkıyor