2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım ben girdim 5+3 te keseyi karından ultrasonla gördük 10 mm yazıyordu ultrason kağıdında
Canım siz yolk sac ve embriyo gördünüz mü? Ben de 11.5 iken gittim de, doktor pek de incelemedi işin aslı, uyuz oldum ona biraz, 1 hafta sonra kalp atışına gel dedi, size ne dedi doktorunuz?

Canım siz yolk sac ve embriyo gördünüz mü? Ben de 11.5 iken gittim de, doktor pek de incelemedi işin aslı, uyuz oldum ona biraz, 1 hafta sonra kalp atışına gel dedi, size ne dedi doktorunuz?
Canım bişe söylemesi için çok erken olduğu için ben de sormadım açıkçası kesenin aşağıda mı yukarıda mı olduğuna bakıyor kesenin konumu iyi dedi yapmamam gereken şeyleri söyledi baya rahatlattı beni eğer bi sıkıntı görse söylerdi zaten merak etme tatlım ben de 14 ünde gidicem merakla bekliyorum. Doktorlar kalp atışı duyana kadar pek bişe söylemiyo genelde endişelenme

Bir de şunu merak ediyorum, şimdi benim 6+0, o zaman ben 6.haftada mıyım? 7.haftada mı? 6 haftalık hamileyim mi denir yani?
Canım sen suan 6. Haftanın ilk günündesin ama 6+1,2,3 olduğunda 6. Haftanı doldurup gün aldığın için 7. Haftanın içinde olmuş oluyorsun ben ona bakmıyorum ya 5+6 yım diyip geçiyorum

Çok geçmiş olsun. Aşağıda okudum şükür iyisiniz. Umarım sorunsuz çıkarsınız karantinadan
Teşekkür ederim, inşallah canım. Bugün sağlık ocağından aradilar, gebelik cıktı testte, kan vermek için dr a gidilebiliyo mu diye sordum, 15. inde karantinanız bitiyor, o günden sonra gidin dedi . Bebiş de birazcık büyümüş olur inşallah o zamana kadar

Son adet ne zaman

Slm kızlar. Allah’ın izniyle eğer bir terslik olmazsa ben bir Mayıs annesi olacağım bugün öğrendim o yüzden yerlere göklere sığamıyorum. Henüz kimseye söylemediğim için de forumda yazıyorum ki en azından heyecanımı paylaşayım. Yoksa biliyorum henüz sevinmek için erken çünkü sadece idrar testi yaptım, ne kan verdim ne de ultrasona gittim. Allah korusun her şey olabilir ama o ihtimalleri düşünmek istemiyorum. Tahmini doğum tarihi 16 Mayıs. Beni de listeye ekler misiniz KirazHanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…