• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Özellikle 31.haftaya girdiğimden beri hıçkırıkta inanılmaz bir artış var. Günde 5 i buluyor bazen. Çok komik ve tatlı 🫠😍
Bizim de iki gündür günde birkaç kez hıçkırığımız oluyor 5 dakikaya yakın sürdüğü oluyor kızım yorulur mu diye düşünüyorum ana yüreği işte 🥲🫶

Selamlar kızlar,
Tavsiye üzerine aldım , lazım olur dediler umarım işime yarar✌🏼

Eklentiler

• IMG_1698.webp
    IMG_1698.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 44
Ritmik hareket ediyor karnım. Kalp atması gibi. Şuan kafası aşağıda baş geliş pıt pıt atıyor 2-3 dakika boyunca. Tekmeden ayırt edebilirsin ☺️
Ya benimde öyle oldu damar arması gibi 2 sabiyere bir korktum acaba damarla alakalı bi problem mi var diye kan sulandırdığı kullanıyorum bi de evham yaptım sanırım.demk hıçkırıkmış🥹🥰

Kızlarr bi kaç gündür okuyamıyorum. Ben çok kötü hasta oldum. Cumadan belliydi boğaz ağrısıyla başladı tüm gece eklem ağırısından uyutmadı sabahı da öksürürken şiddetli öksürmekten 4 kere istifra ettim🥺🥺ağrıdan dayanamadım acile gittim hemen crp 17küsür cıktı. Antibiyotik serum ve parol bağlandı. O da gebeler için olduğu için etkisi bi kaç saat anca sürdü🥺dün gece yine uyuyamadım ateşim 39 küsür oldu ciğerlerim dolu. Boğazım cok şiş 🥹öksürük surubu, antibiyotik ve parol alıyorum. Tekrar serum olmaya gittim. Tüm gün dinlenmeye calısıyorum🥺bi kaç gün rapor alıcam maalesef berbat bisi evden calısmama rağmen nasıl buldu beni bilmiyorum amaaan dikkat edin kızlar🥺🥺🥺
Çok geçmiş olsun ,inşallah tez zamanda geçer
Özellikle 31.haftaya girdiğimden beri hıçkırıkta inanılmaz bir artış var. Günde 5 i buluyor bazen. Çok komik ve tatlı 🫠😍
Ay benimde çok arttı, hatta doktora sorayım diye düşündüm ne kadar çok böyle diye 😅😄
Bizim de iki gündür günde birkaç kez hıçkırığımız oluyor 5 dakikaya yakın sürdüğü oluyor kızım yorulur mu diye düşünüyorum ana yüreği işte 🥲🫶
Bende düşünüyorum bazen yorulmuştur diye, gecmeyince artık icerde hem hareket ediyor hem hıçkırıyor
Diyorum sinir oluyor mu acaba geçmeyince 😅😅

Kızlarr bi kaç gündür okuyamıyorum. Ben çok kötü hasta oldum. Cumadan belliydi boğaz ağrısıyla başladı tüm gece eklem ağırısından uyutmadı sabahı da öksürürken şiddetli öksürmekten 4 kere istifra ettim🥺🥺ağrıdan dayanamadım acile gittim hemen crp 17küsür cıktı. Antibiyotik serum ve parol bağlandı. O da gebeler için olduğu için etkisi bi kaç saat anca sürdü🥺dün gece yine uyuyamadım ateşim 39 küsür oldu ciğerlerim dolu. Boğazım cok şiş 🥹öksürük surubu, antibiyotik ve parol alıyorum. Tekrar serum olmaya gittim. Tüm gün dinlenmeye calısıyorum🥺bi kaç gün rapor alıcam maalesef berbat bisi evden calısmama rağmen nasıl buldu beni bilmiyorum amaaan dikkat edin kızlar🥺🥺🥺
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce atlatırsın 🥹 hava çok hızlı değiştiği için hastaneler dolu ne yazık ki, benimde iki gündür başım ağrıyor bol bol su içip vitaminlerimizi alıp dinlenmeye çalışmak lazım rapor al mutlaka kafan rahat olmadan hızlı iyileşemezsin 🙏

Çok geçmiş olsun canım, bol bol dinlen. 🌹

Bu sene hatim yapmasam mı diye düşündüm dün şeytana Nalet zaten oruç tutmuyorum bari hatim yapayım dedim bu sefer de çok okuyayım diye kendimi yoruyorum 1 cüz bitene kadar kalkmıyorum yerimden eşimde bugün niye akşam okuyorsun dedi sinir etti beni fitil kullandığım için sabahları su gibi akıntı oluyor zaten yemek ye et derken ikindini buluyor eee geri kendisi için iftar yetiştirmeye çalışıyorum kendinin Bi yardımı dokunmuyor bana sinirlendim okumam dedim bu sefer de yok oku niye günaha gireyim diyor ne desem hak ediyor valla

Bu sene hatim yapmasam mı diye düşündüm dün şeytana Nalet zaten oruç tutmuyorum bari hatim yapayım dedim bu sefer de çok okuyayım diye kendimi yoruyorum 1 cüz bitene kadar kalkmıyorum yerimden eşimde bugün niye akşam okuyorsun dedi sinir etti beni fitil kullandığım için sabahları su gibi akıntı oluyor zaten yemek ye et derken ikindini buluyor eee geri kendisi için iftar yetiştirmeye çalışıyorum kendinin Bi yardımı dokunmuyor bana sinirlendim okumam dedim bu sefer de yok oku niye günaha gireyim diyor ne desem hak ediyor valla
Bazen çok anlayışsız olabiliyorlar… Bilerek mi yapıyorlar bilmeyerek mi anlamadım ama yapısal bence yetişme tarzıyla alakalı

Bazen çok anlayışsız olabiliyorlar… Bilerek mi yapıyorlar bilmeyerek mi anlamadım ama yapısal bence yetişme tarzıyla alakalı
Hocalar kocanla oturmazsan çayını içmezsen hizmet etmezsen sohbet etmezsen okuduğun boşa diyor dedi ben çayını pişiriyorum yanına indiriyorum Bi yardım istemiyorum sadece çocuk kendiyle oynamaya çalışıyor ona da kendi karşılık vermiyor diye sinirleniyorum yorgunmuş ben niye oynatmıyor muşum gündüz ilgilendiğim yetmiyor gibi dün parka indirdim baskıdan adım atamadım biraz oynattım yine de hamileliğim riskli olmasına rağmen bunda naz yapmadım ya ondan üstüme gelmeye çalışıyor ne yapayım yani Bi ibadet de mi etmeyelim kendiler için

Back