2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben de zayıflamaya çalışıyordum, rutine bağlamak uzereydim, vücut da alışınca yerinde duramiyor,hareket istiyor. Ben de evde yürüyeyim bari. Covit temaslisiyim, karantinadayım, disari çıkamıyorum
Çok geçmiş olsun. Aşağıda okudum şükür iyisiniz. Umarım sorunsuz çıkarsınız karantinadan

idararda gebelik testinden öğrenmiştin sanırım canım. en yakın zamanda saglıklı bir hamilelik haberi almanı diliyorum. limyasal gecirmiş olabikirsin canım üzülme lutfen zamanı degilmiş demek ki

Çok geçmiş olsun. Kan vermiş miydin daha önce?

Kızlar bişeyi merak ediyorum kalp atışının hcg ile bağlantısı var mı yani mesela kaç hcg ile kalp atışı duyulur ortalama daha önce gebelik yaşayanlar biliyordur

idararda gebelik testinden öğrenmiştin sanırım canım. en yakın zamanda saglıklı bir hamilelik haberi almanı diliyorum. limyasal gecirmiş olabikirsin canım üzülme lutfen zamanı degilmiş demek ki
Evet öyle öğrenmiştim toparlanmaya çalışıyorum

He iyi bari bana biraz kucuk geldi 5+2 de 14 mm yazıyor ben 1 cm falan bekledim beklentim biraz yuksek galiba
Ayyyy canım benim sağlıklı olsunlar da gelişimleri bu haftalardan sonra daha hızlı olurmus öyle söyledi doktor ya ben de aynen öyleyim 14 ünde eşim görevden gelirse beraber kalp atışı duymaya gidicez çok heyecanlıyımmm nasıl geçcek bu günleeeer

Cok gecmiş olsun. İmzanızda bir yalnışlık mı var

Bende 14nde gidicem ınsallah hayırlı haberler alırız bana hiç gecmicek gibi gelıyor kaldı 8 gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…