2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Beklenen doğum tarihlerimiz çok yakın, Kızımda yerleşme kanaması yaşamamıştım ama bunda olduve korktum biraz açıkçası neyseki devamı gelmedi. Kalp sesi 6. 7. haftalarda duyuluyor sanırım

Ayy bende cok korktum sali doktor kontrolunden sonra eve geldigimde gordum ve sonra aksam bi damla daha sabahta bir damla kahverengiydi (ama sunu farkettim siyah ic camasiri kullansaymisim anlamazmisim belki). Tekrar kan verdim doktor kirmiziya donmedikce korkma dedi sonrada hic gelmedi zaten baya sirt ustu yattim evde pzt sali carsamba is icin cok kosturmustum bir sey mi oldu diye dusundum hep hareketten mi filan diye ama cok sukur ki beta iyi geldi boyle de devam eder insallah kalp icin en az bi 10 gun daha beklicez o zaman keseden sonra

Kesinlikle oyle bos gebelik olmadigini ogrenmek bile cok rahatlatici

Ben de belki başka zaman olsa gormeyebilirdim, o peceteye bir kaç damla geldi, leke gibi. Bu ara plates, egzersiz falan yapmaya çalışıyordum, ters bir şey mi oldu diye de korktum. Şu an kesinlikle ayni psikolojodeyiz. Ama güzel düşünelim güzel olsun, çok da internet kurcalamamak lazım aslinda. Inşallah kalbini de duyarız yakında

Yerleşme kanaması bende de oluyor bekliyorum. Koyu kırmızı olmadıkça korkmamak lazım.

Egzersizi ben 3. Aydan sonra yapmaya baslicam sanirim korkuyorum gaz problemimiz var su donemde ozellikle her gun en az 5 bin adim atmaya calisiyorum onun disinda hic bir sey yapmiyorum. Dinlenmek icin hep sirt ustu yatiyorum tutunsun iyice diye bilmiyorum mantikli mi bi kac arkadasim oyle dedi evet evet ayni durumdayiz biraz baska seylerle ilgilenip kafamizi dagitmamiz lazim, insallah duyariz canim

Ben de zayıflamaya çalışıyordum, rutine bağlamak uzereydim, vücut da alışınca yerinde duramiyor,hareket istiyor. Ben de evde yürüyeyim bari. Covit temaslisiyim, karantinadayım, disari çıkamıyorum

Siz iyisiniz degil mi? Evde leslie 1 mile, 3 mile yapabilirsiniz
Elhamdülillah biz de bir sıkıntı yok, evimizdeyiz.Tesekkur ederim. Bi kaç aydır ara ara yapıyordum leslie, doktora gorundukten sonra ufak ufak devam ederim inşallah. Karantina C.tesi bitiyor, sonraki p.tesi giderim inşallah

Ben de zayıflamaya çalışıyordum, rutine bağlamak uzereydim, vücut da alışınca yerinde duramiyor,hareket istiyor. Ben de evde yürüyeyim bari. Covit temaslisiyim, karantinadayım, disari çıkamıyorum

Cok gecmis olsun, leslie 1 mile gibi videolar var youtube da ben onlari yapiyordum evden cikamadigim zamanlarda

Mrb ben düşük yaptım sanırım. Sabah kanama ile uyandım acile gittim doktor ultrasonda baktı kese yok dedi kan testi istedi 2.17 çıktı. Düşük mü yaptım yoksa gebelik hiç olmamış mı anlamadım. Çok yorgunum çok üzgünüm...

Merhaba kızlar kanama lekelenme yaşayan var mı benim 10 gündür lekelenmem var 1 defa kırmızı oldu dr iğne yaptı ama lekelenmeler geçmiyor çok canımı sıkmaya başladı. Sizin varsa ne kadar sürdü ve günde kaç kere karşılaştınız acaba

Çok geçmiş olsun kimyasal olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…