2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet tatlişler sıcak basması kasık ağrısı bende de var ama beni en çok zorlayan bel ağrım 15 dkdan fazla oturamıyor ayakta kalamıyorum çok zorluyor
Bu kadar şiddetli bel ağrısı yaşayan var mı?

Günaydın kızlar bende daha önceki gebeliklerde mide bulantısı fln olmamıştı. Bunda 3 gündür hafif bulantı var daha bugün regl günü böyle giderse zorlayacak gibi. Hafif kaşık ağrısı göğüs uçları aşırı hassas ve yorgunluk belirtilerim var. Ben ilk gebeliğimi 12. Haftada kaybettim. İlk başlardaki kasık ağrısı adet sancısı gibi değilse korkmayın. Düşük gerçekten çok ağrılı bir şey. İçinizi ferah tutun rahim genişliyor ve oradaki kaslar geriliyor 4-5 ay ağrı ve batmalar küçük küçük oluyor. Dış gebelikte de anormal ağrılar oluyormuş öyle duydum.

Ne kadar oldu canım evleneli

Canım benim insallah keseyi de kısa zamanda görürsün. Gerçekten ya çok bambaşka bi his rabbim tüm isteyen herkese yaşatsın bu hissi sağlıklı bir şekilde

Evet canım çıktı güzel yüksekmiş dedi dr çok şükür salı günü de keseyi görmek için çağırdı ama kararsız kaldım biraz daha mı bekleyip gitsem
Oh çok şükür. Kaç olmuş canım? Salı gününe 5bin e ulaşacak gibiyse git garanti olsun bence.

Merhabalar herkese, ben de süpriz şekilde hamile olduğumu öğrendim. Süpriz diyorum çünkü 1 yaşında ve hala emzirdiğim bir kızım ve saçma sapan bir adet düzenim vardı, üstelik doğal yollardan hamile kalamayan biriydim. Adet düzensizliğim için doktora gidip hamile olduğumu öğrendim tam kaç haftalık emin değilim muhtemelen 5 haftalık, kese görününce anlarız inşallah artık. Ama sezeryan olacağı için muhtemelen tahmini doğumu mayıs sonu olur.

Kızlar merhaba şimdiden hepinizi tebrik ediyorum.birkac aydır istiyorum ben de hamile kalmayı.onceki aylar hep negatif çıkmıştı.dun test yaptım sanki var gibi ama bir de siz yorumlar mısınız?.bugün olmam gerekiyor adet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…