- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #1.601
Aynen valla inşallah olmaz dua etVallahi canım haklısın şimdi bende öyle konuşuyorum da arkadasım acile gidip serum takıyordıen iyisi böyle aslında haklısın
Miğde bulantısı oyle hemen baslamaz normalde ıkıncı aya yakın baslar o arkadaslar ın midesi hassas olabilir. Ayrıca miğde bulantısı olmadan da hamılelik oluyor bi problem yok yani korkma.Bir bende mide bulantısı başlamadı sanki bu iyiye işaret değil
Benimde oğlum 1 yaşında bizede sürpriz oldu, bende çok zor hamile kalan biriydim. Emziriyorum bende canım hemde sabah kadar memede uyuyan emzik niyetine kullanan bir bebeğim var. Çok zorlanıyorum şuan vakti değildi ama olsun hayırlı sağlıklı olsunda çok şükür. Benim anlamadığım hem bebeğim beni emecek hem bebek nasıl büyüyecek biraz komik bi soru olabilirMerhabalar herkese, ben de süpriz şekilde hamile olduğumu öğrendim. Süpriz diyorum çünkü 1 yaşında ve hala emzirdiğim bir kızım ve saçma sapan bir adet düzenim vardı, üstelik doğal yollardan hamile kalamayan biriydim. Adet düzensizliğim için doktora gidip hamile olduğumu öğrendimtam kaç haftalık emin değilim muhtemelen 5 haftalık, kese görününce anlarız inşallah artık. Ama sezeryan olacağı için muhtemelen tahmini doğumu mayıs sonu olur.
Hoş geldin canım hayırlı olsunMerhaba Hanımlar, Ben de araniza katılabilir miyim. Mayıstan beri korunmayı bırakmıştık, bu ay nasip oldu şükür. Henüz çok yeni , eşime bile söylemedim.
KirazHanim Beni de ekler misiniz, sat 12 Ağustos, 1 tane kızım var, nasipse 2. olacak inşallah.
Rabbim bekleyenlere güzel haberler almayı, hamile olan herkese de sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin
Aaa ne güzel benimle aynı durumda birisi olmasına sevindim birbirimize destek oluruz. Tam kaç aylık şuan? Benim ki 12 buçuk aylık. Kızım da çok sık emiyor ama Allahtan ek gıdayı da güzel yiyor. Valla dün bütün gün bu konuyu araştırdım genelde emzirmenin gebeliğe bi zararı yok deniyor ama tabi annenin çok iyi beslenmesi gerekiyor. Ben de multivitamin alıcam. Ben emzirmek için aylarca uğraştım şimdi bebeğim güzel güzel emerken ve daha ihtiyacı varken ayırmaya gönlüm razı gelmiyor. Ben de doğal yoldan hamile kalamıyordum kızım 6 sene sonra 5.tüp tedavisi olmuştu. Doktorum 2.yi düşünüyorsan hiç korunma akışına bırak demişti bize de mantıklı gelmişti. Ama bu kadar erken olacağını hiç düşünmemiştim şoklardayız hala.Benimde oğlum 1 yaşında bizede sürpriz oldu, bende çok zor hamile kalan biriydim. Emziriyorum bende canım hemde sabah kadar memede uyuyan emzik niyetine kullanan bir bebeğim var. Çok zorlanıyorum şuan vakti değildi ama olsun hayırlı sağlıklı olsunda çok şükür. Benim anlamadığım hem bebeğim beni emecek hem bebek nasıl büyüyecek biraz komik bi soru olabilirama şimdiden zorlanıyorum
Bu arada dün izledim bi videoda diyordu ki vücut önceliği karındaki bebeğe veriyormuş o yüzden süt kalitesinde veya miktarında azalma olabiliyormuş. Ayrıca haftalar ilerdikçe sütün tadı da tuzlu olmaya başlıyorumuş bazı bebekler bu tadı sevmiyormuş.Benimde oğlum 1 yaşında bizede sürpriz oldu, bende çok zor hamile kalan biriydim. Emziriyorum bende canım hemde sabah kadar memede uyuyan emzik niyetine kullanan bir bebeğim var. Çok zorlanıyorum şuan vakti değildi ama olsun hayırlı sağlıklı olsunda çok şükür. Benim anlamadığım hem bebeğim beni emecek hem bebek nasıl büyüyecek biraz komik bi soru olabilirama şimdiden zorlanıyorum
Hayırlı olsun, hoşgeldinMerhaba Hanımlar, Ben de araniza katılabilir miyim. Mayıstan beri korunmayı bırakmıştık, bu ay nasip oldu şükür. Henüz çok yeni , eşime bile söylemedim.
KirazHanim Beni de ekler misiniz, sat 12 Ağustos, 1 tane kızım var, nasipse 2. olacak inşallah.
Rabbim bekleyenlere güzel haberler almayı, hamile olan herkese de sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin
Tebrikler hoşgeldinMerhaba Hanımlar, Ben de araniza katılabilir miyim. Mayıstan beri korunmayı bırakmıştık, bu ay nasip oldu şükür. Henüz çok yeni , eşime bile söylemedim.
Benimde oğlum 1 yaşında bizede sürpriz oldu, bende çok zor hamile kalan biriydim. Emziriyorum bende canım hemde sabah kadar memede uyuyan emzik niyetine kullanan bir bebeğim var. Çok zorlanıyorum şuan vakti değildi ama olsun hayırlı sağlıklı olsunda çok şükür. Benim anlamadığım hem bebeğim beni emecek hem bebek nasıl büyüyecek biraz komik bi soru olabilirama şimdiden zorlanıyorum
Kızlar 5+2 de ultarasona giren varmı. 5. Haftada olabilir veya 5+3 kesenleriniz nekadar dı kaç ml?
Vajinal ultrason, 6mm çapında içi dolu kese, içindeki beyaz görünen kısımda bebeğimin yolksac'iymiş. Şimdi kan sonuçlarımı bekliyorum kızlar☺
Maşallah değeriniz çok güzelBende dayanamadım kan verdim kızlar. Bugün bat günüm 375 çıktı. İlk defa zamanında yumurtlamışım çok şaşırdımilk gebeliğimde 40 ikinci gebeliğimde 20 ile öğrenmiştim
Multivitamin bende alıyım ozaman iyi hatırlattın canım, bende 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum şuan 15 aylık oğlum 2019 Haziran ayında doğmuştu. Evet birbirimize destek olalım çok ihtiyacım var buna. İnanılmaz gazlı bir bebekligi vardı hâlâ geceleri çok şık uyaniyor. Bakalım nasıl oalcak zaman ne gösterecekAaa ne güzel benimle aynı durumda birisi olmasına sevindim birbirimize destek oluruz. Tam kaç aylık şuan? Benim ki 12 buçuk aylık. Kızım da çok sık emiyor ama Allahtan ek gıdayı da güzel yiyor. Valla dün bütün gün bu konuyu araştırdım genelde emzirmenin gebeliğe bi zararı yok deniyor ama tabi annenin çok iyi beslenmesi gerekiyor. Ben de multivitamin alıcam. Ben emzirmek için aylarca uğraştım şimdi bebeğim güzel güzel emerken ve daha ihtiyacı varken ayırmaya gönlüm razı gelmiyor. Ben de doğal yoldan hamile kalamıyordum kızım 6 sene sonra 5.tüp tedavisi olmuştu. Doktorum 2.yi düşünüyorsan hiç korunma akışına bırak demişti bize de mantıklı gelmişti. Ama bu kadar erken olacağını hiç düşünmemiştim şoklardayız hala.
Belki kendileri bırakır emmeyi ilerleyen zamanlarda,benimde 1 tüp bebek denemem var.Bu arada dün izledim bi videoda diyordu ki vücut önceliği karındaki bebeğe veriyormuş o yüzden süt kalitesinde veya miktarında azalma olabiliyormuş. Ayrıca haftalar ilerdikçe sütün tadı da tuzlu olmaya başlıyorumuş bazı bebekler bu tadı sevmiyormuş.
Evet canımKorunuyor muydunuz
60 kilo yaş 30 olcak az kaldı ikinci çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?