• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bu sabah 10 dakika öğüre öğüre kustum hemde hiç bişey yememe rağmen 😔😔

Kızlar bu sabah 10 dakika öğüre öğüre kustum hemde hiç bişey yememe rağmen 😔😔
Ayyy kıyamam bulantılar başladı mı :( benim ilk hamileliğim de 4 buçuk aylık olana kadar feci bulantım olmuştu. Boğazlarım yara oldu kusmaktan :( hamileliğin en zor kısmı sanırım bulantı olayı. Naneli şeker biraz rahatlatıyor, ben çantamda hep naneli şeker taşırdım bi dene istersen.

Kese gören arkadaşlar beta hcg kaçken gördünüz? Ve de karından mı? Bende pazartesi mi gitsem çarşamba mı bilemedim. Doktor pazartesi gelirsen vajinal bakarız, çarşamba gelirsen karından bakarız dedi. Bugün 1193 olmuş değer.

Kese gören arkadaşlar beta hcg kaçken gördünüz? Ve de karından mı? Bende pazartesi mi gitsem çarşamba mı bilemedim. Doktor pazartesi gelirsen vajinal bakarız, çarşamba gelirsen karından bakarız dedi. Bugün 1193 olmuş değer.
ben olsam karındanı beklerdim canım

Bir bende mide bulantısı başlamadı sanki bu iyiye işaret değil 🤔
Kaç haftalık oldum bilmiyorum ama ben de 6.haftanın ortalarına kadar aynı cümleleri kuruyordum sonra bulantı bi geldi ki gelmez olaydı dedirtti 😬 ama benim hiç bulantısı olmadan hamileliği geçen arkadaşlarım da oldu, şuan en büyük hayalim o

Ayyy kıyamam bulantılar başladı mı :KK43: benim ilk hamileliğim de 4 buçuk aylık olana kadar feci bulantım olmuştu. Boğazlarım yara oldu kusmaktan :KK43: hamileliğin en zor kısmı sanırım bulantı olayı. Naneli şeker biraz rahatlatıyor, ben çantamda hep naneli şeker taşırdım bi dene istersen.
Bugün çubuk krakerle dolaştım yemek filan zor yedim sabah çok kötüydüm ya Bi anda başladı. :KK43:
Ayyy bende de hafif başladı şok korkuyorum

Ben ne güzel yok diyordum Bi anda başladı 😔
geçmiş olsun canım ama bişey diyim mi ne güzel ki bebegin seaninle her mide bulantısı sana bunu hatırlatsın
Çok şükür ama inanın çok zor Bi şeymiş annelik hepten zor 😔

Bugün çubuk krakerle dolaştım yemek filan zor yedim sabah çok kötüydüm ya Bi anda başladı. :KK43:

Allah yardımcın olsun canım kolay değil tabi bulantı kusma çok zor bence hamileliğin en zor tarafı bana göre çünkü benimde aşırı olur böğürmelerimi apartmandaki komşular bile duyuyor o derece yani

Kaç haftalık oldum bilmiyorum ama ben de 6.haftanın ortalarına kadar aynı cümleleri kuruyordum sonra bulantı bi geldi ki gelmez olaydı dedirtti 😬 ama benim hiç bulantısı olmadan hamileliği geçen arkadaşlarım da oldu, şuan en büyük hayalim o
Ya ne bileyim benim ilk olacak azcık bulantı olsunda hamile olduğumuzu anlayalım ya olmayınca insan tuhaflık mı var diyor 😀

Çok zor gerçekten, ben kaşarlı tost simit peynir filan hep onlarla geçiştirdim o ayları. Bir de taze sıkılmış portakal suyu ile ayran iyi geliyordu

Back