2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ayyy ben de pazar sınava giriyorum canım benim yaaaa aynı şekilde vallaheyecan dorukta doktora ne zaman gidiyorsun canım sen keseyi filan gördün mü
Öff çok çalıştım inşallah güzel geçer ona odaklanmaktan bebeme odaklanamadım yarın gidicem inşallah daha hiç gitmedim doktora 26 Ağustos’tA öğrenmiŞtim hamile olduğumu bugün tekrar beta verdim sonuç e nabıza bir türlü düşmedi çatlıycam ders bakamıyorum meraktan

İnsallah canım benim doktor aradığımda folik asite hemen başla demişti başladım ben de perşembe gelmesini bekliyorum artık hemen
Ben folik asiti gebelikten önce kullanmaya başlamıştım 12 haftaya kadar kullandık sonra demir ilacına döndük .
bilgilerim hep taze 2018 de hamile kalıp 2019 ekimde doğurdum . Şimdi bakalım eğer sağlıkladevam ederse yine hamileyim Hepberabersevinçle tamamlarız inşallah. Kızıma gebeykende burdan ekim anneleriyle dost olduk hala konusuyoruz . İnanılmaz güzel arkadaşlıklar oluyor .

İnsallah canım benimmm ben de 27 sinde öğrendim doktora hiç gitmedim perşembe gidicem inşallah hayırlı sonuçlarını bekliyorum canım dün verdim ben de tekrar beta çıktı işte

Şimdi doktorumu aradım cuma günü öğrendim hamile olduğumu 317.4 dedim pazartesi test tekrarladım 891.5 normal mi dedim normal diyebiliriz dedi perşembe gel bakalım dedi. Normal diyebiliriz ne ya içime kurt düştü

Normal canım aklına kötü şeyler getirme belki bende de oldu ben farketmedim olabilir yani
Kizlar doktor deger cok iyi dis gebelik filan degil haftaya ultrasonla gel bakalim yazmis hamile olan akrabama sordum bende de oldu dedi artik kotu seyler getirmicem aklima stres yapma dedi doktor da en buyuk kotuluk o sakin sakin yuruyus yap, seni ne mutlu ediyosa onu yap dedi

sınava girecek olan arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorım bol şans. Mutlaka üç katlı cerrahi maske takın hatta bu maskeden iki tanesini üstüste takın. Acaba ösym ye hamile olduğunuzu bildirseniz mi? Özel durumlarda mesela tuvalete çıkmanız gerekebiliyor ya gebelikte sizi farklı salonlarına yönlendirebilir ösym sizi

Reactions: H E
Valla ben çalıştığım okulda gircem çok sevinçliyim öğretmenler tuvaletine girerim sınavdan önce maskeyle de soru çözülmüyor uyku basıyor ben çıkarıcam yani yerimi de değiştirmiyim direkt öğretmenler odası katı diye bi arıza falan çıkmasın

Reactions: H E
Bencede cok guzel artmis endise etmeyin

Merhaba kızlar dün kan vermiştim şimdi sağlık ocağından öğrendim 1270 çıkmış betam hayırlısı olsun inşallah bakalım ben 9.5 aylık bebeğimi emziriyorken napacağım

Senin yumurtlamadan bir hafta sonra mi ilk değerin 34 çıktı çünkü ayın 10 da adet olmuşsun 2 hafta sonra kanda belli olmuş yumurtlamadan bir hafta sonra kan değerin 34 ise çok iyi ve diğer çıkan değerin güzel artmış endişelenecek bişey yok

canım cok erken ztaen. degerine göre kesenin görünmesi 10 günü bulur

Kızlar benim size tavsiyem kan değerlerine çokta takılıp stres yapmayın kendi tecrübemi anlatayım ben ilk gebeliğimde kan değerim hep 2 katı arttı hatta daha fazlası arttı ben dedim tamamdır sağlıklı gebeliktir okadar güzel gidiyordu ki her şey değerim 2100 de kese görünmedi dış gebelik oldu neyse demem o ki kan değerine takılıp strese sokmayın kendinizi bak şimdi hamileyim yine gidip kan vermiyorum randevu aldım inş o zamana kadar ters bişey olmazsa direk keseyi görmeye gidecem önemli olan gittiğinizde keseyi görebilmek şimdiden aklınızı bulandırmayın

1 hafta önce yaptırdıgım test hala enabıza dusmedi canım.dusmuyormus. labmimden öğreniyorsun barkod numarasoyla

Evet 19 u yumurtlamistim 29 agustos 34 cikmisti insallah saglikla alalim kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…