2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet kızımda emiyor . Allah nasip ederse emzirmeyede devame tmeyi düşünyorum bi risk olmazsa bakalım önce bi kalp atışı falan duyayımda ben hala inanmıuorım 🤣
Aynen bende öyle emebildiği kadar emsin sütümüz bereketlensin inşallah ya

• Beğen
Reactions: H E
ben de ayın 14une randevu aldım şimdi. 7 artı 1 olucam. keseyi de kalbi de duyarız inşallah. herşey guzelse❤

• Beğen
Benim eltim üst üste 3 sezeryan oldu ve hamilelikleri arasında 6 ile 9 ay vardı. Hiç birşey olmaz inşallah korkma aşırı kilo almamaya çalışalım yeter
Önceki gebeliğimde de beslenme uzmanı ile ilerlemiştim kontrollüydüm ama düşük kilo aralığında başladığım için 18-19 kg filan almıştım ancak karnım ufacıktı. Sonrasında da çok hızlı gitti zaten yağdan.

• Beğen
Önceki gebeliğimde de beslenme uzmanı ile ilerlemiştim kontrollüydüm ama düşük kilo aralığında başladığım için 18-19 kg filan almıştım ancak karnım ufacıktı. Sonrasında da çok hızlı gitti zaten yağdan.
ben de şimdi şu 6.haftayı falan geçtikten sonra beslenme uzmanıyla çalışmaya başlayacağım.
zaten 2 haftadır falan bıraktım, geri döneceğim.
bu şekilde kendi kendime kendimi güvende hissedemiyorum, çok kilo almaktan korkuyorum.

ben de keseyi göremicem diye çok korkuyorum bugün, içime bi şüphe düştü.
Böyle düşünme lütfen olumlu düşün . Benim kızımdan önce kötü tecrübelerim var diye böyle şeyler aklıma geliyo . İnşallah kesenizi bebeğinizin kalp atışını görüceksiniz ♥️ Bıl bol dua sağlıklı beslenme

Ben maalesef 70 kiloyla başlamıştım 90 la bitirdim şimdi 64 kiloyum inşallah bu defa dikkat edeceğim ilk çocuğumda acemilik ettim çok yedim hızlı kilo aldım

Merhaba arkadaşlar 🥰 yumurtlamamın 13. Günü reglime 5 gün var. İki gün önce hayalet çizgi şeklindeydi, bugün kendini biraz daha göstermiş sanki🥰 filtre verince görebiliyorum sadece. Minik kuşum orda mı sizce?
Yarin bi tane daha yapin sabahleyin. Ben de 5 gun kala yapmistim ve ikinci cizgi silik ama belliydi.

Back