- 10 Nisan 2020
- 1.408
- 1.390
- 83
- Konu Sahibi KirazHanim
İnşallahh ya kalp sesi duyarızKızzzz heyecan olmaz olur mu yaaaaa ben de perşembe gidicem zaman geçmiyorhayırlı haberler alırız inşallah canım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahh ya kalp sesi duyarızKızzzz heyecan olmaz olur mu yaaaaa ben de perşembe gidicem zaman geçmiyorhayırlı haberler alırız inşallah canım
![]()
Evet kızımda emiyor . Allah nasip ederse emzirmeyede devame tmeyi düşünyorum bi risk olmazsa bakalım önce bi kalp atışı falan duyayımda ben hala inanmıuorımOğlum canım 18 Kasım doğumlu senin kızında emiyor demi
Aynen bende öyle emebildiği kadar emsin sütümüz bereketlensin inşallah yaEvet kızımda emiyor . Allah nasip ederse emzirmeyede devame tmeyi düşünyorum bi risk olmazsa bakalım önce bi kalp atışı falan duyayımda ben hala inanmıuorım![]()
Amin canım inşEvet 19 u yumurtlamistim 29 agustos 34 cikmistiinsallah saglikla alalim kucagimiza
![]()
ben de keseyi göremicem diye çok korkuyorum bugün, içime bi şüphe düştü.Evet kızımda emiyor . Allah nasip ederse emzirmeyede devame tmeyi düşünyorum bi risk olmazsa bakalım önce bi kalp atışı falan duyayımda ben hala inanmıuorım![]()
Önceki gebeliğimde de beslenme uzmanı ile ilerlemiştim kontrollüydüm ama düşük kilo aralığında başladığım için 18-19 kg filan almıştım ancak karnım ufacıktı. Sonrasında da çok hızlı gitti zaten yağdan.Benim eltim üst üste 3 sezeryan oldu ve hamilelikleri arasında 6 ile 9 ay vardı. Hiç birşey olmaz inşallah korkma aşırı kilo almamaya çalışalım yeter
MasallahBeta sonucum geldiii 1362.2 ❤
İnşallah inşallahAynen bende öyle emebildiği kadar emsin sütümüz bereketlensin inşallah ya
ben de şimdi şu 6.haftayı falan geçtikten sonra beslenme uzmanıyla çalışmaya başlayacağım.Önceki gebeliğimde de beslenme uzmanı ile ilerlemiştim kontrollüydüm ama düşük kilo aralığında başladığım için 18-19 kg filan almıştım ancak karnım ufacıktı. Sonrasında da çok hızlı gitti zaten yağdan.
Böyle düşünme lütfen olumlu düşün . Benim kızımdan önce kötü tecrübelerim var diye böyle şeyler aklıma geliyo . İnşallah kesenizi bebeğinizin kalp atışını görüceksinizben de keseyi göremicem diye çok korkuyorum bugün, içime bi şüphe düştü.
İnsallah canım benim kese görünür ama kalp atışı da duyulur insallah yaz buraya daİnşallahh ya kalp sesi duyarız
Yazarımm tabi 10:45 randevummİnsallah canım benim kese görünür ama kalp atışı da duyulur insallah yaz buraya da![]()
![]()
Ben maalesef 70 kiloyla başlamıştım 90 la bitirdim şimdi 64 kiloyum inşallah bu defa dikkat edeceğim ilk çocuğumda acemilik ettim çok yedim hızlı kilo aldımÖnceki gebeliğimde de beslenme uzmanı ile ilerlemiştim kontrollüydüm ama düşük kilo aralığında başladığım için 18-19 kg filan almıştım ancak karnım ufacıktı. Sonrasında da çok hızlı gitti zaten yağdan.
Yaaaa benim de perşembe 10.30 hayırlı haberler canmYazarımm tabi 10:45 randevumm
Çok şükür çok şükür çok şükür canımmmmBuraya terfi olduk kuzmm![]()
Yarin bi tane daha yapin sabahleyin. Ben de 5 gun kala yapmistim ve ikinci cizgi silik ama belliydi.Merhaba arkadaşlaryumurtlamamın 13. Günü reglime 5 gün var. İki gün önce hayalet çizgi şeklindeydi, bugün kendini biraz daha göstermiş sanki
filtre verince görebiliyorum sadece. Minik kuşum orda mı sizce?
Kese için beta en az 3000 olmalı. Daha çok minik normal tabiKizlar hamilelik 4+0
Betahcg 791
Kese gorunmedi. Normal mi?
NormalKizlar hamilelik 4+0
Betahcg 791
Kese gorunmedi. Normal mi?