2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Merhaba arkadaşlar 🥰 yumurtlamamın 13. Günü reglime 5 gün var. İki gün önce hayalet çizgi şeklindeydi, bugün kendini biraz daha göstermiş sanki🥰 filtre verince görebiliyorum sadece. Minik kuşum orda mı sizce?

Eklentiler

• E3216288-FB30-4668-ACAB-4FCC788D7805.png
    E3216288-FB30-4668-ACAB-4FCC788D7805.png
    1 MB · Görüntüleme: 67
Verdim eski hcg me baktı doktor almamıştım kağıtlı sonucu hamilesiniz dedi. Dedim tekrar kan verdim artış var mı diye bakıp doktora gidicem. Oda bu kağıtlarla beraber gidin ded o şekil. 11 gibi e nabıza düşer sonuçlar
Hım inş sonucun güzel artmıştır bizimle de paylaşırsın 🙏😊

Maşallah sizinki benimkinden koyu çıkmış. Bende şuan filtre vermeden görünmüyor. Labaquick markası hiç kullanmadıgım bi marka ovulasyon testlerinin yanında geldi, acaba markadan dolayımı bilemedim
Canım benim normal eczaneden aldım yumurtlamanın 12. Günüydü benim test değişebiliyor senin de gayet görünüyor zamanla onun koyulaştığını da göreceksin 🥰

Merhaba arkadaşlar 🥰 yumurtlamamın 13. Günü reglime 5 gün var. İki gün önce hayalet çizgi şeklindeydi, bugün kendini biraz daha göstermiş sanki🥰 filtre verince görebiliyorum sadece. Minik kuşum orda mı sizce?
Canım benim yani umutlandırmak istemem ama ben de test yaptığımda eğer hiç yoksa asla silik dahi çıkmıyor bi kaç gün sonra tekrar yenile canım insallah bebeğin orda🥰

Back