2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben folik asiti gebelikten önce kullanmaya başlamıştım 12 haftaya kadar kullandık sonra demir ilacına döndük .
bilgilerim hep taze 🤣 2018 de hamile kalıp 2019 ekimde doğurdum . Şimdi bakalım eğer sağlıkladevam ederse yine hamileyim 🤲🏻 Hepberabersevinçle tamamlarız inşallah. Kızıma gebeykende burdan ekim anneleriyle dost olduk hala konusuyoruz . İnanılmaz güzel arkadaşlıklar oluyor .
Bende 2019 kasımda doğurdum kader arkadaşım 🤗 ve şuan yine hamileyim

• Beğen
Reactions: H E
Sezeryan 42 haftalık doğdu benimki canım gelmek bilmedi
Ben de 1 ekimde sezaryen oldum. Normalde ekim annesi olacaktım ama ileri haftada kaybedince ve normal dogum deneyip olmayınca sezaryen olmak zorında kaldım. Aslında sezaryen olmuş kadınlara doktorlar 1.5-2 sene tekrar gebelik düşünme diyorlar ancak benim kaybım olunca e yaş ve rezerv sıkıntısı olunca bari 8 ay bekle dediler. Ancak ben yine de süre kısa olduğu için dikişler açısından çok endişeleniyorum. Eger her şey yolunda giderse sizinle sürecimiz paralel ilerleyecek gibi.

• Beğen
Reactions: H E
Ben de 1 ekimde sezaryen oldum. Normalde ekim annesi olacaktım ama ileri haftada kaybedince ve normal dogum deneyip olmayınca sezaryen olmak zorında kaldım. Aslında sezaryen olmuş kadınlara doktorlar 1.5-2 sene tekrar gebelik düşünme diyorlar ancak benim kaybım olunca e yaş ve rezerv sıkıntısı olunca bari 8 ay bekle dediler. Ancak ben yine de süre kısa olduğu için dikişler açısından çok endişeleniyorum. Eger her şey yolunda giderse sizinle sürecimiz paralel ilerleyecek gibi.
Benim eltim üst üste 3 sezeryan oldu ve hamilelikleri arasında 6 ile 9 ay vardı. Hiç birşey olmaz inşallah korkma aşırı kilo almamaya çalışalım yeter

Back