2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım benim yani umutlandırmak istemem ama ben de test yaptığımda eğer hiç yoksa asla silik dahi çıkmıyor bi kaç gün sonra tekrar yenile canım insallah bebeğin orda🥰
İnşallah canımm 🥰 iki gün sonra tekrarlarım mutlaka atarım yine. Senin de bebişin hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin❤️

İnşallah canımm 🥰 iki gün sonra tekrarlarım mutlaka atarım yine. Senin de bebişin hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin❤
Ayyyyy insallah canım benim bekliyorum valla merakla insallah rabbim gönlüne göre verir. Sağol canım amiiiinnn cümlemizin 🤲🏻 💖🥰

Arkadaşlar bir sorum olacak 5+1 im ara ara sol kasığımda hafif sancı gibi oluyor sizce normal mi onun dışında başka bi sıkıntım yok hafif bulantım hariç

• Beğen
Reactions: H E
Arkadaşlar bir sorum olacak 5+1 im ara ara sol kasığımda hafif sancı gibi oluyor sizce normal mi onun dışında başka bi sıkıntım yok hafif bulantım hariç
bende de oluyor, kanama vs olmadıkça allah korusun normal bence.
sonuçta rahim genişlemeye başlıyor, vücudumuz adapte olmaya çalışıyor yeni düzene.

Yarın doktor için heyecanlımısıın 😁 ben heyecanlıyım acaba kalp duyar mıyız
ya aslında çok heyecanlı olduğumu söyleyemicem :olamaz: henüz hiçbir şey hissetmiyorum bebekle ilgili.
belki biraz karnım belirginleşse falan farklı hissederim bilemiyorum..
kalp duyacağımı zannetmiyorum, bu kadar erken olmaz bence.

Kizlar merhaba, doktora gittim bugun. Ultrason ile karnimdan bakti dediginiz gibi rahim duvari kalinlasmaya baslamis, kist yok ama erken sevinmeyelim dedi. Beta sonucun ciksin mesajla atarsin dedi. Simdi daha eve gelmeden cikmis.
Sat 10.08.2020
29.08.2020 gece 00 de 34.07
01.09.2020 sabah 12 de 156.28
Bir de biseylere daha bakmis anlayaniniz var mi? Folik asit basladi dedigi ilaci bulamadim eczaci baska bir sey verdi umarim her sey yolundadir

Eklentiler

• SmartSelect_20200901-130630_WhatsApp.jpg
    SmartSelect_20200901-130630_WhatsApp.jpg
    187,1 KB · Görüntüleme: 50
Kizlar merhaba, doktora gittim bugun. Ultrason ile karnimdan bakti dediginiz gibi rahim duvari kalinlasmaya baslamis, kist yok ama erken sevinmeyelim dedi. Beta sonucun ciksin mesajla atarsin dedi. Simdi daha eve gelmeden cikmis.
Sat 10.08.2020
29.08.2020 gece 00 de 34.07
01.09.2020 sabah 12 de 156.28
Bir de biseylere daha bakmis anlayaniniz var mi? Folik asit basladi dedigi ilaci bulamadim eczaci baska bir sey verdi umarim her sey yolundadir
Hamilesin canım gayet iyi

bende de oluyor, kanama vs olmadıkça allah korusun normal bence.
sonuçta rahim genişlemeye başlıyor, vücudumuz adapte olmaya çalışıyor yeni düzene.
Yok canım kanama vs ama ne bilim işte beta artışı için doktoru aradım normal diyebiliriz dedi perşembe gel bakalım dedi bekliyorum işte heyecanla

ya aslında çok heyecanlı olduğumu söyleyemicem :olamaz: henüz hiçbir şey hissetmiyorum bebekle ilgili.
belki biraz karnım belirginleşse falan farklı hissederim bilemiyorum..
kalp duyacağımı zannetmiyorum, bu kadar erken olmaz bence.
Ben aslıdna genel olarak stresliyim pzar sınava gircem ama doktorru da merak ediyorun öğreneyim de millete duyurayım😁

Ben aslıdna genel olarak stresliyim pzar sınava gircem ama doktorru da merak ediyorun öğreneyim de millete duyurayım😁
Ayyy ben de pazar sınava giriyorum canım benim yaaaa aynı şekilde vallaheyecan dorukta 😁 doktora ne zaman gidiyorsun canım sen keseyi filan gördün mü

Simdi eve gelince lavaboya girdim kahverengi kanama gelmis. Beyaz akintinin kahverengi olani yerlesme kanamasidir dimi😞 bugun biraz kosturdum ondan mi acaba oldu
Normal canım aklına kötü şeyler getirme belki bende de oldu ben farketmedim olabilir yani

Back