- 7 Mart 2020
- 462
- 384
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
- #52.501
Arkadaslar aranızda sprıal taktıran var mı acaba ? ben yenı taktırdım ve kanamam oluyor normal mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzelmedi mi sizin meme reddi hala?Bizimki de 2 saatte bir kalkıyor. Ama ben mutluyum bu durumdan, bir tek gece iyi emdiği içinama halim perişan
![]()
Herhalde bu hep böyle gidecek bizde de. Bu hafta ici hep saatte bir kalktigi ve desteksiz uyumadigi için ben 2 saatte bire şükreder oldum.Bu gece de 2 saatte bir kalktık çok şükür![]()
Ben bebeğim 1 aylıkken ıldum ilk dozu. İkinciyi de 2 aylıkken oldum. Bi sıkıntı yaşamadımkızlar merhaba. epeydir girememiştim. okullar açıldı malum. aşı vuruldunuz mu? okula başlamak zorunda kaldım emziriyorum. rehber öğretmenim derslere girmiyorum. aşı olmadım bu yüzden ama idarem bu sabah uyardı. ya aşı ya pcr dedisiz naptınız? emzirip aşı olan var mı
SudocremKızlar musteladan başka önerdiğiniz etkili pişik kremi var mı?
İki dozu da oldum. Çoğumuz olduk sanırım.kızlar merhaba. epeydir girememiştim. okullar açıldı malum. aşı vuruldunuz mu? okula başlamak zorunda kaldım emziriyorum. rehber öğretmenim derslere girmiyorum. aşı olmadım bu yüzden ama idarem bu sabah uyardı. ya aşı ya pcr dedisiz naptınız? emzirip aşı olan var mı
Ben 40 ı çıkmadan oldun bişey olmadı bence pcr zor olur aşı ol derimkızlar merhaba. epeydir girememiştim. okullar açıldı malum. aşı vuruldunuz mu? okula başlamak zorunda kaldım emziriyorum. rehber öğretmenim derslere girmiyorum. aşı olmadım bu yüzden ama idarem bu sabah uyardı. ya aşı ya pcr dedisiz naptınız? emzirip aşı olan var mı
Doktor normal dedi üstünde durmadı ben de artik görünce kafama takmiyorum. Yediklerini düşünüyorum hep aynı şeyler aslında. Amaaaan var ya 4 ayda çöktüm ya. Anne olmak hep endişe hep anksiyete.Yesil kaka bnmkide yapiyor arada yediginiz gidalardan olabilir
Ben olmadım dahaİki dozu da oldum. Çoğumuz olduk sanırım.
Napiyolar bu paraya, tüm aileyi mi uyutuyolarUyku eğitimi sordum , fiyat:1250 tl yuh![]()
Yeni bebek veriyorlarmışNapiyolar bu paraya, tüm aileyi mi uyutuyolar![]()
1250 iyiymiş, iki katını söylemişlerdi bana. Eşim bırak bırak ben sallarım demiştiUyku eğitimi sordum , fiyat:1250 tl yuh![]()
Çok pahalı ya. Emzirme danışmanı uyku eğitimi gerçekten çok para istiyorlar yaniUyku eğitimi sordum , fiyat:1250 tl yuh![]()
Bende ilk dozu bugün olacağımBen olmadım dahasaglikocagindaki hemşiremize 2. Ay kontrolüne gittiğimizde sormuştum, şöyle 4 ya da 5. Ay gibi yapalım demişti. Bu gidisimizde çocuk doktorumuza sordum, olabilirsin dedi. Bı gidemedim hala.
Hala olmayan var mı benim gibi![]()
Bence parayı aldıkları kişiyi uyutuyorlarNapiyolar bu paraya, tüm aileyi mi uyutuyolar![]()