Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Kızlar benim hastane dışarıdan süsleme getirmeme izin vermedi kendi anlaşmalı olduğu firma var diye o firmanın da ürünlerini ben beğenmedim. Ne güzel yaptıracaktım hem sonra da eve getiririm diyordum yazık oldu. Bir gün için de 10bin vermek istemiyorum. 😒

Kızlar benim hastane dışarıdan süsleme getirmeme izin vermedi kendi anlaşmalı olduğu firma var diye o firmanın da ürünlerini ben beğenmedim. Ne güzel yaptıracaktım hem sonra da eve getiririm diyordum yazık oldu. Bir gün için de 10bin vermek istemiyorum. 😒
Bu da dugun sektoru gibi olmus. Napiyolar ki o kadar susleme diye?

Bu da dugun sektoru gibi olmus. Napiyolar ki o kadar susleme diye?
Yok inan bir şey yapmıyorlar bütün odalara aynı dekor aynı masa aynı süsler zaten kullandıkları eşyalar bile eskimiş. Ben babama yaptıracaktım mobilyacı halleder hem kendimin olur hem de ham maddesi var masrafı yok. Sadece çikolata ve hediyelik getirebilirsiniz dediler. O oda ve doğum için 50bin ödüyorsak neden istediğimizi getiremiyoruz çok saçma.

Kızlar daha çok erken değil mi kıyafet yıkayıp ütülemek için? Ben temel zıbın vs dışında kıyafet bile almadım yeni şeyler çıkar yaz bebesi olacak diye, ben mi geç kaldım yoksa 😂

Kızlar daha çok erken değil mi kıyafet yıkayıp ütülemek için? Ben temel zıbın vs dışında kıyafet bile almadım yeni şeyler çıkar yaz bebesi olacak diye, ben mi geç kaldım yoksa 😂
Ben 31.haftamdayım ve şimdiden nefes alamıyorum. Özellikle son 1 haftadır burun tıkanıklığı yaşıyorum. Gerçekten ağırlaştım. Eşim temizlik vs yaptırmıyor haftasonu kendisi yapıyor hafta içi robotla ya da dik süpürgeyle ortalığı alıyorum ama ona rağmen bir yemek yapıyorum nefessiz kalıyorum sanki. Ben en azından kendim için geç olduğunu düşünmüyorum iyice ağırlaşmadan yapmam lazım bir de garantici bir kişiliğim 😁

Yok ben de başlamadım. Eğer geçse ben de geç kaldım yalnız değilsin 😄
Aynı kaderi paylaşıyoruz. Daha bi tane çöp almadım :)) ama benim abisinden de var çoğu şey
Vallahi ben bayrama kadar evimin düzenini halletmek istiyorum evi günlük silip süpürüyorum ama yeni dolap vs yaptırdık böyle ince temizliği daha hareket edebiliyorken halledeyim diyorum baza altı, mutfak dolabı, gardrop vs bayramda 31 oluyorum ondan sonra da full bebeğe çalışırım diye düşündüm 😂

Ben 31.haftamdayım ve şimdiden nefes alamıyorum. Özellikle son 1 haftadır burun tıkanıklığı yaşıyorum. Gerçekten ağırlaştım. Eşim temizlik vs yaptırmıyor haftasonu kendisi yapıyor hafta içi robotla ya da dik süpürgeyle ortalığı alıyorum ama ona rağmen bir yemek yapıyorum nefessiz kalıyorum sanki. Ben en azından kendim için geç olduğunu düşünmüyorum iyice ağırlaşmadan yapmam lazım bir de garantici bir kişiliğim 😁
Bende şuan 27 içindeyim yeni mutfak dolabı ve vestiyer yaptırdık hatta daha mutfağın balkonun dolabı gelmedi bile balkon full kömürlüğe gidecek eşyalarla dolu:) bayrama kadar evimin ince temizliğini yapıp bu dolapları vs hallederim bayramda 31 oluyorum ondan sonra da bebeğe çalılıtım diye düşünüyorum ama zamanda su gibi geçiyor 😂

Ben de 30.hafta dolsun önce mobilya hallederim diye düşünüyorum. Yıkama ütüleme için birileri mutlaka yardım eder.
Ben bakım çantasına da karar vermedim. Sizler aldınız mı kızlar? Öneriniz varsa sevinirim

Back