2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ogleden sonra gidicem hem oğlumun 4.ay aşıları var. Bakalım kaç kilo olmuş boyu ne kadar uzamış

Bizimki de bir haftadır çok fena. Eşim gececiydi dedim hafta sonu bebek sende ben dinlenicem. Kocamın hafta sonunda ilk işi çingene besigi yapmak oldu. Ve günlerdir ağzıma eden oğlan iki gündür daha düzenli uyuyor genelde hiç zorlamıyor babasını. Benim oğlanın garezi bana çözdüm ben bu işi. Çünkü 3 hafta öncede eşim gece giderken beni mahvetmişti oğlan. Bana kolay kolay gülücük atmaz herif babasını görünce gevşiyor ağzının yayları

Hahaha gülücük atma olayı bizde de aynı. Babasının bi öpücüğüne kahkaha atıyor ben karşısında ne şebeklikler yapıyorum da bi gülümsemeyi bile çok görüyor bizim kız.

Bende olmadım ama olacağım ilk fırsatta

Pişik değil de sürekli popo arası kızarık oluyor her bez değiştirmede krem sürüyorum ama geçmiyor o yüzden mustelayı değiştirsem mi diye düşünüyorum
Bizimde sürekli aynı sekilde popo aramız hep kızarık oluyor. Bende mustela kullanıyordum doktor beponthol kullan dedi. Bepanthol dan cok memnunum biraz tombik oldugumuz icin sürekli oluyordu kızarıklık. Her alt degistirmede bepanthol kullanmaya basladım ve gecti.

4.ay kontrollerine gittiniz mi? Nasıl geçti? Aşı olanlar yan etki yaptı mı? Biz bu ay doktora biraz gecikmeli gidiyoruz
4.ay kontrollerine gittiniz mi? Nasıl geçti? Aşı olanlar yan etki yaptı mı? Biz bu ay doktora biraz gecikmeli gidiyoruz
Aşı yan etki yapmadı canım
Doktora görünmedik ama
Sivas’a götürcez eşimin işleri düzene girince

Bu gece de 2 saatte bir kalktık çok şükür
Gece uyanıp ne yapıyor peki
Bizimki de saat başı kalkıyor, genelde emip uyuyor. Ben yanımda yatırıyorum, uyandıkça meme verip uyumaya devam ediyorum.

Ama son günlerde gece en az iki kez kaka yapmaya başladı, uyku kalitemiz eksilerde artık

Biontech ilk dozu 2 aylıkken, ikinci dozu 4 aylıkken oldum. Bir sıkıntı olmadı.
Emzirmeye devam ettim

Emip geri yatıyor. Ben emzirirken uyuyamıyorum çünkü ağzından kaçırıyor her seferinde geri vermem gerekiyor. Kendisi tutmaya çalışınca da yanlış tutuyor canımı acıtıyor

tşkler cvp için. peki aşı olan arkadaşlarım emzirmeye devam ettiniz mi? BİONTECH mi oldunuz Sinovac mı
Bebegimin 40 ı dolunca ilk dozumu oldum, ikinciyide 1 ay sonra oldum. Doktorum direk biontech yaptır dedi. Bebegede antikor gectigi icin direk biontech yaptırmamı önerdi ve hicbir yan etki olmadı.

Nerelerdesin yokluğun belli oluyor yaz arada ya özletme kendini.
Ah canımmm sorma ben kendimi kaybettim desem yeridir.tek başımayım eşim sabah gidio akşam gelio,kızım okula başladı götür getir bebeyle bir nelerle uğraşıom bi bilsen.bide taşınma işimiz çıktı.teli elime alamıom yoksa meraktayım herkesi.bakalım bi yardımcı abla buldum gibi,bundan sonra daha sık girerim inşallah herkesi meraktayım ama işte

Bebegimin 40 ı dolunca ilk dozumu oldum, ikinciyide 1 ay sonra oldum. Doktorum direk biontech yaptır dedi. Bebegede antikor gectigi icin direk biontech yaptırmamı önerdi ve hicbir yan etki olmadı.
Bende biontech olanlardanım.riskli gebelik uzmanıma sordum biontech tavsiye etti bende gönül rahatlığı ile oldum. U umudum2021

Hahaha gülücük atma olayı bizde de aynı. Babasının bi öpücüğüne kahkaha atıyor ben karşısında ne şebeklikler yapıyorum da bi gülümsemeyi bile çok görüyor bizim kız.
Aynen ya hiç sorma demin uyandı emzirmeye aldım ne gülme ne bir şey sanki faizsiz bankasıyım herifin çekiyor gidiyor. Memedeyken babası odaya girdi pat memeyi bırakıp babasına gülücük atıyor haspam. Erkekler anaci olur bir de. Dışarıda da öyle herkese karşı. Kadınlara gülmüyor istediğin sebekligi yap ama bir erkek naber desin sırıtmaya başlıyor. Bu işte bir terslik var ama hayırlısı

Emip geri yatıyor. Ben emzirirken uyuyamıyorum çünkü ağzından kaçırıyor her seferinde geri vermem gerekiyor. Kendisi tutmaya çalışınca da yanlış tutuyor canımı acıtıyor
Benimki de aynı. Emzirirken uzayabilen kadın yeteneğinden istiyorum ya da annesi uyurken emen bebek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…