- Konu Sahibi KirazHanim
- #52.401
Benim doktorum da hiç demirden bahsetmedi.Bizim doktorumuz demire şimdi başlamayacağız dedi vermedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktorum da hiç demirden bahsetmedi.Bizim doktorumuz demire şimdi başlamayacağız dedi vermedi![]()
Ben büyük kıza bir şey kullanmıyorum artıkSen ne kullanıyorsun peki şuanda
Evet canım bazı doktorlar beklemeyi tercih ediyor. Benim demek istediğim Demir takviyesi olacaksa da olmayacaksa da doktorunu dinlemek önemli bu konuda.Bizim doktorumuz demire şimdi başlamayacağız dedi vermedi![]()
Bizim bebekte de aynı durumlar canımİlk bebek. Bende akşam 8-9 bazen 10 oluyor uyutmam 4 saat falan kesintisiz uyuyor sonra bir saatte iki saatte bir uyanıyor sabahda 6 yada 7 de gube başlıyoruz yarın saat şekerleme yapıyor gün içinde. Dinlenmiyorum uykumu alamıyorum![]()
![]()
Ben şuan bu düzeni alıp öpüp başıma koyarım şükret hahaİlk bebek. Bende akşam 8-9 bazen 10 oluyor uyutmam 4 saat falan kesintisiz uyuyor sonra bir saatte iki saatte bir uyanıyor sabahda 6 yada 7 de gube başlıyoruz yarın saat şekerleme yapıyor gün içinde. Dinlenmiyorum uykumu alamıyorum![]()
![]()
Benimki günde en az 4-5 kaka yapar. Ben premium careden de memnun kalmamıştım o da taşırıyor benim kızın kakasını. Gündüz o kadar değil de sabahki kakasını kesin taşmış buluyorum. Sanırım gece yaptığı o kadar çişin üstüne kakayı tutamıyorKizlar ocean demir ilaci kullanip kaka sayisi artan var mi? Haftada bir iki yapan cocuk simdi gunde 2 kez yapmaya basladi. Bir de gunduzleri prima aktif bebegi takiyorum bazen 2 gundur kaka yaparken ona denk geliyo hep tasiriyor ya, yan bantlari premium care e gore tam sarmiyor daha kisa geldi bana ondan mi anlamadim. Daha almicam sinir oldum iki gundur iki kurus kâr etcez diye once elimde yikayip akitiyorum sonra ayri yikiyorum camasirini daha cok zarar![]()
Benimki günde en az 4-5 kaka yapar. Ben premium careden de memnun kalmamıştım o da taşırıyor benim kızın kakasını. Gündüz o kadar değil de sabahki kakasını kesin taşmış buluyorum. Sanırım gece yaptığı o kadar çişin üstüne kakayı tutamıyor
1 den basla arttir ne demek pekiMerhaba kızlar demir damlasını doktor 1 den başla arttır dedi içeriğide çok temiz birşey vermiş her ilacı öyle veriyor özel ilaçlar. Ama ben yiende çok vermicem ben iyi besleniyorum kan değerleri düşük değildir diye düşünüyorum.. kan tahlili yapılan ayda bakıcam düşükse o zaman arttırıcam
Ay benimkide böyle akşam o saatlerde yatıyor 12 ye kadar uyuyor. Sonra 1,5 saatte bir uyanıyor gazıda oluyor. Sabah 5 te uyanıyo tamamen zorla biraz daha yatırıyorum 6 da kalkıyoruz artık.İlk bebek. Bende akşam 8-9 bazen 10 oluyor uyutmam 4 saat falan kesintisiz uyuyor sonra bir saatte iki saatte bir uyanıyor sabahda 6 yada 7 de gube başlıyoruz yarın saat şekerleme yapıyor gün içinde. Dinlenmiyorum uykumu alamıyorum![]()
![]()
1 ml ver dedi başta. Gaz yapıyormu diye bak diye. İlk üç gün 1 ml ver sonra 3 sonra 6 dedi ama ben her gün 1ml vericem galiba. 6.ay itibari ile kuru incir demleyip suyunu içiricem her gün. Demir deposu güçlensin diye. Böyle çok fazla vitamini dışardan alıyor ya hep takviye hep takviye bilmiyorum ne kadar doğru? Kendim ilaç hiç sevmiyom diye cocuğu da öyle yetiştirmeye çalışıyprum1 den basla arttir ne demek peki
Bız de Demir ilacına bu hafta başladık. Doktorumuz kilo başına 1 damla verdi. 6 kiloyuz, günlük 6 damla veriyorum. Ocean microfer bizimki. Boyama yapmıyor, beyaz renkliBanada fazla geldi belki bebegin teninden dolayi oyle dedi bilmiyorum kiinternette arastirdim biraz kilo basina 1 damla kullananda var bizimki 7.5 kilodan biraz fazla diye 0.75 gibi veriyim dedim
cocugu ishal gibi yapti ama oyle bir kaka yapmis ki hem gobekten hem sirttan tasti, normalde kakasini cok zor yapardi
Bizim son 1 aydır var bu durum. Kafası saclari su içinde kaliyor resmen..emzirme yastığının uzerine muslin agizbezi koyuyorum başının altına.Kızlar benim kızın emerken başı çok terliyor sizlerde de var mı bu durum
Bizim doktor menenjit aşısını bir sonraki ay yapacakmış, yani 5. Ayda. Erken mi ki acaba yakızlar merhaba, bugün tam 4 aylık olduk kontrole gittik doktorumuz sağlık ocağından kan damlası verecekler sakın kullanma dedi!! ilerleyen aylarda kan bakar öyle veririz dedi lüzumsuz hiçbir şey kullandırmak istemiyor. ilk oğlumda başka bir doktor daha önermemişti. içeriğinin temiz olmayışını da belirterek. bu arada benim oğlan ne zamandır lokmalarımı sayıyor resmen, ağzı sulanıyor ben kucağımda bişey yesem, doktora anlattım yavaş yavaş başlasak olmaz mı zaten bu oğlan 7 8 aylık gibi dedim kesinlikle olmaz dedien erken 5 hatta 5.5 dedi. ben de heveslenmiştim az az da olsa ağzını şapırdatınca veririm bişeyler diye... bir de menenjit aşısını 1 yaştan sonra yaptıralım dedi. merak eden arkadaşlar vardı sanki, ben de bilmiyordum sordum. diğer aşıları pazartesi olacağız..
Bize doktorumuz ocean microfer verdi. Beyaz renkli, yoğun kıvamlı. tadına baktım acıbadem kurabiyesini andırıyorKızlar bestiron demir damlasını duyan kullanan var mı? Doktor onu önermiş bize de kararsız kaldım
Bız iki gündür ocean microfer kullanıyoruz. Henüz kaka ile ilgili bir gözlemim olmadı. Hatta bugün hiç yapmadı. Yaklaşık 3 hafta öncesine kadar 3 4 günde bir kaka yapıyordu. Sonrasında her gün, bazen günde iki kere yapmaya başladı. Hatta geçen hafta 3 kez yeşil kaka yaptı. Doktora sordum kontrolde, normal dedi üzerinde durmadı.Kizlar ocean demir ilaci kullanip kaka sayisi artan var mi? Haftada bir iki yapan cocuk simdi gunde 2 kez yapmaya basladi. Bir de gunduzleri prima aktif bebegi takiyorum bazen 2 gundur kaka yaparken ona denk geliyo hep tasiriyor ya, yan bantlari premium care e gore tam sarmiyor daha kisa geldi bana ondan mi anlamadim. Daha almicam sinir oldum iki gundur iki kurus kâr etcez diye once elimde yikayip akitiyorum sonra ayri yikiyorum camasirini daha cok zarar![]()
Bız iki gündür ocean microfer kullanıyoruz. Henüz kaka ile ilgili bir gözlemim olmadı. Hatta bugün hiç yapmadı. Yaklaşık 3 hafta öncesine kadar 3 4 günde bir kaka yapıyordu. Sonrasında her gün, bazen günde iki kere yapmaya başladı. Hatta geçen hafta 3 kez yeşil kaka yaptı. Doktora sordum kontrolde, normal dedi üzerinde durmadı.
Ben premium care kullanıyorum, elimizde 2 numaranın stoğu vardı, bitsin diye hala kullaniyodum, 2 kakadan birinden sirtindan taşıyordu. Valla kabus gibi oldu her kaka, kıyafeti yıka arıt, kovaya baz üzerine leke cikarici sık bekle tekrar arindir3 e geçtik bugün, dünya varmış ya.
Damlaligi var mı? Ben damlalikla çekip kaşığa tek tek damlatiyorum 6 tane. Kaşıkla veriyorum.Bizim direk damlayla beraber artti kakamiz demekki her bunyede farkli
Sorma canim ya mahvediyo insani kaka gecinceben bayadir 3 numara kullaniyorum sanirim temmuzdan beri, ama aktif bebegi belki de 4 kullanmam gerekiyor. 4 numarada 9 kilodan basliyor aslinda ama hep tasiriyor valla anlamadim. Premium careden 4 numara aldik ama 3 numaranin bitmesini bekliyorum bende
Demir damlasi icinde bize 1 ml demisti o zaman ben az veriyorum ya 0.5 5 damla filandir yarin bende 7 ya da 8 damla veriyim o zaman![]()
Aktif bebeğin kalıbı daha küçük gibi geliyorBizim direk damlayla beraber artti kakamiz demekki her bunyede farkli
Sorma canim ya mahvediyo insani kaka gecinceben bayadir 3 numara kullaniyorum sanirim temmuzdan beri, ama aktif bebegi belki de 4 kullanmam gerekiyor. 4 numarada 9 kilodan basliyor aslinda ama hep tasiriyor valla anlamadim. Premium careden 4 numara aldik ama 3 numaranin bitmesini bekliyorum bende
Demir damlasi icinde bize 1 ml demisti o zaman ben az veriyorum ya 0.5 5 damla filandir yarin bende 7 ya da 8 damla veriyim o zaman![]()