2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben beş damla kullanıyorum

Nasil hesapladiniz kilo basina mi 1 damla, uzerinde 0.5 ml isareti var biz bugun ilk kez kullandik onu biraz 0.75 ml gibi verdik

Bende keçi sütüyle mayalasam diyorum nasıl olur acaba yapan var mı

Hic yogurt mayalamadim ama keci sutuyle peynir yapiyordu gorumcem bebegine onu hatirliyorum

Ahh cok gecmis olsun, Allahtan korumus

Arkadaşlar ek gıdaya geçen var mı doktor bizi geçirdi meyve püresi yogurt sütlü pirinçli mama gelecek ayda çorbalara geçecekmişiz
5,5 aylik olunca yavas yavas tadim yaptiririm tam anlamiyla 6. ayi doldurunca gecerim buyuk kizimdada oyle yapmistim birde ben cocuklarima doktor yonlendirmesine gore bakmayi tercih etmiyorum birazda ondan kaynakli.

2.dozu yaptiracak misin peki

Bende 8 yaştan bildireyim marketin açık sütünü alıyorum kalite iyice düştü

Arkadaşlar bazen doktorlar erken başlatabiliyor ben kızımda 4 4,5ayı doldurduktan sonra başlamıştım çünkü kızım kilo almıyordu çok iştahsızdı emmiyordu biberonla mama almıyordu vs vs .. bazen bebeğe göre şekillenebiliyor büyük ihtimal arkadaşın da durumu öyledir. Persentil %10 larda oluyordu.Ama şimdiki aklım olsa çok da bakmazdım . Beklerdim yine de 6. ayı

Bizimde aynı durumdaydi kizim ben bekledim yeme sorunu çok, bakicininda kolaya kaçmasiyla ben erken başlasaydim derim.

Bizimde aynı durumdaydi kizim ben bekledim yeme sorunu çok, bakicininda kolaya kaçmasiyla ben erken başlasaydim derim.
Valla erken başladık 8 yaşında hala yeme sorunu var. İştahsızsa eğer hiçbişey işe yaramıyor. Erken başlamak da fayda etmedi aynıyız maalesef. Erkenden yormasaymışım keşke diyorum ben de

Valla erken başladık 8 yaşında hala yeme sorunu var. İştahsızsa eğer hiçbişey işe yaramıyor. Erken başlamak da fayda etmedi aynıyız maalesef. Erkenden yormasaymışım keşke diyorum ben de
Demekki değişmiyor ne yaparsan bebeğim bile öyle zorlasan alacaği kadar aliyor. Çevredende sürekli bir şeyler söylüyorlar olacağı varsa oluyor.

Ya kızlar bir şey soracağım benim oğlan kasları kaldırınca alnı saç bölgesinde çıkıntı gibi şiş oluyor sanki orası. Sizlerde öyle bir şey fark ettiniz mi

Ya kızlar bir şey soracağım benim oğlan kasları kaldırınca alnı saç bölgesinde çıkıntı gibi şiş oluyor sanki orası. Sizlerde öyle bir şey fark ettiniz mi
Ay bende farkettim onu. Hatta bi yere mi vurdu dedim ama iki tarafta da var sonra normal galiba dedim

Kızlar benim kuzununkalça ultrasonu iyi çıkmıştı ama bu kontrolde doktor bacaklarını hala açık tutuyor bişey çıkmaz ama yine de bi gösterin dedi ortopediye. Sizinkiler nasıl duruyor

Kızlar benim kuzununkalça ultrasonu iyi çıkmıştı ama bu kontrolde doktor bacaklarını hala açık tutuyor bişey çıkmaz ama yine de bi gösterin dedi ortopediye. Sizinkiler nasıl duruyor
Nasıl duruyor? Nasıl durmalıymış. 4. Ay kontrolüne gitmedik daha. 3. Ay kontrolünde doktor bi şey demedi baktı bacaklarına.

Nasıl duruyor? Nasıl durmalıymış. 4. Ay kontrolüne gitmedik daha. 3. Ay kontrolünde doktor bi şey demedi baktı bacaklarına.
internetten buldum bi foto. Genelde böyle yatıyor. Hareket halindeyken normal duruyor da .

Eklentiler

• FDBFE4E9-1EC5-4E94-BB7A-8718CD153E1C.jpeg
    24,2 KB · Görüntüleme: 44
Bacaklarına baktı kıvrımları normal simetrik dedi güneşe çıkarın dedi. Biz de açıkçası 2,5 ay yazlıkta durduk onu hiç götürmedik denize falan keşke götürseymişim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…