2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim kayınpederim 4 sene emmiş yeğenlerim 2,5 yaşına kadar emdi. Bırakmazsa ben de emziririm inşallah
Bıktırmadan emer de inşallah arkadaşların var çocukları 2 yaş civarı bazısı o kadar çok emmek istiyor ki anaları bıktı artık ama benim kızım Allahtan günde 1-2 sefer emiyor

Çok fenalar ya benim kız da (2 yaşında) süt kolostrumken beğenmiyor du sonra şekerli süte dönünce anne emme yapalım diye peşimde dolanır oldu dipnot: benim ki 5 aylık olana kadar meme reddi yapmıştı

Anne sütü ile yoğurt yapanlar var ama hiç denemedim. Ben hazırladığım pürelerin kıvamını açmak için anne sütü kullanıyordum su yerine. Tabi ilk zamanlar, sonra üşendim

Kıyamam ya Ya benimki de 1 buçuk aydır sebepsiz öksürüyor ben de reflü den şüphe etmeye başladım yatarken daha çok öksürüyor

Anne sütü ile yoğurt yapanlar var ama hiç denemedim. Ben hazırladığım pürelerin kıvamını açmak için anne sütü kullanıyordum su yerine. Tabi ilk zamanlar, sonra üşendim

Bende yogurdu dusundum de nasil olur bilemedim cok sulu olur heralde hic yogurtta mayalamadim gerci bir de bebeklere yogurt mayalarken marketteki cam sise gunluk sutuyle yapicaz dimi pastorize filan diyorlar ya annem cunku koy sutu alip mayaliyordu oyle yapmiyoruz dimi

Ben izmirdeyim burda en güzel süt tire süt kooperatifinindi onun organik günlük sütünü aldım (cam şişede) ilk zamanlar onunla mayaladım, sonra onun organik olmayan normal günlük sütü var poşet bi pakette satılıyor ona geçtim sonra büyüdükçe güvenilir birinden direk sağdığım sütü aldık, arada şokun günlük sütünü aldım... Git gide kalite düştü yani dermişim eğer açık süt güvenilir tanıdık birinden değilse riskli olur, en güzeli marketlerde satılan günlük sütler

Bizim hırıltı sürekli oluyor. Bebeklerde solunum sistemi daha tam gelişmediğinden olurmuş hiç sıkıntı etme sen. Yatış pozisyonundan bile olabiliyor

Kızlar doktor un bana soyledıgınınsoyluyorum, bızım oglan 3 gun cıkdırır gıvı agladı gıttık bısey yok hersey normal, dogum tarihine gore atak haftasında degıl dedim sen o hesaplamaları kaideye alma her bebek kendi beyni ıstedıgı zaman atak haftasın dardır dedi yazmak istedim burdan mantıklıda geld bana

Bizim hırıltı sürekli oluyor. Bebeklerde solunum sistemi daha tam gelişmediğinden olurmuş hiç sıkıntı etme sen. Yatış pozisyonundan bile olabiliyor
Galiba reflü de var emzirdikten belli bi süre sonra ağzını şapırdatarak yutkunmaya başlıyor. Midesinden geri geliyor sanırım yedikleri. Serum fizyolojikle temizliyor musun sık sık?

Kizlar demir icin ocean microfer kullanan var mi? Doktor 1 ml dedi ama bana cok geldi siz nasil yapiyorsunuz

Benimkide uymuyor bazı zamanlar aşırı huysuz oluyor bizimde 3 gündür öyle bugün biraz sakinleşmiş gibi.

Tabiki de onlar tahmini tarihler. Benim iki çocuğuma mesela hep doğacakları tarihe göre değil doğduğu tarihe göre girdi atak dönemine. Normalde doğacağı tarihi dikkate alın diyorlar ama bizde o olay tutmadı

İlk düşürmemizi yaptık mutfakta otomatik sallanan ana kucagına koymuştum nasıl becerdiyse arkamı bi döndüm o snda düşüyor tabi yakalayamadım aşagıya yumuşak bir iniş yaptı allahtan kafasını korudu kafa en son yere değdi

Bende keçi sütüyle mayalasam diyorum nasıl olur acaba yapan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…