2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Fizyolojik reflu belirtisi refli Yastıgını Baska bir yastık ile daha yuksek tin bizdede bu sekılde reflu var dusman basın@ özellikle bu ayda artıyor bız gaviscon kullanıyoruz ama mide agrısı ı dayanamayıp cok aglıyor sizde o agrıyı karın agrısı sanıyor olabilirsiniz Dr ile irtibata gecın derım

Bizim motilium verdiler kullanmasik arada bazen hafta iki üç oldu en fazla ağız dolusu kustu. Ben çok fazla beslenmeye bağladim hem emdi hem biberonla içmişti. Emince daha çok oluyor çiğneme ekşime tazyikli geliyor. Kusması yoksa bu çok erkilermi beslenmesini acaba bilemedim. İstemiyor fazla gibi geliyor beslenme konusunda.

Zaten hep kusmaları oluyordu en başından beri. Ama böyle tıkanması bu güne kadar hiç olmamıştı. Ben bu aylarda daha da azalıyor diye biliyordum hatta artık geçiyor diye düşünmüştüm.

Zaten hep kusmaları oluyordu en başından beri. Ama böyle tıkanması bu güne kadar hiç olmamıştı. Ben bu aylarda daha da azalıyor diye biliyordum hatta artık geçiyor diye düşünmüştüm.
Hayır canım 3 4 5 en cok pik yaptıgın aylar 1 yasa dogru azalıyor, ve reflu dikkat isteyen bir hastalık yuksek yatır 2 yastıkla yatıo bızım oglan dik emzır ve mutlaka emdıkten sonra dik tut tutabıkdıgın kadar, reflu de soluk bosuna sut kacarsa akıcı er iltihabı yapıyor, ses telleri zarar goruyor cok degısık Bı hastalık bebek uykuya dalamıyor sureklı huzursuz bıızmkı oyle endoskopı yaptırmayı bile dusunmuyrm bazen yatıs poz cok onemlı, senin ıcıtıgın kahve cıkolata bile refluyu etkiliyor bebekte, asit onleyıcı sruo kullandık ilk gastrotuss baby dıe ise yaramadı simdi gaviscon gectık bıde a ntı reflu mama kullanıyoruz aptamil ar dıe

Bizimkinde şu an hırıltı var acaba soluk borusuna ordan ciğerlere mi kaçtı ki. Baya hırıltılı nefes alıyor. Doğduğundan beri hep reflü yatağında yattı ama yetersiz geliyor sanırım altına bir şey daha koyayım

Sizde ne gibi etkiler oldu rotavirüs aşısından sonra. Ben de çok pişmanım yaptırdığıma.
Aşidan sonra emdi arabada gelirken, sonra etki göstermeye başlayinca emmedi karin ağrisi yapti dişardaydık ağlama krizine girdi son sürat eve yetiştik. Altini açtim hatta hiç böyle yapmazdı kızım bi iki gün huzursuz hep bağirdi ağladi aşidan sonra gazi daha çok olmaya başladi.Memeye pek gelmek istemiyor belki biberonda kullandiğimiz için ama aniden oluverdi biberonu ittirirdi memede uyurdu uykuya geçişi zorlaşti sakindi kızım huysuzlaştirdi bizi.

Aynen destekle Baska bir seyke hırıltı bizdede var kotuye yorma reflu de olagan seyler sızın Dr tanı koyduysa eger ıletıısme gec belkı o yol gosterır yan yatırmak bıraz iyi geliyor bize ama kriz bir geldimı cok fena aglıyor yakıyor sanırım asit iyice

Kusma var mı peki sizde.

Aynı şeyleri yaşamışız karın ağrısı, gaz , emmek isteyip emememe durumu var. Ne kadar oldu aşı yaptıralı? Bizim 1 aydır düzelmedi bu durum.

Suan bizimki de hiriltili nefes aliyor aklina kotu bir sey getirme, dokror mevsim gecisi ve kuru havadan dolayi boyle hasta degil dedi. Serum fizyolojik kullaniyoruz ama ben cok acamiyorum burnunu heralde, bugunde gece yatarken nemlendirici bir sey varmis nazalnem diye onu kullanin daha rahat nefes alsin dedi. Aldik sıktık bakalim insallah daha iyi olur

Bizimki 3 hafta erken doğdu canım 23 Nisan doğumlu

Olabiliyor ya geçen ben de annemlere gittim kapıda hepsi bir sevmek için çığlık çığlığa bebeğin üstüne gelince bi an da korkup çığlık çığlığa ağladı

Benimki de öyle bu aralar ya dönemsel sanırım

Aynı şeyleri yaşamışız karın ağrısı, gaz , emmek isteyip emememe durumu var. Ne kadar oldu aşı yaptıralı? Bizim 1 aydır düzelmedi bu durum.
Bizim 10 gün oldu yavaş yavaş azaliyor gibi inşallah geçer uyku halinde emdi ama uykuya dalana kadar yoruldu zor daldi maşallah uykuyu daha çok seven bi bebekti kizim iki saat geçsin hemen uyurdu en fazla üç dört saat uyanik kalir ondada yarim saatlik uykulari olurdu ama bu aşi etkiledi işte gece üçe kadar uyumadi bide bizim idrarda hafif enfeksiyon çikmiş kültür temzi çikti ama ona bağli olduğunu sanmiyorum ikinci doz yaptıracakmısınız bu aşida

24 aydan bildiriyorum tandem emzirme olarak devam ediyoruz ama tabi artık kızım günde 1-2 sefer emiyor

24 aydan tektar bildiriyorum ben de evde sütyen takmadım ondna mı bilmem biraz sarkma oldu

Ama satanlar firma değil, değil mi? Alıp da kullanmayan kişiler.
Satıcıya ve yorumlara bakmak lazım. Mesela ben dolap tan emzik aldım yeni, etiketli ve eczane satıyordu. Kutusu açılmamış olarak geldi ama fiyat olarak çok da ucuz değildi sadece dolap ta kuponum olduğu için bana uygun fiyata geldi

Olabiliyor ya geçen ben de annemlere gittim kapıda hepsi bir sevmek için çığlık çığlığa bebeğin üstüne gelince bi an da korkup çığlık çığlığa ağladı

Haha bugun bizimkide hem hastaneyi inletti hem de kuzeniyle gorusturduk biraz insan gorsun diye dudak bukup agladi surekli ne zaman onlardan ayrilip arabaya yuruduk gulmeye basladi insan sevmiyor yabani kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…