2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Son bir haftaya kadar bizimkide hergun 2 kez yapiyordu bir haftadir 2 gunde bir yapmaya basladi dahada acarmi arayi bilmiyorum artik Devamli zeytinyagli yemek yiyorum bagirsaklari yumusatiyor bebegede gecer sutyen diye ama metabolizmalari duzene girmeye calisiyor artik sanirim buyuyorlar nasil olsa hep ayni duzende kalmaz.

Kulağına vurması diş yüzünden de oluyomuş

Aşı kartına tarih yazıyorlar bize her seferinde bu tarihte şu aşı için geleceksiniz diye. Biz ekstra bir haber vermiyoruz o tarihte gidip yaptırıyoruz.

Tepiniyor sagina soluna donuyor ama uyanmiyor tek sefer uyaniyor oda sabah 5 civari onuda iniltisini duyup uyaniyorum aglamiyorda ben kalktim diye bir bakiyorum ters donmus kafayi kaldirmis baykus gibi bana bakiyor ☺ emzirince uyuyor yine.

Merhaba herkese biz 4.aya gireli olmayan uyku düzenimiz tamamen bozuldu çoğu zaman memede veya sallanarak uyuyan bebeğim dün uyumadı bu şekilde emzirip yatağına bıraktığım gibi ağladı saat başı ağlayarak ne zormuş bu ataklar uykusuzluktan ölüyorum

2. Ayda ben yazdim whatsaapdan hemsireye sonra o beni aradi bizde sizi ariycaktik ama daha gun var diye aramadik diye ben aceleci davranmisim bu sefer aramadi da yazmadi da ama ben aklimdayken yaziyim simdi

Bende cok korkuyordum atesi cikarsa naparim diye de atesi cikmamisti biraz huysuzdu ama bugunlerde olan huysuzlugundan daha iyiydi bir de gunduz baya uyumustu o gun

Aşı kartına tarih yazıyorlar bize her seferinde bu tarihte şu aşı için geleceksiniz diye. Biz ekstra bir haber vermiyoruz o tarihte gidip yaptırıyoruz.

2. Ay asisi gibiyse dedim haber veriyim bosuna goturmiyim cocugu, bize de 6 eylul yazmis

Evet evet 3 4 gunden sonra yapamayinca kokuyorda gazi ya inanilmaz gercekten sut iciyorsun sen nasil boyle kokuyor diye hayrete dusuyorum

Delirtiyor umaycim bizim emzirme rutini şöyle ki, her uykudan uyanisinda önce emziriyorum, bu bazen 2 dk oluyor bazen 5 dk. İki uyku arasındaki saat gündüz doğru düzgün uyumadigi için 2 buçuk 3 saatleri buluyor, o zaman uyutmadan önce bı daha emziriyorum ama çok az emiyor. Gece de genelde sabaha kadar 3 kez uyanıyor, yine uyandığında emziriyorum, en iştahlı ve nispeten uzun(10 dk kesintisiz mesela) emdiği zaman o zaman.

Haenur bizim de kakası mukuslu. Yaklaşık 3 hafta olacak sanırım. Çok çok aşırı değil ama mesela iki kakadan birinde mukus var. Süt ürünlerini kesmedim. Zaten bı peynir yiyorum, bı de arada yemeklerde yogurt. Bunun dışında başka yediğim sütlü bişey de yok.

Son düzenleme:
Sizin bebişler gece normal aralıklarla uyanıyormuş benimki de öyleydi şimdilerde saatte 1 uyanıyor ya, neden böyle yapıyor

Ben de gündüzleri oturma odasında ana kucağında uyutuyorum perdeyi falan da kapatmam gündüz olduğunu anlasın diye. Gece kendi yatağında koridorun ışığı açık uyuyor. Bi de gündüz maksimum 45 dk uyur daha fazla uyumaz ama gece şükür 3 saate yakın uyur ıkırdanır emziririm tekrar devam eder uykuları açısından bakınca gece uykusu olduğunun farkında gibi geliyor ama totosu bu olayın farkında değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…