2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Tepiniyor sagina soluna donuyor ama uyanmiyor tek sefer uyaniyor oda sabah 5 civari onuda iniltisini duyup uyaniyorum aglamiyorda ben kalktim diye bir bakiyorum ters donmus kafayi kaldirmis baykus gibi bana bakiyor ☺ emzirince uyuyor yine.
Evet hiç tam uyanmıyor ama sanki huzurlu da uyumuyor iki gündür

Bende bi peynir yoğurt yiyordum süt içemeyen biriyim zaten. Ama her kaka mukuslu ürünleri kesmeme rağmen hala mukuslu

Ben Calpolu aşıya gitmeden önce veriyorum yani ateşinin çıkmasına fırsat tanımıyorum böylece huysuzluğu da olmuyor.
O şekilde pek önermiyorlar. Vücudun biraz savaşmasını istiyorlar direnç kazanması için o yüzden ben sonrasında veriyorum. Eğer kötü olursa fitil de verebilirim bu sefer çünkü calpol pek etki etmemişti

Kızlar bebekler ek gıdaya geçince yiceklerini yanımızda mı taşıcaz? Çocuğu olanlar nasıl yapıyor? Ben herkesin yaptığı yemeğe, malzemesine, hijyenine güvenemem eş dost akraba dahi olsa içime sinmeyen yerde yedirmicem. Yemeklere margarin, bulyon koyan, tenceredeki kaşığı ağzına sokan, elini yalayan insanlar var.

Calpolde bulunan parasetamol antiinflamatuar etki göstermiyor sadece ateşi düşürücü ve ağrı kesici etkisi var. Dolven (ibuprofen) önerilmiyor

Kizlar bugun vegaferon diye kan damlasi verdiler saglik ocagindan ama icinde iki cesit paraben var.icerigi temiz kan damlasi onerilerinize acigim.

AMA dr lar atesi cikmadan kesinlikle verme dedi bana calpol icin
Ben de sağlık çalışanıyım, çocuk hastalıklarında çalışmadım ama parolun bir zararı yok bunu biliyorum ve üniversitede öğrendiğim bilgiler ışığında da biraz rahat davranıyorum sanırım. Ateşli hastalık geçiren çocuklarda da diğer doz için ateşinin çıkmasını beklemeden veriyor çocuk doktorları da aslında

Son düzenleme:
Kizlar dolap uygulamasi kullaniyormusunuz
Mesela ben bir Kac urun aldim kendime memnun kaldim
Cocuk arac gereclerine bakiyorm neler yok
Cogu az kullanilmis temiz
En son kutulu bondigo oyun halisi aldim 50 tl ye
Smd mama sandalyesi bakiyorm her marka model var ya az kullanilmis ya alinmis bebegi oturmamis ya da hediye gelen.
Mesela bu onluk gozume carpti daha niceleri var. Hijyen acisindan yeme icme urunleri almaya pek sicak bakmiyorm oyun halisi ya da donence vs mantikli ama hic kullanilmamis paketli urun secenekleri de var
Bence bi bakin

Eklentiler

• Screenshot_20210902-162002.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 53
Kizlar bugun vegaferon diye kan damlasi verdiler saglik ocagindan ama icinde iki cesit paraben var.icerigi temiz kan damlasi onerilerinize acigim.
Ocean alıcam ben kendimde hamilelik boyunca onun multivitaminlerini, kan hapını falan kullandım.

Bugün 1.5 saat uyutabildim o da tepindikce ayağımda sallaya sallaya. Onunla beraber bende uyumusum ama basim agriyor simdi

Bizim kız artık seri şekilde dönmeyi öğrenmiş bugün gördüm inanamadım. sırtüstü oyun halısına bırakmıştım uzak bi köşesinde de müzik çalan bi oyuncak vardı döne döne gidip onu almış onunla oynuyordu önceden sadece sırtüstünden yüzüstüne dönebiliyordu kaşla göz arasında tekrar sırtüstü dönmeyi de öğrenmiş. Yeni şeyler öğrendiklerini görmek aşırı heyecanlı

Benimki daha yan bile dönemiyor seninki hızlı çıkmış :)

Maşallah bizim kız da bir süredi yüzüstünden tekrar sırt üstüne dönüyor. Yalnız bırakamıyorum artık halıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…